Ο Δικέφαλος Αετός παρουσιάσθη εν Δόξη!
Συντονιστής: Συντονιστές
Ο Δικέφαλος Αετός παρουσιάσθη εν Δόξη!
Ο Δικέφαλος Αετός βγήκε από την φωλιά του, την Εκκλησία και παρουσιάσθει εν δόξη σε τόπο/τρόπο που ουθείς θα φανταζόταν! Πέραν των Στρατιωτικών Αγημάτων τις δέουσες τιμές του απέδωσαν οι δύο πλανητάρχες! Μπορείτε να δείτε το σχετικό video εδώ --> http://www.youtube.com/watch?v=Q-S552WTPNY
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christos την Τετ Ιούλ 16, 2008 2:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τά 'χωσε χοντρά ο Βλαδίμηρος! :)stratos έγραψε:http://news.contra.gr/News/Germany/142168.html
-
vasilis_m21
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νομίζω για τον Βλαδίμηρο Πούτιν ισχύει το ''ότι αγαπάω εγώ πεθαίνει''! Ο Πούτιν έχει βρει έναν δημοκρατικό τρόπο: τους αντιπάλους του Πουτινικού καθεστώτος τους καθαρίζει!
Θυμηθείτε την δολοφονία της Άννα Πολιτκοφσκαγια τις 7 Οκτώβρη 2006 (κατά σύμπτωση τότε είναι τα γενέθλια του Βλαδιμήρ Πούτιν) , τη δολοφονία του Αλεξάντερ Λιτβινένκο στην Αγγλία μετά απο δηλητηρίαση με γράμμα που εμπεριείχε πολώνιο... Ο οποίος έψαχνε για στοιχεία που αφορούσαν τη δολοφονία της Πολιτκοφσκαγια...
Θυμηθείτε την δολοφονία της Άννα Πολιτκοφσκαγια τις 7 Οκτώβρη 2006 (κατά σύμπτωση τότε είναι τα γενέθλια του Βλαδιμήρ Πούτιν) , τη δολοφονία του Αλεξάντερ Λιτβινένκο στην Αγγλία μετά απο δηλητηρίαση με γράμμα που εμπεριείχε πολώνιο... Ο οποίος έψαχνε για στοιχεία που αφορούσαν τη δολοφονία της Πολιτκοφσκαγια...
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Πρόσεχε λοιπόν μην ψάχνεις και 'συ πολύ την δολοφονία του Λιτβινένκο...vasilis_m21 έγραψε: Θυμηθείτε την δολοφονία της Άννα Πολιτκοφσκαγια τις 7 Οκτώβρη 2006 (κατά σύμπτωση τότε είναι τα γενέθλια του Βλαδιμήρ Πούτιν) , τη δολοφονία του Αλεξάντερ Λιτβινένκο στην Αγγλία μετά απο δηλητηρίαση με γράμμα που εμπεριείχε πολώνιο... Ο οποίος έψαχνε για στοιχεία που αφορούσαν τη δολοφονία της Πολιτκοφσκαγια...
Από την Θεόπνευστη Αγία Γραφή :
«Επικατάρατος ο άνθρωπος, που στηρίζει τις ελπίδες του πάνω σε άλλο άνθρωπο» ( ενώ πρέπει να τις στηρίζει μόνο στον Θεό ).
«Επικατάρατος ο άνθρωπος, που στηρίζει τις ελπίδες του πάνω σε άλλο άνθρωπο» ( ενώ πρέπει να τις στηρίζει μόνο στον Θεό ).
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
προς στιγμην δεν μακροημερευουν οι αντίπαλοι του πάντως...vfilip έγραψε:Μου θυμίζει λιγο Βυζαντινό αυτοκράτορα ο Πούτιν .
Εχει δηλώσει και ότι τη ρωσσία θα τη σώσει η Πίστη της και τα πυρηνικά της .
Δεν τον βλέπω να κάθεται καλά στη καρέκλα του . Ο γέρων Ιωσήφ ο βατοπαιδινός σε μια προφητεία του καταγεγραμμένη στο ιντερνετ , προέβλεψε ότι δεν θα μακροημερεύσει .
θα δείξει....

η σημαια με το δικεφαλο είναι η Προεδρική σημαια της Ρωσίας ..και στη μεση του δικεφαλου αετου ο αη Γιωργης ....θυμιζω πως οι στεψεις των παλαιολογων έγιναν στον αγ.Δημητριο του Μυστρα....ειπε κανείς για αυτοκρατορα???