2)Από το Google κατευθείαν:
γράφουμε την λέξη ή πρόταση που ψάχνουμε να βρούμε και μετά προσθέτουμε το "site:agiooros.net"
Με τον ίδιο τρόπο, πάλι μέσω Google γίνεται η αναζήτηση αλλά μόνο μέσα στο φόρουμ μας και όχι γενικά στο διαδίκτυο. Παράδειγμα:
Αν ψάχνω για τον Άγιο Συμεών θα γράψω: Άγιος Συμεών site:agiooros.net
ή αν ψάχνω για τον Γέροντα Παϊσιο θα γράψω: Παϊσιος site:agiooros.net
ή αν ψάχνω για τα Θεοφάνεια θα γράψω: η εορτή των Θεοφανείων site:agiooros.net
ή ότι άλλο θέλει κάποιος να βρει!
Καλές αναζητήσεις!!!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Επανειλημμένα έχω προσπαθήσει να κάνω αναζήτηση όπως αναφέρεται παραπάνω, με αρνητικά αποτελέσματα
Ευλογείτε
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Captain Yiannis έγραψε:Επανειλημμένα έχω προσπαθήσει να κάνω αναζήτηση όπως αναφέρεται παραπάνω, με αρνητικά αποτελέσματα
Ευλογείτε
Ο Κύριος..
Ναι καπετάνιο, κι' εγώ προσπάθησα, δυστυχώς δεν λειτουργεί..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Captain Yiannis έγραψε:Επανειλημμένα έχω προσπαθήσει να κάνω αναζήτηση όπως αναφέρεται παραπάνω, με αρνητικά αποτελέσματα
Ευλογείτε
Ο Κύριος..
Ναι καπετάνιο, κι' εγώ προσπάθησα, δυστυχώς δεν λειτουργεί..
Νάναι ευλογημένο , ευχαριστώ
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Ο πρώτος τρόπος δεν λειτουργεί όντως, αλλά μπορεί να γίνει αναζήτηση με τον 2ο τρόπο:
angieholi έγραψε:
γράφουμε την λέξη ή πρόταση που ψάχνουμε να βρούμε και μετά προσθέτουμε το "site:agiooros.net"
Με τον ίδιο τρόπο, πάλι μέσω Google γίνεται η αναζήτηση αλλά μόνο μέσα στο φόρουμ μας και όχι γενικά στο διαδίκτυο. Παράδειγμα:
(συμπτωματικά το χρησιμοποίησα πριν μερικές ώρες)
Τα πάντα δώσε για τον Χριστό, Τον Χριστό μη δώσεις για τίποτε. Άγ. Ιουστίνος Πόποβιτς
xristianos.net έγραψε:Ο πρώτος τρόπος δεν λειτουργεί όντως, αλλά μπορεί να γίνει αναζήτηση με τον 2ο τρόπο:
angieholi έγραψε:
(συμπτωματικά το χρησιμοποίησα πριν μερικές ώρες)
Ωραία , λειτουργησε παραδόξος, διότι αυτή την φορά έκανα copy/paste αυτό που έψαχνα , .... τι να πω.
Ευχαριστώ