Δεν βρήκαν τίποτα στους λογαριασμούς για το Βατοπαίδι

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν βρήκαν τίποτα στους λογαριασμούς για το Βατοπαίδι

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Έψαξαν τους λογαριασμούς και δεν βρήκαν τίποτα στο Βατοπαίδι με αποτέλεσμα τώρα σιγά σιγά το σενάριο που από την αρχή λέμε να επιβεβαιώνεται. Ίσως να είναι από τις ελάχιστες φορές που ισχύει το ...

"για την ψυχή της μάνας τους". Οι Αγγέλου, Ρουσόπουλος έπαιρναν τηλέφωνα χωρίς ανταλλάγματα επειδή ήθελαν να στηρίξουν ένα μοναστήρι. Από την στιγμή μάλιστα που είχαν την διαβεβαίωση των υπαλλήλων του Ν.Σ. του κράτους και της ΚΕΔ ότι όλα είναι νόμιμα , προχωρούσαν οι διαδικασίες. Γιαυτό και ποτέ δεν βγήκε στην φόρα κάτι πιο σημαντικό από υπογραφές ή μαρτυρίες. Είναι σαφές ότι υπήρχε επαφή και δεν το αρνείται κανείς όμως η Ν.Δ. και το μοναστήρι πληρώνει την ατολμία των πολιτικών να βγούνε νωρίς και να πούνε την αλήθεια. Ότι έπαιρναν τηλέφωνα επειδή το έκαναν για πνευματικούς λόγους. Οι μισοί γιατί οι άλλοι μισοί το έκαναν για ψηφοθηρικούς. Άντε γιατί παράγινε το κακό με όσα λέγονται για Εφραίμ και τον διασυρμό του χωρίς ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ να έχει βάλει ένα ευρώ στην τσέπη. Το μόνο που μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει είναι ότι ανέπτυξε την περιουσία του μοναστηριού. Μήπως θα ζούσε αιώνια για να το...χαρεί;

Από την στιγμή που μοναχοί στο Άγιον Όρος δεν έχουν τίποτα σε λογαριασμούς και σε συγγενικά πρόσωπα είναι ξεκάθαρη η υπόθεση.

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/b ... _9165.html
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Δεν βρήκαν τίποτα στους λογαριασμούς για το Βατοπαίδι

Δημοσίευση από dionysisgr »

Να τσακιστουν ολοι τους,

καθε λογης τυχαρπαστοι απατεωνισκοι,
δημοσιοκαφροι οργανα της προπαγανδας,
ελεεινοι πολιτικαντηδες,
μυαλοπωληδες,
εξυπνακηδες κριτικοι των παντων,
και λοιποι συκοφαντες,
αλλα και προπετες λαϊκοι,
και καποιοι "ευκαιροι", κληρικοι, που εχουν την ετυμηγορια ευκολη, και την καταδικη ετοιμη, σε αντιθεση με οσα διδασκουν το ποιμνιο,

και να πανε να βαλουν εδαφιαια μετανοια στην ηρωϊκη μοναστικη αδελφοτητα της Ιερας και Μεγιστης Μονης Βατοπαιδιου,
και στον καθηγουμενο Εφραιμ, για οσα τους εχουνε συρει ολο αυτο το διαστημα.

Αλλα που;

Που να βρεθει αντρισμος;
Που να βρεθει φιλοτιμο;
Που να βρεθει ταπεινωση;
Που να βρεθει ειλικρινεια;
Που να βρεθει Χριστιανικη συνειδηση του σφαλματος;

Ακομα και ο παπας Βενεδικτος πηγε και ζητησε συγνωμη και εκλαψε μαζι με θυματα παιδεραστιας, χωρις να φταιει ο ιδιος, σε τελικη αναλυση. Δεν μπορει να ελεγχει τον καθε ανωμαλο, οπου γης, και μαλιστα οταν ακομη ηταν απλος καρδιναλιος.

Εστω οτι το εκανε για τα ματια του κοσμου, η για τα μμε. Το εκανε ομως! Οι δικοι μας, ουτε ψευτικα δεν εχουν την τσιπα να το κανουν.

Αιρετικος, αιρετικος, αλλα μας διδασκει τσιπα και φιλοτιμο! Το σωστο να λεγεται.

Αλλα εμεις εδω, ε;

Σκιζουμε!

στην χωρα της ρουφιανιας, της συκοφαντιας, της ανθρωποφαγιας, και της αδελφοκτονιας, τα εχουμε ισοπεδωσει ολα!

Καταξευτιλιζουμε οποιον θελουμε, για να καλυψουμε την ημετεραν βρωμαν και δυσωδιαν, και μετα μολις δικαιωθει, κανουμε και το κοροϊδο απο πανω, και ουτε ενα ΣΥΓΝΩΜΗ ρε αδερφε, ημαρτον, ενωπιον σου και ενωπιον του Θεου του Ζωντος,
δεν εχουμε το θαρρος να ζητησουμε, και να πορουμε την αδελφικη συγχωρεση..

Ποσο πατο ακομα εχει το βαρελι; Ποσο;

Περναμε την μεγαλυτερη ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ κριση απο τοτε που υπαρχει αυτος ο τοπος, διοτι ακομα και οι προγονοι μας, μπορει να πειναγανε, να μην ειχανε στον ηλιο μοιρα, κατα το ανθρωπινο και ματαιο,
αλλα ειχαν τσιπα, φιλοτιμο και ανδρισμο, και ειχαν τον Θεο μπροστα τους. Ντροπη σε ολους μας.

