Νέα απαράδεκτη συμπεριφορά

Ερωτήσεις για προβλήματα και προτάσεις σχετικές με την σελίδα του www.agiooros.net.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Νέα απαράδεκτη συμπεριφορά

Δημοσίευση από filotas »

Νίκολα, έλεος!!

Σου φαίνεται αυτός ο άνθρωπος ν΄ανήκει σ΄αυτό το χώρο:
vasilis_m21 έγραψε:Spyros n δεν ξέρω τι είναι το ουράνιο τόξο. Πρώτη φορά το ακούω.

Δεν το παίζω αριστερός αγωνιστής, απλά μια άποψη εκφράζω όπως ο καθένας.

Όσο για τα παιδάκια που κάνουν αγώνες με τα λεφτά του πατέρα τους όπως έσπευσε να ειρωνευτεί κάποιος, λυπάμαι αλλά όπως και πολλοί άλλοι φοιτητές..
έχω φάει ξύλο και δακρυγόνα απτους μπάτσους σε πορείες. Βέβαια ξέρουμε ότι η εκκλησία στα κοινωνικά θέματα όπως Ασφάλεια, Παιδεία, αντί να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους τον στέλνει σπίτι.

να σας θυμίσω ότι οι καταλήψεις μαθητών και φοιτητών έστειλαν σπίτι τους τον Αρσένη, τη Γιαννάκου, τον Κοντογιαννόπουλος το '91 και πέτυχαν να μην εφαρμοστούν έως τώρα πολλές ''μεταρρυθμίσεις''.

Δηλαδή οι φοιτητές του Γαλλικού Μάη του '68 λίγα πέτυχαν; Η σεξουαλική απελευθέρωση, το δικαίωμα στην έκτρωση, στον πολιτικό γάμο, οι καταλήψεις σε σχολεία και σχολές από εκεί ξεκίνησαν, απτο Μάη του 68. Λοιπόν οι φοιτητές αυτοί της Γαλλίας είναι ανάξιοι λόγου ;
vasilis_m21 έγραψε:Όντως. Καλά και ο προηγούμενος ήταν μοναχός αλλά μου έμενε στα μέγαρα και κυκλοφορούσε με μια Chrysler που αν την πούλαγες έχτιζες πολυκατοικία.
vasilis_m21 έγραψε:Πες τα βρε lovebird !

Αν ήταν οι μοναχοί να μένουν σε βιλάρα στο Ψυχικό, να κυκλοφορούν με λιμουζίνα, να μπλέκονται με τα πολιτικά και να κάνουν πολλά άλλα παρόμοια, νομίζω πρέπει όχι το άβατο του όρους να καταργηθεί αλλά να ανοίξουν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και να κόβεται εισιτήριο στα monasteries! Άσε που οι σπουδαστές τουριστικών/ξενοδοχειακών υπηρεσιών σε ΙΕΚ θα επρεπε να πηγαίνουν κανα 6μηνο για την πρακτική τους εκεί!
Ή μήπως αυτός:
lovebird έγραψε:ο προηγουμενος μοναχος; :roll:
μοναχο με βιλα και λιμουζινα που τρεχει καθε μερα σε δεξιωσεις πρωτη φορα βλεπω 8)
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

Να χαρώ εγώ δημοκρατικές διαδικασίες! Η ρουφιανιά στο αποκορύφωμα!!! Όποιος δεν μας αρέσει τον διώχνουμε απτο μαγαζάκι μας.

Όχι παιδιά μου, μη σκάτε, θα σας την κάνω την χάρη. Αποχωρώ απτο group. Αφού οι διαφωνούντες είναι ''κακά παιδιά'' , τότε μην σώσω και ξαναπατήσω εδώ. Αντίο. Ζητώ να διαγραφώ από μέλος επιγόντως.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Νικόλα (agiooros) δεν είναι θέμα διαφωνίας ή διαδικασιών είναι θέμα νοοτροπίας. Είναι δυνατόν άνθρωποι με τέτοια νοοτροπία βλάσφημη και αντιχριστιανική να μπορούν να προσφέρουν κάτι σ΄αυτό το χώρο;
gkdgr
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από gkdgr »

Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται και να λέει ότι θέλει.
Αν διαφωνείτε μπορείτε να τον πείσετε ότι κάνει λάθος.

