Το blog της Πειραϊκής εκκλησίας!

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Το blog της Πειραϊκής εκκλησίας!

Δημοσίευση από Evi_J »

Όποιος δεν άκουσε την σημερινή -3 Νοεμ. 2010- εκπομπή "Το πρωί εισάκουσον" δεν έμαθε ότι ανοίχτηκε ένα νέο blog από τους ανθρώπους της Πειραϊκής Εκκλησίας, το opougis.blogspot.com. Ένα ένα blog που θα αναρτούν μόνο κείμενα από αυτά που διαβάζουν σε διάφορες εκπομπές τους (π.χ "Όπου γης", "Το πρωί εισάκουσον" κ.τ.λ) για να μην βἀζουν τους ακροατές να ψάχνουν γενικά και αόριστα. Ήδη επισκέφτηκα το blog και έχουν βάλει 3-4 κείμενα. Δεν είναι άγνωστα κείμενα. Πάνω-κάτω όλοι μας τα ξέρουμε. Απλά όπως είπα και πριν το κάνουν για λόγους ευκολίας. Όπως και να 'χει εγώ χάρηκα πολύ που κάνανε αυτήν την ενέργεια γιατί μπορούμε τώρα να επικοινωνήσουμε ποιο εύκολα μαζί τους. (Για τη νακρίβεια πετάω από την χαρά μου! :P )

Τώρα σε ότι αφορά την ίδια την εκπομπή, (Το πρωί εισάκουσον) ειδικά σημερινή κατατάσσεται στα "σπέσιαλ" όπως θα το έλεγα εγώ. Είναι από αυτές τις εκπομπές που παίρνει μέρος ο Λυκούργος. Και όλοι ξέρουμε τι γίνεται τότε έτσι; Η εκπομπή αντί για περίπου μία ώρα κρατάει, μιάμιση, δύο... :lol: :P και ο καημένος ο π. Μεθόδιος καθυστερεί την δική του εκπομπή. Αλλά τι να κάνουμε Λυκούργος είναι αυτός. :8 :8 Ειδικά σήμερα το θέμα είναι η υπεράσπιση της πατρίδας δια μέσω της κάλπης στις εκλογές που έρχονται. Μια πολύ πατριωτική και ενδιαφέρουσα εκπομπή. Αν κάποιος δεν την άκουσε μπορεί να την κατεβάσει από δω μιας και την ανέβασα επίτηδες γι'αυτούς που την έχασαν.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Το blog της Πειραϊκής εκκλησίας!

Δημοσίευση από Evi_J »

ΥΓ: Το θέμα το έβαλα στην κατηγορία "εκκλησιαστική επικαιρότητα", αλλά τώρα που το ξαναβλέπω, σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι η σωστή κατηγορία αυτή. Αν νομίζει κάποιος mod ότι πρέπει να του αλλάξει θέση ας το κάνει.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Ναι το ακουσα και εγω στο Ραδιοφωνο πειραικη εκκλησια :8 :8
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Λατρεύω όταν μπαίνει ο Λυκούργος στην συζήτηση και γίνονται όλα "γυαλιά-καρφιά". :mrgreen:
Πάντως εδώ και 2-3 ώρες που έχουν περάσει από την ώρα της ανακοίνωσης, 8 άνθρωποι έχουν κατεβάσει το αρχείο. Λιγότεροι από όσοι περίμενα. Φαίνεται πως είναι η αγαπημένη εκπομπή των περισσοτέρων εδώ μέσα. :105 8)
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Evi_J έγραψε:Λατρεύω όταν μπαίνει ο Λυκούργος στην συζήτηση και γίνονται όλα "γυαλιά-καρφιά". :mrgreen:
Πάντως εδώ και 2-3 ώρες που έχουν περάσει από την ώρα της ανακοίνωσης, 8 άνθρωποι έχουν κατεβάσει το αρχείο. Λιγότεροι από όσοι περίμενα. Φαίνεται πως είναι η αγαπημένη εκπομπή των περισσοτέρων εδώ μέσα. :105 8)
Προσωπικά το κατέβασα , αλλά ο Λυκούργος , έχει λίγη έπαρση ?
Διότι , σε κάποιες παρεμβάσεις της συνομιλήτριάς του , την αγνόησε , ή μου φάνηκε???
Κατά τ' άλλα τέλειος.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Χμ... τι να πω. Νομίζω πως είναι απογοητευμένος. Με τόσο ρεζιλίκι που έχουμε φορτωθεί σαν έθνος είναι να μην τα λέει έξω από τα δόντια; Προσωπικά χαίρομαι που υπάρχει κάποιος να τα λέει έτσι. Η κυρία Σοφία είναι ταπεινός άνθρωπος "δεν μιλάει δεν λαλάει" που έλεγε και η γιαγιά μου και ίσως να ακούστηκε περισσότερο αυτός. Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δίκιο... Αλλά μου αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας, σαν άνθρωπος, έτσι ότι και να λέει τον δικαιολογώ. :oops:
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Evi_J έγραψε:Χμ... τι να πω. Νομίζω πως είναι απογοητευμένος. Με τόσο ρεζιλίκι που έχουμε φορτωθεί σαν έθνος είναι να μην τα λέει έξω από τα δόντια; Προσωπικά χαίρομαι που υπάρχει κάποιος να τα λέει έτσι. Η κυρία Σοφία είναι ταπεινός άνθρωπος "δεν μιλάει δεν λαλάει" που έλεγε και η γιαγιά μου και ίσως να ακούστηκε περισσότερο αυτός. Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δίκιο... Αλλά μου αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας, σαν άνθρωπος, έτσι ότι και να λέει τον δικαιολογώ. :oops:
Και μένα μου αρέσουν και οι δύο, νάναι πάντα καλά , και αυτοί και συ και όλος ο κόσμος :8 .
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Να 'σαι καλά καπετάνιε. Ο Θεός μαζί μας και η Παναγιά κοντά μας. :8 :8
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”