Ήλιος και αγάπη

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Ήλιος και αγάπη

Δημοσίευση από smarti »

Μια ωραια καλημερα σε ολον τον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!!!

Βγεστε εξω κοιταξτε τον ηλιο για λιγο και γεμιστε τις καρδιες σας με αγαπη.ΑΓΑΠΗ για τα παντα.Αφηστε τις βιοτικες μεριμνες για λιγο,ξεχαστε τα προβληματα,ξεχατε που βρισκεστε και χαμογελαστε σαν τα μικρα παιδια.ΦΟρτωστε τις μπαταριες σας με αγαπη.Μισος ,κατακρισια ,πονηρια ,ψεμματα,απονια,μελαγχολια......Τι ειναι ολα αυτα?Χαμογελαστε και κοιταξτε εξω τι ωραια που μας τυλιγει ο ηλιος.Ειτε φτωχους,ειτε πλουσιους,ειτε αρρωστους ,ειτε υγιεις,ειτε ναρκωμανης,ειτε ψυχικα αδυναμους......Για ολους ο θεος μας εχει δωσει τον ηλιο.Ολοι τον κοιταμε.Ειναι αισιοδοξια.ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣΝα ξεραμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ,ΘΕΕ ΜΟΥ ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΥΠΕΙΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΟΠΟΙΟΥΜΕ,ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ!!!
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Έτσι είναι!
Κι εμείς τι κάνουμε;
Ο Θεός μας τα προσφέρει ΟΛΑ απλόχερα κι εμείς άλλοτε τα απολαμβάνουμε κι άλλοτε τα καταστρέφουμε! Άσε δηλαδή που τις περισσότερες φορές αδιαφορούμε ...
Τουλάχιστον ας έχουμε την ευαισθησία να λέμε κάπου κάπου

Δόξα τω Θεώ ένεκεν πάντων!

Στο κάτω κάτω μας έδωσε τα πάντα κι εμείς Του οφείλουμε τα πάντα!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ,ΛΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΜΗΝ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΥΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ,ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ!!!!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ,ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΧΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΣΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ,ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ,ΚΡΑΤΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΕ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ,ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ,ΕΣΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΔΩΣΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ,ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ,ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ Η ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥς ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ Η ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ .ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΤΗς ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ .ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ,ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ .ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣΚΑΙ ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΧΑΡΗΣΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ,ΟΠΛΙΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ...!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”