Είχα σχέση και διαλύθηκε με μάγια απ' τη μάνα της
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
Είχα σχέση και διαλύθηκε με μάγια απ' τη μάνα της
ζηταω βοηθεια ειχα μια σχεση 3 χρονια και οι γονεισ τησ κοπελας δεν με θελανε τον τελευτεω καιρο η μητερατης αρχησε να πηγενει σε μια καφετζου και αυτη ηξερε και μαγια και αρχησε η κοπελαμου να αλλαζει να ειναι αγνωρηστη να αρωστενει εγω να κτυπαω να γινομε χαλια και να βγαζει σταφυλοκοκο η κοπελα να με χωρηζει και να μου λεει δεν ξερω γιατι σε χωρηζω και τωρα να ειναι αγνωρηστη βριζει βγενει με ατομα που τησ ειχαν κανει κακο και βριζει συνεχεια τα θεια και εμενα χωρισ να εχω κανει τιποτα και δεν μπορω να την βλεπω ετσι θελω βοηθεια οταν τησ ειπα για μαγια πριν χωρησουμε μου ελεγε ναι οτι κατι γινετε τωρα εχει αλλαξη τοσο πολυ που αν τησ πω κατι τετιο με βριζει σας παρακαλω θελω μια βοηθεια
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: ειχα σχεση και διαληθηκε με μαγια απ την μανατησ
Σε κάποιον που εκκλησιάζεται και πιστεύει στην Ορθοδοξία ούτε μάγια πιάνουνε ούτε τίποτε και όλα αυτά είναι στο μυαλό μας και μόνο σε αυτό. Αλλά ακόμη και αν δεν είναι έτσι, μια καλή πρωινή και βραδυνή προσευχή σίγουρα βελτιώνει τα πράγματα.giorgoss έγραψε:οταν τησ ειπα για μαγια πριν χωρησουμε μου ελεγε ναι οτι κατι γινετε τωρα εχει αλλαξη τοσο πολυ που αν τησ πω κατι τετιο με βριζει σας παρακαλω θελω μια βοηθεια
Αφού έχετε χωρίσει για ποιό λόγο συνεχίζεις να κοιτάς πίσω ?
Και όπως πολλές φορές έχει πεί ο γνωστός και μη εξαιρετέος κος Ασκητής : "βρες μια καινούργια κοπέλλα και ξαναξεκίνα φρέσκος και ωραίος γεμάτος με τις εμπειρίες του παρελθόντος ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη".
ΥΓ. Και αν βρείς λίγο χρόνο βελτίωσε την ορθογραφία σου ή πριν στείλεις το μήνυμα γράψτο στο word και πέρνα το έλεγχο ορθογραφίας.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

Re: ειχα σχεση και διαληθηκε με μαγια απ την μανατησ
Τα μάγια ισχύουν σε κάποιες περιπτώσεις αλλά γνώμη μου συμβουλέψου έναν καλό ιερέα και όχι μόνο
Σκέψου ότι αν γυρίσεις πίσω θα έχεις να κάνεις μόνιμα με μια τέτοια πεθερά και πόσα θα έχεις να τραβήξεις
Σκέψου ότι αν γυρίσεις πίσω θα έχεις να κάνεις μόνιμα με μια τέτοια πεθερά και πόσα θα έχεις να τραβήξεις
Θα ήθελα να πω στον Giorgoos ότι με έχει απασχολήσει και εμένα το θέμα αυτό και έχω διαβάσει μερικά πράγματα, τα μάγια και οι άσχημες επιρροές έχουν να κάνουν και με το κατά πόσο είμαστε εύκολοι δέκτες δηλ. για μένα είναι αναμενόμενο να μας συμβαίνουν όλα αυτά και απόλυτα φυσιολογικό και χωρίς να μας έχει κάνει κανένας μάγια- αυτό θέλει προσοχή λίγο δηλ. το να σκεφτόμαστε ότι όλα τα άσχημα οφείλονται στην αρνητική δύναμη των άλλων, είναι και αυτό μέσα στο σχέδιο του "ακατανόμαστου" για να μην μπορούμε να βρούμε λύση- ο Θεός μας έχει πλάσει ελεύθερους, κανένας δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα, πρώτα απ΄όλα πρέπει να αισθανόμαστε δυνατοί και μετά πρέπει να ξέρουμε ότι εμείς επιτρέπουμε να γίνονται αυτά με την απρόσεκτη ζωή που κάνουμε μακρυά από την Εκκλησία. Δυστυχώς είμαστε πολύ μακρυά από τον Θεό όταν μας συμβαίνουν αυτά, κάνουμε πολλά πρτάγματα χωρίς την ευλογία των πνευματικών μας αυθαίρετα. Φαντάσου να μας έχουν κάνει και μάγια τι γίνεται. Προσπάθησε να πας πιο κοντά στην εκκλησία ακόμα και με βάζοντας βία στον εαυτό σου.
Helen δε πας καλά μου φαίνετε και το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώhelen έγραψε: Προσπάθησε να πας πιο κοντά στην εκκλησία ακόμα και με βάζοντας βία στον εαυτό σου.
Μα είναι δυνατόν ? να λες του παιδιού να βάλει βία στον εαυτό του να πάει στην εκκλησία ?
