Καλέ μου αδελφέ!
Να ζήσεις!
Να σε χαιρόμαστε!
Να είσαι πάντα καλά!
Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
Να συνεχίσεις τον αγώνα τον καλό, να έχεις υπομονή και να νιώθεις πάντα χαρά στην προσπάθειά σου!
Και να έχεις πάντα την Ευλογία του Κυρίου!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Δημητρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Χρονια πολλα ευχομαι να γινεις σαλος για την αγαπη του Χριστου μας, να εισαστε εσυ και οι οικογενεια σου καλά, η Κυρα μας η Παναγια που τοσο την αγαπας να ειναι βοηθος και σκεπη σου σε ολη την ζωη σου.
Λυπησου το ποιμνιο οταν ψελνης και πριν την θεια λειτουργεια μοιραζε τους ηρεμηστικα θα σε βοηθησουν στην αρχη τα πρωτα 30-40 χρονια ειναι λιγο δυσκολα μετα θα συνηθησουν , αδελφε μου να συνεχισεις τον αγωνα σου και να διακονεις εκει οπου σε εχει τοποθετησει ο καλος Θεός, ειναι μεγαλη τιμη να ψελνεις για τον Θεό μας ( οχι σαν κατι "μπουφους" που γινονται τραγουδιστες για να διασκεδαζουν τους ανθρωπους).
Να ειναι γερη η Αννα να σε διακονει γιατι αυτη ειναι η ΑΠΟΣΤΟΛΗ μιας γυναικας και μαλιστα συνηδιτοποιημενης, να σε κανει υπακοη-υπομονη-υπομονη-υπομονη-υπομονη ααα το ειπα αυτο ναι υπομονη και οτι αλλο χρειαζεται για να σε αντεξη καποιος.
Χρόνια πολλά αγαπημένε μου Σαλέ!!!
Η Παναγία μας και ο Χριστός μας πάντα οδηγός σου.
Να χαίρεσε την οικογένειά σου και να προσέχεις την ηρωίδα γυναίκα σου.
Το παρακάτω βιντεάκι (το φύλαγα καιρό για σένα) είναι το δωράκι σου!!!
Χα χα χα χα χα