Εικόνα και στο κινητό ....

Συντονιστής: Συντονιστές

Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Εικόνα και στο κινητό ....

Δημοσίευση από Domna »

Παιδιά , σε μια ιστοσελίδα βρήκα την παρακάτω διαφήμηση :

http://bp3.blogger.com/_L5ra_Hxk5Pg/RY- ... lpaper.jpg

Τι γνώμη έχετε ;
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Άβαταρ μέλους
Byzantine_Spirit
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Byzantine_Spirit »

Ευκαιρίας δοθείσης, θα πω κάτι το οποίο το βίωσε πολύ κοντινό μου άτομο.
Ήθελε να βάλει μια ωραία εικόνα στο φόντο του κινητού του. Του βρήκα λοιπόν μια ωραία βυζαντινή εικόνα του Χριστού (μια προσωπογραφία του Χριστού συγκεκριμένα) και την έβαλε.
Παρόλο που τη βάλαμε, κάπου στο βάθος, ελόχευε και η αμφιβολία για το αν αυτό ήταν σωστό, αλλά το προσπεράσαμε πιστεύοντας πως δεν ήταν δα και τόσο σοβαρό.
Την επόμενη ημέρα, συναντηθήκαμε και μου διήγηθηκε αποσβολώμενος έως και έντρομος τι του είχε συμβεί:
Ανοίγοντας το κινητό, και ενώ η η εικόνα όπως είπαμε ήταν προσωπογραφία του Χριστού που κοίταζε προς τα εμπρός, είδε το κεφάλι του Χριστού να στρίβει προς την άλλη πλευρά.
Όταν συνέβη αυτό, μου είπε κόντεψε να του φύγει το κινητό απο τα χέρια.
Βγάλαμε λοιπόν την εικόνα απο το κινητό και απο τότε αποφασίσαμε πως δεν θα ξαναβάλουμε στο κινητό ανάλογες εικόνες.
Δε ξέρω κατά πόσο το πιστέυετε αυτό ή όχι.
Πρόκειται όμως για πραγματικό γεγονός.
Το κοντινό μου αυτό άτομο επίσης, είναι καθόλα αξιόπιστο και χαίρει ψυχικής και σωματικής υγείας.
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»
strumfi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Εικόνα και στο κινητό ....

Δημοσίευση από strumfi »

Domna έγραψε:Παιδιά , σε μια ιστοσελίδα βρήκα την παρακάτω διαφήμηση :

Τι γνώμη έχετε ;
Μια χαρά μου ακούγεται. Αν και πιστεύω πως με την σύγχρονη τεχνολογία των κινητών, μπορεί κάλλιστα κάποιος να φωτογραφήσει μια αγαπημένη του εικόνα και να την βάλει στο κινητό του. Γιατί να πληρώσει;
Προσωπικά, έχω 3 χρόνια μια αγαπημένη εικόνα του Χριστού στο κινητό μου, που την έβαλα με τον τρόπο που σας περιέγραψα.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Εγώ είχα για χρόνια στο παλιό μου κινητό τη "Γλυκοφιλούσα" από την παραπάνω διεύθυνση!!!!!!!!!!!!!!!!
Το νυν κινητό δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο οπότε έχω φωτογραφία την Εκκλησία της Μεγαλόχαρης από πρόσφατη επίσκεψή μου στην Τήνο.
Γιατί να είναι κακό;; Δες το και σαν αφορμή, κάθε φορά που πιάνεις το κινητό σου να κάνεις και μια σύντομη προσευχή!!
frouteboras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από frouteboras »

