Ο Δικέφαλος Αετός παρουσιάσθη εν Δόξη!

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Ο Δικέφαλος Αετός παρουσιάσθη εν Δόξη!

Δημοσίευση από Christos »

Ο Δικέφαλος Αετός βγήκε από την φωλιά του, την Εκκλησία και παρουσιάσθει εν δόξη σε τόπο/τρόπο που ουθείς θα φανταζόταν! Πέραν των Στρατιωτικών Αγημάτων τις δέουσες τιμές του απέδωσαν οι δύο πλανητάρχες! Μπορείτε να δείτε το σχετικό video εδώ --> http://www.youtube.com/watch?v=Q-S552WTPNY
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christos την Τετ Ιούλ 16, 2008 2:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

Να πω την αμαρτία μου το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι επρόκειτο για μοντάζ γιατί το πλάνο της σημαίας είναι ξεκομμένο δηλ. δεν φαίνεται π.χ. η σημαία σε πρώτο πλάνο και πίσω η παρέλαση. Όμως το βίντεο φαίνεται να είναι από απευθείας μετάδοση! 8O
Τι να πούμε... :roll:
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Εικόνα
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

Τά 'χωσε χοντρά ο Βλαδίμηρος! :)
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

Νομίζω για τον Βλαδίμηρο Πούτιν ισχύει το ''ότι αγαπάω εγώ πεθαίνει''! Ο Πούτιν έχει βρει έναν δημοκρατικό τρόπο: τους αντιπάλους του Πουτινικού καθεστώτος τους καθαρίζει!
Θυμηθείτε την δολοφονία της Άννα Πολιτκοφσκαγια τις 7 Οκτώβρη 2006 (κατά σύμπτωση τότε είναι τα γενέθλια του Βλαδιμήρ Πούτιν) , τη δολοφονία του Αλεξάντερ Λιτβινένκο στην Αγγλία μετά απο δηλητηρίαση με γράμμα που εμπεριείχε πολώνιο... Ο οποίος έψαχνε για στοιχεία που αφορούσαν τη δολοφονία της Πολιτκοφσκαγια...
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

vasilis_m21 έγραψε: Θυμηθείτε την δολοφονία της Άννα Πολιτκοφσκαγια τις 7 Οκτώβρη 2006 (κατά σύμπτωση τότε είναι τα γενέθλια του Βλαδιμήρ Πούτιν) , τη δολοφονία του Αλεξάντερ Λιτβινένκο στην Αγγλία μετά απο δηλητηρίαση με γράμμα που εμπεριείχε πολώνιο... Ο οποίος έψαχνε για στοιχεία που αφορούσαν τη δολοφονία της Πολιτκοφσκαγια...
Πρόσεχε λοιπόν μην ψάχνεις και 'συ πολύ την δολοφονία του Λιτβινένκο... :wink:
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Από την Θεόπνευστη Αγία Γραφή :
«Επικατάρατος ο άνθρωπος, που στηρίζει τις ελπίδες του πάνω σε άλλο άνθρωπο» ( ενώ πρέπει να τις στηρίζει μόνο στον Θεό ).
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

Μου θυμίζει λιγο Βυζαντινό αυτοκράτορα ο Πούτιν .
Εχει δηλώσει και ότι τη ρωσσία θα τη σώσει η Πίστη της και τα πυρηνικά της .
Δεν τον βλέπω να κάθεται καλά στη καρέκλα του . Ο γέρων Ιωσήφ ο βατοπαιδινός σε μια προφητεία του καταγεγραμμένη στο ιντερνετ , προέβλεψε ότι δεν θα μακροημερεύσει .
Yunan
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Yunan »

:roll: Ας φυλάγουμε τα ιμάτιά μας........
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha »

vfilip έγραψε:Μου θυμίζει λιγο Βυζαντινό αυτοκράτορα ο Πούτιν .
Εχει δηλώσει και ότι τη ρωσσία θα τη σώσει η Πίστη της και τα πυρηνικά της .
Δεν τον βλέπω να κάθεται καλά στη καρέκλα του . Ο γέρων Ιωσήφ ο βατοπαιδινός σε μια προφητεία του καταγεγραμμένη στο ιντερνετ , προέβλεψε ότι δεν θα μακροημερεύσει .
προς στιγμην δεν μακροημερευουν οι αντίπαλοι του πάντως... :wink: :wink:
θα δείξει....

Εικόνα

η σημαια με το δικεφαλο είναι η Προεδρική σημαια της Ρωσίας ..και στη μεση του δικεφαλου αετου ο αη Γιωργης ....θυμιζω πως οι στεψεις των παλαιολογων έγιναν στον αγ.Δημητριο του Μυστρα....ειπε κανείς για αυτοκρατορα??? :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”