ναι με τη βία αν δεις ότι πλησιάζεις στην εκκλησία και βγάζεις αφρούς πήγαινε αμέσως για εξορκισμό
Βρε τι του λες του παιδιού ?
Ακόμα και να του κάναν μάγια δεν σημαίνει ότι δαιμονίστηκε
Επιτέλους το παιδί ζήτησε βοήθεια όχι για να του πείτε από πάνω ότι φταίει επειδή δεν πίστευε πολύ ή δεν ήταν κοντά στο Θεό , και που ξέρετε εσείς που ήταν και τι πιστεύει ? για να είναι εδώ σημαίνει ότι πίστευε στο Θεό
Μα και αν δεν πίστευε ο Θεός του έδωσε την ευκαιρία και του άνοιξε τη πόρτα της αγάπη Του
Το παιδί μοιράστηκε μια απορία και αγωνία του όχι για να του ρίξουμε από πάνω ευθύνες για τη βλαμμένη τη πεθερά του (μελλοντική δηλαδή αν )
- Harrys1934
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΣΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ
Φίλε Γιώργο ναι είναι λυπηρό όταν συμβαίνουN αυτά τα σημεία του πονηρού, και επειδή έτυχε να περάσω από κάποιες πόρτες τέτοιες θα σου πώ την εμπηρία μου. Τα μαγια υπάρχουν γιαυτό και η Εκκλησία μας έχει θεσπίσει τους εξορκησμούς. Και μέσα από την Αγία Γραφή ο Κύριος μας δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να διώχνει δαιμόνια. Όμως υπάρχει ένα αλλά. Τα μάγια δεν λύνονται με μάγια αυτό αποκλίεται. Μόνο με την Εκκλησία, Η προσοχή που χριάζεται έιναι ότι πολοί λοίγοι είναι οι ιερείς που κάνουν εξορκησμούς, ¨Οποιον ιερέα να ρωτίσεις δεν σου λέει όχι αλλά δεν κάνουν εξορκισμούς πρώτον θέλει πολύ ώρα και δεύτερον έχουν πόλεμο μετά από το πονηρό πνεύμα και αυτό το ξέρουν γιαυτό το αποφεύγουν. Αν μπορείς βρες έναν σηντξιούχο ιερέα και με αυτόν θα κάνεις την δουλιά σουεαν δεχτεί πρώτα. Αν όχι συνταξιούχοι υπάρχουν πολοί Πρόσεχε μην ξεγελαστής να ζητήσεις βοήθεια από καφετζού στο κάνω καραντί μόνο τα λευτά σου θα χαλάσεις χώρια η ταλεπορία Καλή επιτυχία, από το SDNEY-AUSTRLIA
Lovethink δεν έχεις καταλάβει όσα είπα: Εγώ ακριβώς είπα ότι δεν σημαίνει ότι όταν δεν πάει καλά η ζωή μας μας έχουν κάνει μάγια. Νομίζω πως η στάση αυτή δηλ. η εκχώρηση των ευθυνών της ζωής μας στους άλλους αποτελεί μέρος του προβλήματος γιατί έτσι γινόμαστε πρόσφορο έδαφος και δεκτικοί στις επιρροές των άλλων, επιπλέον εδώ να πω ότι δεν πιστευώ πως ο άνθρωπος μπορεί να σταθεί ολομόναχος απέναντι στα προβλήματα ή αν θες απέναντι στα ''μάγια'' πρέπει να στηρίζεται στην εκκλησία γι΄αυτό υπάρχουν τα μυστήρια και οι πνευματικοί. Πιστεύω πως πέρα από το θέμα της Μαγείας, η αποδοχή της ευθύνης για την ζωή μας είναι το πρώτο βήμα για την ίαση- γι΄αυτό και είπα πρέπει να αισθανόμαστε δυνατοί- δεν καταλαβαίνεις ότι με την ανάληψη της ευθύνης γινόμαστε ελεύθεροι? Δεν είπα ότι φταίει για τηνπεθερά του, αυτή κάνει την δουλειά της όπως νομίζει και ο GIORGOOS πρέπει να ενδιαφερθεί για τον εαυτό του. Πάντως να ξέρεις η αμαρτία και η μετάνοια έχουν να κάνουν με ακριβώς αυτό: Φταίω ή δεν φταίω. Ακόμα, εσύ σχολιάζεις την απαντησή μου σε άλλον και από το: ¨Δεν πας καλά¨ φαίνεται ότι όχι απλά διαφωνείς αλλά σε πειράζει η αποψή μου στο θέμα, συνήθως ότι μας πειράζει μας αφορά ιδιαίτερα... Συγνώμη αλλά σκέψου το καλύτερα... Όσο για την βία το λέει και το ευαγγέλιο: ''Βιασταί αρπάζουσιν την Βασιλεία των ουρανών", μα και ο ακατανόμαστος βία χρησιμοποεί, το ότι είμαστε μακρυά από τον Θεό είναι αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων κακής κληρονομιάς από την οικογένεια, γενική τάση του κόσμου κ.α. για να γυρίσουμε πίσω πρέπει να αγωνιστούμε πως θα γίνει? Ευχαριστώ