Ετσι τα γραφω, για να περνα η, ωρα μην δινετε και πολυ σημασια, αλλωστε μηπως θα αλλαξει και τιποτα;

θορυβος να γινεται, στο χοιροστασιο, οπου εχουμε καταντησει..

Θλιψη.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Σιγα μη βρισκανε.....Διονυση ωρες ωρες οπως γραφεις μου ρχεται να σε φιλησω κι αλλες να σε χαστουκισω :lol: :lol: :lol: :lol: τωρα ας πουμε ισχυει το πρωτο.... :8 :8
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Τα λόγια είναι περιττά.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Είναι λογικό, αραιά και που, να παρουσιάζεται κάποια άσχημη σκιά, στον χώρο των λειτουργών της Ορθοδοξίας. Ανθρωποι είναι κι' αυτοί, δεν είναι Αγιοι.
Και οι επιθέσεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα είναι λυσσώδεις.
Και θα είναι συλλήβδην, εναντίον όλων, δικαίων και αδίκων.

Ολοι αυτοί, που τους τα "σούρνει χύμα και τσουβαλάτα" ο Διονύσης, αν βρισκόταν κάτι μεμπτό σε αυτή την υπόθεση, θα λέγανε:
"Είδατε, σας τα λέγαμε εμείς, για όλα φταίνε οι ρασοφόροι, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ είναι ίδιοι".
Τώρα που δεν βρέθηκε τίποτα κατακριτέο θα πουν:
"Ελα μωρέ τώρα, τα μαγειρέψανε, τα κουκουλώσανε όλα, τάχα τι περιμένατε?"

Και ο πόλεμος θα συνεχιστεί στο διηνεκές.....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

eleimon έγραψε:Σιγα μη βρισκανε.....Διονυση ωρες ωρες οπως γραφεις μου ρχεται να σε φιλησω κι αλλες να σε χαστουκισω :lol: :lol: :lol: :lol: τωρα ας πουμε ισχυει το πρωτο.... :8 :8
Eμένα πάλι "όταν διαβάζω" τον Διονύση, μου 'ρχεται ΜΟΝΟ να τον φιλήσω. Το δεύτερο δεν μου έχει προκύψει ποτέ.
Είμαστε διαφορετικές Ελπίδα μου ! Γι' αυτό και έχει και ενδιαφέρον. Φαντάσου να είχαμε τα ίδια γούστα ! Θα ήταν σίγουρα πολύ βαρετό !
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

tkots έγραψε:
eleimon έγραψε:Σιγα μη βρισκανε.....Διονυση ωρες ωρες οπως γραφεις μου ρχεται να σε φιλησω κι αλλες να σε χαστουκισω :lol: :lol: :lol: :lol: τωρα ας πουμε ισχυει το πρωτο.... :8 :8
Eμένα πάλι "όταν διαβάζω" τον Διονύση, μου 'ρχεται ΜΟΝΟ να τον φιλήσω. Το δεύτερο δεν μου έχει προκύψει ποτέ.
Είμαστε διαφορετικές Ελπίδα μου ! Γι' αυτό και έχει και ενδιαφέρον. Φαντάσου να είχαμε τα ίδια γούστα ! Θα ήταν σίγουρα πολύ βαρετό !
Ξερει εκεινος πως τα λεω....ποτε κακοπροαιρετα..... :wink: :wink:
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Εγω παντως οταν διαβαζω τον Διονυση μου ερχεται να ΔΕΙΡΩ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ
γιατι δεν ξερω :mrgreen:
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Dimitris39 έγραψε:Εγω παντως οταν διαβαζω τον Διονυση μου ερχεται να ΔΕΙΡΩ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ
γιατι δεν ξερω :mrgreen:
:24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΣΤΕΦΑΝΟΣ »

υπάρχει μια σύγχρονη τάση αμφισβήτησης του ΑΟ , και κυρίως από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό και δεν γνωρίζουν , ούτε την υπεράσπιση της Ορθοδοξίας ούτε το έργο της συντήρησης της πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς που επιτελεί...

μας έχει φάει η Αμερικανοποίηση και δε γυρίζουμε καν να κοιτάξουμε από που ερχόμαστε και το χειρότερο είναι ότι δεν αντιλαμβανόμαστε για που βαδίζουμε...

μας έχει καταπατήσει οτιδήποτε ξενόφερτο , μας έχει αλλοιώσει και έχει εξαλείψει την παλικαριά του Έλληνα , το θάρρος του , τη δημιουργικότητά του...

είμαστε πολύ επικίνδυνοι για τους μεγαλοκαρχαρίες της Ευρώπης γι αυτό βάλθηκαν να μας ξεκάνουν...και ο πρώτος βέβαια στόχος είναι η παράδοσή μας , οι συνήθειές μας , τα πιστεύω μας...

πάνε να μας κάνουν όλους ένα...δεν είμαστε όμως το ίδιο όλοι...φιλοι Αμερικάνοι και συνέταιροι της Ευρωπαικής Ένωσης . Ο ΕΛΛΗΝΑΣ κουβαλά συναίσθημα χιλιάδων χρόνων , ελπίδες για ανθρώπινη αξιοπρέπεια , πίστη στο θεό...κι όσο κι αν χτυπιέται η πίστη γιγαντώνεται...
ο Έλληνας θα παραμείνει Έλληνας κι αυτό το έχει ανάγκη όλη η ανθρωπότητα να είναι ακριβώς έτσι , γιατί σε νέους μελλοντικούς αγώνες οι άλλοι λαοί κάτι θα έχουν να διδαχθούν από εμας.
ο Χριστός σώζει....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκκλησιαστική Επικαιρότητα”