Προπαγανδα υπερ των μεταλλαγμενων

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Προπαγανδα υπερ των μεταλλαγμενων

Δημοσίευση από ROMFAIA »

Κατακόκκινες, ζουμερές και ολοστρόγγυλες είναι οι γενετικά τροποποιημένες ντομάτες, σύμφωνα με το νέο βιβλίο Βιολογίας της Γ Γυμνασίου. Στην ίδια σελίδα παρουσιάζονται και οι μη μεταλλαγμένες: σάπιες, μουχλιασμένες και ζαρωμένες. Από το κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες μαθαίνουμε ότι «όταν καλλιεργούμε τέτοια φυτά (εννοεί γενετικά τροποποιημένα φυτά), δεν χρειάζεται να κάνουμε χρήση παρασιτοκτόνων. Η σοδειά μας δεν κινδυνεύει, τουλάχιστον από τα παράσιτα, το κόστος παραγωγής μειώνεται και το προϊόν φτάνει στον καταναλωτή σε χαμηλότερη τιμή».

Ρωτας ακόμα γιατί εχω αγριέψει nkope....?
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Δεν είναι κάθε νέα ποικιλία μεταλλαγμένο τρόφιμο Ρομφαία. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες που αναπτύχθηκαν με διασταυρώσεις των παλιών ποικιλιών με στόχο τη δημιουργία νέων πιο ανθεκτικών και πιο αποδοτικών.

Έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις σχέση με τη γεωργία, αλλοιώς θα ήξερες ότι απ΄τις παλιές ποικιλίες αγροτικών προϊόντων δεν υπάρχει σχεδόν καμιά σήμερα.
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

Φιλώτα εγω ανεφερα τι γραφει το βιβλίο και συ μου λες πως δεν εχω σχεση με την γεωργία....Αλλού γι αλλού δηλαδή

Όχι σχεση με την γεωργία δεν εχω, δυστυχώς ειμαι από τα γεννητάτα μου κάτοικος του άλλοτε "κλεινού Αστεως" , αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρεπει να νοιάζομαι για την όποια προπαγανδα περνάει με τον ενα ή τον άλλο τρόπο στα παιδιά μας....
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
kostas_k
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από kostas_k »

filotas έγραψε:Δεν είναι κάθε νέα ποικιλία μεταλλαγμένο τρόφιμο Ρομφαία. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες που αναπτύχθηκαν με διασταυρώσεις των παλιών ποικιλιών με στόχο τη δημιουργία νέων πιο ανθεκτικών και πιο αποδοτικών.

Έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις σχέση με τη γεωργία, αλλοιώς θα ήξερες ότι απ΄τις παλιές ποικιλίες αγροτικών προϊόντων δεν υπάρχει σχεδόν καμιά σήμερα.
Καλησπέρα, καλή και ευλογημένη εβδομάδα. Εγώ πάντως που κατάγομαι από αγροτική οικογένεια και γνωρίζω, ότι ποτέ οι ντομάτες και πολλά άλλα αγροτικά προϊόντα δεν ήταν όλα τέλεια όμοια μεταξύ τους. Το κάθε είδος ενοώ. Αυτό άρχισε να συμβαίνει από τότε που ο άνθρωπος άρχισε να επεμβαίνει σε αυτό που διμηούργησε ο Κύριος. Απλά πράγματα δηλαδή, άλλος ένας πύργος της Βαβέλ. Τί είναι λοιπόν μετάλαξη, αν όχι η επέμβαση στο έργο του διμηουργού;
Άβαταρ μέλους
preloude
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από preloude »

onoma kai pragma mia foto axizei oso xilies lexeis gia ta metalagmena
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό