Θα λές ...νάναι ευλογημένο, νάναι ευλογημένο...

Συντονιστής: Συντονιστές
Λέγαμε να κάνουμε αυτές τις διαδρομές πεζοί. Ξέρω είναι αρκετές ώρες αλλά σκεφτήκαμε να το προσπαθήσουμε και από όσο διάβασα στο φόρουμ το κάνουν αρκετοί και γενικά είμαστε ομάδα που αντέχει στο περπάτημα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!kostasellas έγραψε:Απο Βατοπέδι για Παντοκράτορος θα παρετε ταχύπλοο αφου πρεπει να εχετε κλεισει θέσεις.
Δίπλα στην Παντοκράτορος με 3 τέταρτα ομορφη πεζοπορια σε σκια, θα φτάσετε στην Μονή Σταυρονικήτα. Αξιόλογη μικρή Μονή όπου μπορείτε και να μεινετε.
Απο εκει να παρετε βανακι -αφού πρώτα εχετε συννενοηθεί- για Καρυές.
Η έξοδος σας για Ιερισσό μπορεί να γίνει απο το λιμανάκι της Μονής Ιβήρων (Πάλι συννενοήση καθως ειναι ενα δρομολόγιο την Ημέρα με reserve Θέσεις).
Εναλλακτικά μπορείτε να βγείτε απο Καρυές στην Δάφνη Αγίου Ορους και μετα Ουρανούπολη.Αυτη η πλυερα εχει περισσότερα καράβια ως αργα το μεσημέρι.
Απο εκει ειτε με ταχι ειτα με το κτελ Χαλκιδικής πηγαίνετε στο λιμάνι Ιερισσού για το Αυτοκινητο σας.
Καλό Προσκύνημα.
Σε ευχαριστω πολυ Απόστολε. Δεν μπορεις να φανταστείς πόσα χρονια το ήθελα.aposal έγραψε:Καλό προσκύνημα αδελφέ!
Και ποιος μπορεί?!...είναι απίστευτο αυτό το πράγμα πλέον...εγώ πήγα πριν 1 μήνα κ από ότι κατάλαλα οι μεγάλες μονές (όπως αυτές που γράφεις) έχουν γίνει ξενοδοχεία πλέον!giannis162 έγραψε:... Αν και έχουμε Αύγουστο πολλές Μονές είναι πλήρης σχεδόν μέχρι τέλος του έτους και προσωπικά δεν μπορώ να κάνω τόσο μακρινό προγραμματισμό..
Στα βανάκια (που φευγουν απτις Καρυες εννοείς, για τις μονές) δν χρειάζεται να κλείσεις..εχω χρόνια νανέβω Καρυες, αλλά δν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι...αυτό έλειπε, να πρέπει να κάνεις booking κ στα βανάκια!giannis162 έγραψε:...Αν μπορείτε να με ενημερώσετε αν θα πρέπει να κλείσω θέσεις έγκαιρα στα βανάκια που γίνονται οι μετακινησεις και κατά πόσον είναι εύκολη η μετακίνηση από Ιβήρων προς Βατοπέδι. ...