Νηστίσιμα τρουφάκια
Δημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 25, 2012 1:22 pm
Τι χρειαζόμαστε:
1 φλ. νερό
1 φλ. κρυσταλλική ζάχαρη
150 γρ. κουβερτούρα
1 φλ. καρύδια χοντροαλεσμένα
1,5 φλ. φρυγανιά τριμμένη
ινδοκάρυδο ή κακάο ή ξηρούς καρπούς ή τρούφα για την επικάλυψη
Πως το κάνουμε:
Λιώνουμε σε κατσαρολάκι την κουβερτούρα και μαζί τη ζάχαρη με το νερό. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε τα καρύδια και τη φρυγανιά.
Αναμιγνύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και αφήνουμε στην κατάψυξη 20'.
Πλάθουμε μπουκίτσες και τις περνάμε απο τριμμένο ινδοκάρυδο, από τρούφα ή απο ξηρούς καρπούς σκόνη.
1 φλ. νερό
1 φλ. κρυσταλλική ζάχαρη
150 γρ. κουβερτούρα
1 φλ. καρύδια χοντροαλεσμένα
1,5 φλ. φρυγανιά τριμμένη
ινδοκάρυδο ή κακάο ή ξηρούς καρπούς ή τρούφα για την επικάλυψη
Πως το κάνουμε:
Λιώνουμε σε κατσαρολάκι την κουβερτούρα και μαζί τη ζάχαρη με το νερό. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε τα καρύδια και τη φρυγανιά.
Αναμιγνύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και αφήνουμε στην κατάψυξη 20'.
Πλάθουμε μπουκίτσες και τις περνάμε απο τριμμένο ινδοκάρυδο, από τρούφα ή απο ξηρούς καρπούς σκόνη.