Καλή χρονιά!
Κάτι το θέμα με το ευρώ, κάτι το θέμα με το ποδαρικό, κάτι η σημερινή μέρα....είπα να εκφράσω μια απορία μου:
Το φλουρί της Βασιλόπιτας κάποιος το βρίσκει. Και φυσικά μπορεί να βρεθεί και στα κομμάτια του σπιτιού ή του Χριστού κλπ. Τι το κάνουμε μετά αυτό το νόμισμα;;;
Το φλουρί της Βασιλόπιτας
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Το φλουρί της Βασιλόπιτας
Το βαζουμε στα εικονισματα υποθετω,εγω τουλαχιστον αυτο κανω αν πεσει σε καποιον απ το σπιτι μου,δε ξερω αν κανω σωστα,αλλα ετσι το εμαθα απ τη γιαγια μου.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εάν μεν είναι από τα χεράκια σου η βασιλόπιττα τότε ξαναβάλτο από εκεί που το πήρες. (τσέπη συζύγου, το πορτοφόλι σου κτλ.)
Εάν όμως είναι αγοραστή, πάρε το φλουρί και τρέχα πρωϊ-πρωΐ να κάνεις φασαρία στον ζαχαροπλάστη πως έσπασες το δόντι σου, κτλ απαιτώντας στην καλύτερη τα χρήματά σου πίσω και στην χειρότερη 1.000.000.000 ευρώ για ψυχολογικά τραύματα και ψυχική αποζημίωση (μετά από τον οδοντιάτρο.)
Εάν όμως είναι αγοραστή, πάρε το φλουρί και τρέχα πρωϊ-πρωΐ να κάνεις φασαρία στον ζαχαροπλάστη πως έσπασες το δόντι σου, κτλ απαιτώντας στην καλύτερη τα χρήματά σου πίσω και στην χειρότερη 1.000.000.000 ευρώ για ψυχολογικά τραύματα και ψυχική αποζημίωση (μετά από τον οδοντιάτρο.)
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

theodora έγραψε:Εάν μεν είναι από τα χεράκια σου η βασιλόπιττα τότε ξαναβάλτο από εκεί που το πήρες. (τσέπη συζύγου, το πορτοφόλι σου κτλ.)
![]()
![]()
![]()
Ένα ...ελαφάκι για το ζαχαροπλάστη!!!!
Να σας πω την αλήθεια τα μαζεύουμε τα νομίσματα και τα αφήνουμε στο παγκάρι...
Θεοδώρα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για το γέλιο που έριξα! Καλέ, σαν να άνοιξε και η φωνή μου! (στο μεταξύ άφησες αναπάντητο κουίζ, και μια ανησυχία την έχω.....)
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αναπάντητο κουίζ? Πού ΄ναι το καλέ να ψαχτούμε λιγάκι?
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

http://agiooros.net/forum/viewtopic.php?f=21&t=7904theodora έγραψε:Αναπάντητο κουίζ? Πού ΄ναι το καλέ να ψαχτούμε λιγάκι?
Πρώτα από όλα τον παλιό καιρό τα νομίσματα ήταν αληθινά. Έτσι όποιος το έβρισκε το κράταγε με πολύ μεγάλη λαχτάρα! Λίγο έχεις να βρεις λεφτά; Αυτά τα λεφτά βέβαια ήταν από τα λεφτά του αρχηγού της οικογένειας (του πατέρα) ο οποίος έβαζε ένα χρηματικό ποσό ανάλογα με τον μισθό του (ή την τσιγκουνιά του βεβαίως-βεβαίωςTeri έγραψε:Το φλουρί της Βασιλόπιτας κάποιος το βρίσκει. Και φυσικά μπορεί να βρεθεί και στα κομμάτια του σπιτιού ή του Χριστού κλπ. Τι το κάνουμε μετά αυτό το νόμισμα;;;