Υπερφυσικά σημεία σε φωτογραφίες

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
tigris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Υπερφυσικά σημεία σε φωτογραφίες

Δημοσίευση από tigris »

Εικόνα

Εμφάνιση της Παναγίας στο Zeitun της Αιγύπτου- 1968

http://members.aol.com/bjw1106/marian7.htm

Η επίσημη έρευνα έκλεισε με το πόρισμα πως θεωρείται αναμφισβήτητο γεγονός η εμφάνιση της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Εκκλησία του Ζάιτουν, με καθαρότατο και φωτεινό Σώμα και Την είδαν όλοι οι παρόντες μπροστά από τον ναό, χριστιανοί και μουσουλμάνοι.
Report of General Information and Complaints Department, Zeitun, Egypt 1968
tigris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από tigris »

Στα Ιεροσόλυμα, στον Ι. Ναό της Αναστάσεως, εμφανίστηκε (στυην φωτογραφία) η φιγούρα αγγέλου:
Εικόνα

λευκός ωσεί χιών
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

Χωρίς να έχω πρόθεση αμφισβήτησης, επειδή σε Ορθόδοξες σελίδες έχω δει παρόμοιες φωτογραφίες, καλύτερα ας βάλουμε ένα ερωτηματικό. Γιατί αν αποδειχθεί ότι ήταν μοντάζ κάποιου ευφάνταστου εκτιθέμεθα ως Ορθόδοξοι
tigris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από tigris »

Για την φωτο ίσως έχεις δίκαιο- την έχω δει και έντυπη. Προσωπικά την πιστεύω, αλλά, όπως λες, δεν αποκλείεται να αποδειχτεί το αντίθετο.
Για την εμφάνιση της Παναγίας στο ναό είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, που πιστοποιήθηκε τόσο από την τοπική Εκκλησία όσο και από κυβερνητικά στελέχη αλλά και από τις χιλιάδες πιστών αυτοπτών μαρτύρων.
Δεν είναι η μόνη φορα που η Θεομήτωρ εμφανίζεται ενώπιον μεγάλου πλήθους στις ημέρες μας.
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

Δεν αμφισβητω την γνησιότητα πάντως.... :D
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

http://users.forthnet.gr/pat/glg/Pages/ageloi.htm

http://www.paranormap.net/images/anafores/1647.jpg

Στο μοναστήρι, του Αγίου Παντελεήμονος στο Αγιον όρος ένας μονάχος κρατά την εικόνα των νεομαρτύρων της Βασιλικής οικογένειας , του τσάρου Νικολάου της Ρωσίας. ( Η πυράκτωση και η προβολή που βλέπουμε στην εικόνα δεν δεν προκλήθηκαν από τη λάμψη της φωτογραφικής μηχανής).
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

Σχετικά με την εμφάνιση της Παναγίας αναφέρθηκε ότι την είδαν Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Ανάλογες εμφανίσεις έχουν γίνει και σε πλήθη καθολικών. Αληθινές; Ενδεχομένως.
Άβαταρ μέλους
spetzouras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από spetzouras »

vasilis_m21 έγραψε:Σχετικά με την εμφάνιση της Παναγίας αναφέρθηκε ότι την είδαν Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Ανάλογες εμφανίσεις έχουν γίνει και σε πλήθη καθολικών. Αληθινές; Ενδεχομένως.
Καλημέρα αδελφοί μου!

Όσον αφορά την παραπάνω εμφάνιση της Παναγίας στην Αίγυπτο,έχω άνθρωπο πολύ κοντινό μου συγγενή που ήταν παρών στο συμβάν!!

Μάλιστα μου έχει δείξει τη φωτογραφία και μου είπε έπίσης ότι ήταν ορατή μόνο από τους Ορθοδόξους...το πρόσωπο αυτό ήταν δίπλα σε έναν Μουσουλμάνο,ο οποίος προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται και ενώ του έδειχνε τον τρούλο της εκκλησίας,αυτός δεν έβλεπε τίποτα...
Όλα επί των ημερών μας?! ;-)
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Το θέμα είναι πως αυτές τις περίεργες εμφανίσεις στις φωτογραφίες τις θεωρούμε ΕΥΛΟΓΙΑ αλλά αν ακούσουμε σε όποιοδήποτε άλλο φόρουμ να μιλάνε για εμφανίσεις περίεργων εικόνων σε φωτογραφίες αμέσως τα κοροιδεύουμε και τα λέμε ή σατανικά ή τα απορρίπτουμε
Καλή Σαρακοστή
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημοσίευση από lovethink »

tigris έγραψε:
Εμφάνιση της Παναγίας στο Zeitun της Αιγύπτου- 1968
Ορθόδοξη εκκλησία ή καθολική ? :roll: (έρχονται καταιγίδες)
Καλή Σαρακοστή
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”