ο Αρχηγός Στρατού Π.Χηνοφώτης

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Ermite
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ο Αρχηγός Στρατού Π.Χηνοφώτης

Δημοσίευση από Ermite »

Διάβασα στο Athos.edo.gr πρόσφατα:

Συνάντηση του Έλληνα αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Οικ. Πατριάρχη.
Αποστολέαςathos στις Δευτέρα, Ιούλιος 31 @ 08:42:48 EEST
Συντελέστηκε Από Christos

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο είχε την Παρασκευή στο Φανάρι ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Χηνοφώτης, ο οποίος ολοκληρώνει επίσκεψή του στην Τουρκία.
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Έλληνα αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Τουρκία μετά το 1974, η οποία πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του Χιλμί Οζκιόκ.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Παναγιώτης Χηνοφώτης υπέβαλε τα προσωπικά του σέβη και εξέφρασε τον σεβασμό των Eλληνικών Eνόπλων Δυνάμεων προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και προς το Κέντρο της Ορθοδοξίας στο Φανάρι.

Πηγή: enoriaka.gr, με πληροφορίες από in.gr, ΑΠΕ

Άκουσα, ωστόσο, πολύ πρόσφατα ότι σε κάπιες δημόσιες δηλώσεις του ο εν λόγω "Αρχηγός" είπε κάπως έτσι: "Δεν υπάρχει ούτε Χριστός ούτε Παναγία"..

Αν έχετε ακούσει εσείς κάτι τέτοιο ήθελα να ξέρω τί ακριβώς και πού ειπώθηκε, και, φυσικά, τις κρίσεις σας..
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Απ' ότι διάβασα τη συγκεκριμένη φράση δεν την είπε ο συγκεκριμένος αρχηγός αλλά κάποιος άλλος αλήστου μνήμης επίτιμος αρχηγός. Περισσότερες πληροφορίες στο www.rnn.gr
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

nkope έγραψε:Απ' ότι διάβασα τη συγκεκριμένη φράση δεν την είπε ο συγκεκριμένος αρχηγός αλλά κάποιος άλλος αλήστου μνήμης επίτιμος αρχηγός. Περισσότερες πληροφορίες στο www.rnn.gr
Γίνετε της Μουρλής , τώρα όλοι οι παγανιστές λένε για φασισμό κτλπ
Και εδώ που τα λέμε γιατί να είναι υποχρεωμένος να πιστεύει στο Θεό ένας στρατηγός ?
Καλή Σαρακοστή
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

lovethink έγραψε:Και εδώ που τα λέμε γιατί να είναι υποχρεωμένος να πιστεύει στο Θεό ένας στρατηγός ?
Γιατί όταν αναλαμβάνει καθήκοντα ορκίζεται στο Ευαγγέλιο για τη φύλαξη της πατρίδας. Αν δεν πιστεύει τότε πως μπορούμε να εμπιστευτούμε τον όρκο του και συνεπώς την ασφάλεια του έθνους.
ix8ys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ix8ys »

123 έγραψε:Γιατί όταν αναλαμβάνει καθήκοντα ορκίζεται στο Ευαγγέλιο για τη φύλαξη της πατρίδας. Αν δεν πιστεύει τότε πως μπορούμε να εμπιστευτούμε τον όρκο του και συνεπώς την ασφάλεια του έθνους.
Έλα μου ντε! Δυστυχώς δεν μπορούμε!

Κακά τα ψέματα παιδιά, βρισκόμαστε υπό διάλυση! Στρατό δεν έχουμε. Ποιότητα ζωής δεν έχουμε. Παιδία δεν έχουμε. Υγεία δεν έχουμε. Και το χειρότερο; Απομακρυνόμαστε από τον Θεό όλο και περισσότερο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που θα καταλήξουμε σαν άνθρωποι.....
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το άγιον. Τριάς αγία, δόξα σοι.
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”