Υπέβαλαν μηνυσεις στο Θεό!
Συντονιστής: Συντονιστές
Υπέβαλαν μηνυσεις στο Θεό!
Αν εχει μπει σε λάθος ενότητα μεταφέρετέ το . Εγω το χαρακτηρισα "σημείο των καιρων"
Μηνυση νο 1..
Κάποτε ο μεγάλος βάρδος του ελληνικού πενταγράμμου, Στράτος Διονυσίου, ζητούσε «ακρόαση Θεού», ωστόσο κανείς δεν τον παρεξήγησε χάριν της ποιητικής αδείας του άσματος. Ένας Ρουμάνος, ωστόσο, πήγε το θέμα λίγο παραπέρα. Υπέβαλε μήνυση εναντίον του… Θεού, διότι δεν τήρησε το συμβόλαιο που είχαν συνάψει…
Όσο απίστευτη και αν φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση αυτή η ιστορία είναι αληθινή. Ο 40χρονος Μιρτσέα Παβέλ μάλλον δεν τα κατάφερε στη ζωή του και πλέον εκτίει ποινή κάθειρξης 20 ετών σε φυλακές της Ρουμανίας καθώς κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία.
Και έτσι μέσα στην απελπισία του θεώρησε δέον να υποβάλει μήνυση κατά του Θεού κατηγορώντας Τον για… αισχροκέρδεια και κατάχρηση της εμπιστοσύνης, μιας και δεν απάντησε ποτέ στις παρακλήσεις του.
Στο κείμενο της μήνυσης τονίζει ότι καταφέρεται εναντίον του «ονομαζόμενου Θεού, που κατοικεί στους ουρανούς και εκπροσωπείται στη Ρουμανία από την Ορθόδοξη Εκκλησία με την κατηγορία της αισχροκέρδειας, κατάχρησης της εμπιστοσύνης και της διαφθοράς».
Και προσθέτει: «Κατά τη βάπτισή μου, συνήψα ένα συμβόλαιο με τον κατηγορούμενο προκειμένου να λυτρωθώ από το κακό. Έως σήμερα, ο τελευταίος δεν τίμησε αυτό το συμβόλαιο, αν και είχε λάβει από εμένα διάφορα καλά και αρκετές προσευχές».
Λογικά οι εισαγγελείς πρέπει να έτριβαν τα μάτια τους όταν είδαν το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς. Το απέρριψαν πάντως με το σκεπτικό ότι «ο Θεός δεν υπόκειται στο Δίκαιο και δεν έχει διεύθυνση»…
==========================================
Μηνυση νο 2...
Μια απίστευτη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τις Ηνωμένες Πολιτείες. O Ernie Chambers, γερουσιαστής στο επάγγελμα, υπέβαλλε μήνυση, όχι σε οποιονδήποτε, αλλά στο…Θεό, τον οποίο κατηγορεί ότι ευθύνεται για όλα τα άσχημα που έχουν συμβεί στην ανθρωπότητα.
ʽΔεν είναι αγωγή ενάντια στο θρήσκευμα. Είναι μήνυση εναντίον ενός κατηγορουμένου που διαπράττει εγκλήματα στο ανθρώπινο γένοςʼ, δήλωσε ο Chambers, που έκανε μήνυση στο Θεό, τον οποίον κατηγορεί ότι ευθύνεται για σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς, προκαλώντας τεράστιο κακό στον άνθρωπο.
ΠΗΓΗ:http://news.contra.gr/[/b]
Μηνυση νο 1..
Κάποτε ο μεγάλος βάρδος του ελληνικού πενταγράμμου, Στράτος Διονυσίου, ζητούσε «ακρόαση Θεού», ωστόσο κανείς δεν τον παρεξήγησε χάριν της ποιητικής αδείας του άσματος. Ένας Ρουμάνος, ωστόσο, πήγε το θέμα λίγο παραπέρα. Υπέβαλε μήνυση εναντίον του… Θεού, διότι δεν τήρησε το συμβόλαιο που είχαν συνάψει…
Όσο απίστευτη και αν φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση αυτή η ιστορία είναι αληθινή. Ο 40χρονος Μιρτσέα Παβέλ μάλλον δεν τα κατάφερε στη ζωή του και πλέον εκτίει ποινή κάθειρξης 20 ετών σε φυλακές της Ρουμανίας καθώς κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία.
Και έτσι μέσα στην απελπισία του θεώρησε δέον να υποβάλει μήνυση κατά του Θεού κατηγορώντας Τον για… αισχροκέρδεια και κατάχρηση της εμπιστοσύνης, μιας και δεν απάντησε ποτέ στις παρακλήσεις του.
Στο κείμενο της μήνυσης τονίζει ότι καταφέρεται εναντίον του «ονομαζόμενου Θεού, που κατοικεί στους ουρανούς και εκπροσωπείται στη Ρουμανία από την Ορθόδοξη Εκκλησία με την κατηγορία της αισχροκέρδειας, κατάχρησης της εμπιστοσύνης και της διαφθοράς».