Τα αντι δεν τα κρίνουμε εμείς αλλά ο Θεός.
Και κανένας δεν έβαλε χωροφύλακες να μας φιλάνε...
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Η βλάσφημη συμπεριφορά και η απαξιωτική για τα Ιερά και τα Όσια της Εκκλησίας μας δεν είναι θέμα που μπορεί να συζητηθεί.

Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να συνυπάρχω στον ίδιο χώρο με ανθρώπους που δεν σέβονται την πίστη μου.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Μπορεί ο καθένας να εκφράζει τις απόψεις του (όταν δεν είναι βλάσφημες), αλλά όταν αυτές είναι αντίθετες με αυτές της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας οφείλει πρώτα να το λέει. Δεν υπάρχει λόγος να παραπληροφορείται κάποιος τρίτος αναγνώστης που, δεν έχει το απαιτούμενο πνευματικό υπόβαθρο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
mirto
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από mirto »

filotas έγραψε:Η βλάσφημη συμπεριφορά και η απαξιωτική για τα Ιερά και τα Όσια της Εκκλησίας μας δεν είναι θέμα που μπορεί να συζητηθεί.

Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να συνυπάρχω στον ίδιο χώρο με ανθρώπους που δεν σέβονται την πίστη μου.
......κατά την άποψή μου αυτό που λες εσύ είναι βλασθημία ..... δεν μπορείς να δεχτείς έναν συνάνθρωπό σου που έχει αντίθετη άποψη;;;;;;;; ξέρεις δεν τον διορθώνεις με το να τον διώχνεις..... δεν σ ενδιαφέρει να καταλάβει με τον διάλογο πιο είναι το όφελός του;;;;
Xpnstos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Xpnstos »

filotas καλά και δεν είσαι ο φύλακας της πόρτας του Παραδείσου.
Δεν θα άφηνες κανέναν να μπεί μέσα.

Πόσο φοβισμένος άνθρωπος και ανελεύθερος πρέπει να είσαι!
XPHSTOS_IKL
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από XPHSTOS_IKL »

filotas έγραψε:Η βλάσφημη συμπεριφορά και η απαξιωτική για τα Ιερά και τα Όσια της Εκκλησίας μας δεν είναι θέμα που μπορεί να συζητηθεί.

Μάλιστα.Μόνο που σε βλέπω να ''τσιτώνεσαι'' για θέματα άσχετα με την Ορθόδοξη Πίστη μας.Μήπως η πίστη σου-λέω μήπως-είναι η υπεράσπιση της
πολιτικής σου ταυτότητας;Μήπως θίχτηκες για τις εκφράσεις ''μπάτσοι'', Γιαννάκου'', ''γαλλικός Μάης του '68'' που χρησιμοποίησε ο Βασίλης; γιατί εγώ αυτά υποψιάζομαι πως σε ζόρισαν.Μήπως (κάνω κι άλλη μιά σκέψη που απεύχομαι να συμβαίνει αλλά γυρνάει στο μυαλό μου σαν ενδεχόμενο), λέω μήπως είσαι κανένας προβοκάτορας που θέλει να σπείρει ζιζάνια εδώ μέσα να διώξει κόσμο και να σπείρει διχόνιες για ευνόητους προβοκατόρικους λόγους;
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Το να λέμε ότι ο Μάης του 68 είχε θετικά αποτελέσματα όπως η σεξουαλική απελευθέρωση, το δικαίωμα στην έκτρωση και ο πολιτικός γάμος είναι θέση σεβαστή, αλλά αντίθετη με αυτήν της ορθοδοξίας μας!
Θεωρώ ότι μπορεί κάποιος να διατυπώνει τις απόψεις του, αλλά να λέει ότι δεν είναι Χριστιανός!
Δεν μπορεί κάποιος παρατηρητής να μπαίνει στο σάϊτ του Άθω και να διαβάζει τέτοια πράγματα, από έναν που τον νομίζει Χριστιανό!
Μπορεί - κατά την άποψή μου - ο κάθε Βασίλης να γράψει ότι διαφωνεί με τις θέσεις τις Εκκλησίας και να παραθέσει τις απόψεις του!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εισηγήσεις για το Φόρουμ”