Δουλεύω το πρόγραμμα από τα εργαλεία για developers που δίνει η Νοκια.Μπορώ να κάνω θέματα για νοκια symbian 9.1 series 60 v3 και 9.1 FP1 αλλά και απλά series 60.Η δική μου συσκευή είναι 240χ320 και δουλεύω τέτοιες αναλύσεις.Μπορώ να δοκιμάσω και για άλλα.Από τετάρτη και μετά θα κάνω μερικά ορθόδοξα θέματα για νοκια και θα τα ανεβάσω σε κάποια σελίδα.
Τι εικόνες θέλετε?
Ποστάρετε λινκς από εικόνες ορθόδοξες σε υψηλή ανάλυση.
Ξέρει κανείς εδώ από java?Να τροποποιήσουμε λίγο τον κώδικα κάποιας open source java εφαρμογής για ημερολόγια κινητών και να περάσουμε πάνω το αγιολόγιο του Τσολακίδη.
Για τα θέματα των κινητών ξέρει κανείς σας κάποια καλή βυζαντινή γραμματοσειρά?
Τα πρώτα θέματα θα είναι η Ιεροσολυμίτισσα και η Παναγία του Βλάντιμιρ, οι πιο όμορφες εικόνες Της.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

frouteboras έγραψε:...Να τροποποιήσουμε λίγο τον κώδικα κάποιας open source java εφαρμογής για ημερολόγια κινητών και να περάσουμε πάνω το αγιολόγιο του Τσολακίδη..
Για "φρουτέμπορας" καλός γνώστης της τεχνολογίας φαίνεσαι !!!

Ολο το εορτολογιο online (Τσολακίδη κλπ αξιόπιστες πηγές) για πρόσβαση από κινητά, δες και http://www.eortologio.gr/mobile/

Χρ.

ΥΓ. και πρόσεχε το "κλοπι πειστ" πρέπει να γίνεται με καθαρή καρδιά ... Οπως αλλωστε το καναμε και εμείς έχοντας έρθει πρώτα σε επαφή με τον κο Τσολακίδη !!!
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
frouteboras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Αυτό είναι ένα από τα παλιά μου με τον Άγιο Αλέξανδρο του Σβιρ,όσοι έχετε το "Η Θηβαίδα του Βορρά" του Μπότση ίσως έχετε διαβάσει για αυτόν.16ος αιώνας Ρωσία,θεόπτης και θαυματουργός ο άγιος το σώμα του άφθορο και η μονή κάπου κοντά στην αγία πετρούπολη.

Εικόνα

και η αρχική του Εικόνα

Τώρα δε βάζω μέσα στο μενού εικόνες αγίων για να μην επικαλύπτονται τα πρόσωπα αλλά αν θέλετε μπορώ να βάλω άλλη αρχική και άλλη εικόνα αγίου όταν μπαίνετε στο μενού. και αλλάζω και τα εικονίδια των φακέλων.

Ανεβάστε εικόνες αγίων που θέλετε ή δώστε τα λινκς και πείτε μου και τι μοντέλο νόκια έχετε.Δίνω ένα τελευταίο μάθημα και από τρίτη θα ασχοληθώ για να ανεβάσω κάτι τετάρτη.
frouteboras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Re: Εικόνα και στο κινητό ....

Domna έγραψε:Παιδιά , σε μια ιστοσελίδα βρήκα την παρακάτω διαφήμηση :

Τι γνώμη έχετε ;
Τι ανάλυση έχει χρήστη Δόμνα η οθόνη του κινητού σου και ποιες εικόνες αγίων θες για απλά wallpaper?Αν δεν ξέρεις την ανάλυση πες μου τι μοντέλο συσκευής έχει για να σου στείλω σε καμιά ωρίτσα κάτι έτοιμο για τη συσκευή σου.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Σε ευχαριστώ θερμά για την πρόταση σου. Δυστυχώς δεν κατέχω εγώ από κινητά . Τι σημαίνει ανάλυση στην οθόνη του κινητού μου ;
Το κινητό μου είναι Sony Ericsson .
Θα ήθελα τον Αγιο Εφραιμ τον νεομάρτυρα αν είναι δυνατόν.
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
frouteboras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Ποιο μοντελο sony ericsson εχεις?Τι γραφει πανω του?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκκλησιαστική Επικαιρότητα”