Και προσθέτει: «Κατά τη βάπτισή μου, συνήψα ένα συμβόλαιο με τον κατηγορούμενο προκειμένου να λυτρωθώ από το κακό. Έως σήμερα, ο τελευταίος δεν τίμησε αυτό το συμβόλαιο, αν και είχε λάβει από εμένα διάφορα καλά και αρκετές προσευχές».
Λογικά οι εισαγγελείς πρέπει να έτριβαν τα μάτια τους όταν είδαν το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς. Το απέρριψαν πάντως με το σκεπτικό ότι «ο Θεός δεν υπόκειται στο Δίκαιο και δεν έχει διεύθυνση»…
==========================================
Μηνυση νο 2...
Μια απίστευτη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τις Ηνωμένες Πολιτείες. O Ernie Chambers, γερουσιαστής στο επάγγελμα, υπέβαλλε μήνυση, όχι σε οποιονδήποτε, αλλά στο…Θεό, τον οποίο κατηγορεί ότι ευθύνεται για όλα τα άσχημα που έχουν συμβεί στην ανθρωπότητα.
ʽΔεν είναι αγωγή ενάντια στο θρήσκευμα. Είναι μήνυση εναντίον ενός κατηγορουμένου που διαπράττει εγκλήματα στο ανθρώπινο γένοςʼ, δήλωσε ο Chambers, που έκανε μήνυση στο Θεό, τον οποίον κατηγορεί ότι ευθύνεται για σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς, προκαλώντας τεράστιο κακό στον άνθρωπο.
ΠΗΓΗ:http://news.contra.gr/[/b]
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
-
Kyrie_Elehson
- Τακτικό Μέλος

-
Kyrie_Elehson
- Τακτικό Μέλος

Κι εγώ έτσι νόμιζα αρχικά αλλά μετά μπήκα κ διάβασα κ αναφερόμασταν μόνο σε 2!!!!! οι άλλοι 8228 που είναι??stratos έγραψε:Και εγω νομιζα 8230 οπως φαινεται :DKyrie_Elehson έγραψε:ε και? εμείς πρέπει να αγχωθούμε για κάποιο λόγο και γι αυτό? έχει σημασία που 2 ψιλοτρελοί αποφάσισαν να κάνουν μήνυση στο Θεό?
-
silver
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
============================================
Νομίζω ενυπάρχει κάποιο δίκαιο σε αυτό που γράφει.
Πως ο ευλογημένος θα λυτρωθεί από το κακό, όταν οι "Ποιμένες " του
δεν έχουν λυτρωτική Χάρη, από τα πολλά προσκυνητά της παντόφλας
του "Άγιου Πατερούλη" της Ρώμης ;
Γυρίζουν οι "ποιμένες" του από το ΠΣΕ όπου "προσεύχονται"όλοι μαζί
"Ορθόδοξοι", ιέρειες λεσβίες, "ιερείς" δεδηλωμένοι κίναιδοι, και ό,τι
βρωμιά μπορεί κανείς να φανταστεί, και περιμένει ο ταλαίπωρος αγιαστηκή Χάρη από τον Θεό......
Ώσπερ αι ημέραι του Νώε.......
βρωμιά μπορεί κανείς να φανταστεί, και περιμένει ο ταλαίπωρος αγιαστηκή Χάρη από τον Θεό......
Ο "άγιος παντόφλας" τυχαίνει να είναι ο αρχιεπίσκοπος των καθολικών και οσο και να διαφωνούμε με αυτούς (μετά το σχίσμα), είναι καλό να μην ειρωνευόμαστε μιας και η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία είναι θέλημα Θεού να υπάρχει και παραδόξως δεν αποκαλείται αίρεση απο τη Ελλαδική Ορθόδοξη εκκλησία, αλλά διαφορετικό δόγμα.silver έγραψε:============================================Και προσθέτει: «Κατά τη βάπτισή μου, συνήψα ένα συμβόλαιο με τον κατηγορούμενο προκειμένου να λυτρωθώ από το κακό. Έως σήμερα, ο τελευταίος δεν τίμησε αυτό το συμβόλαιο, αν και είχε λάβει από εμένα διάφορα καλά και αρκετές προσευχές».
Όσο για τους κίναιδους κάποιοι έχουν και ορθόδοξη ταυτότητα, καθώς και αρκετοί Ορθόδοξοι "Ποιμένες " έχουν κοιλιακούς αντί για λυτρωτική Χάρη.
Δεν φταίνε λοιπόν οι ποιμένες, αλλά ο κακώς τους ο καιρός και η επανάπαυσή τους, οτι με λίγη κοινωνία τις Κυριακές και με το βάπτισμα, είναι εκλεκτοί έναντι των άλλων ανθρώπων.
Προσκυνώ Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα, Τριάδα Ομοούσιο και Αχώριστο, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν