Χρόνια πολλά στον Admin μας!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Χρόνια πολλά στον Admin μας!
Σήμερα εορτάζει ο Νίκος και η Νικολέττα.
Να πω Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και πρώτα από όλα στον πολύ δικό μας Νικόλαο τον Admin μας που με τόση αγάπη μας έχει αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια και μας υπομένει με πολύ-πολύ υπομονή και κουράγιο.
Νικόλα μου, σου εύχομαι να σου δίνει ο Κύριος πολύ αγάπη και Υγεία. Ξέρω ότι Τον αγαπάς και θα σου το ανταποδώσει πλείστα, και όλο αυτό το διακόνημα που κάνεις με το φόρουμ και όλα αυτά τα πνευματικά που μας χαρίζεις καθημερινά, είναι ότι καλύτερο για όλους μας.
Σε αγαπούμε πολύ και είμαστε δίπλα σου όλοι μας....
Να πω Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και πρώτα από όλα στον πολύ δικό μας Νικόλαο τον Admin μας που με τόση αγάπη μας έχει αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια και μας υπομένει με πολύ-πολύ υπομονή και κουράγιο.
Νικόλα μου, σου εύχομαι να σου δίνει ο Κύριος πολύ αγάπη και Υγεία. Ξέρω ότι Τον αγαπάς και θα σου το ανταποδώσει πλείστα, και όλο αυτό το διακόνημα που κάνεις με το φόρουμ και όλα αυτά τα πνευματικά που μας χαρίζεις καθημερινά, είναι ότι καλύτερο για όλους μας.
Σε αγαπούμε πολύ και είμαστε δίπλα σου όλοι μας....
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ADMIN ΜΑΣ
Ξέρω ότι είναι πολλοί οι αγαπημένοι μας αδελφοί που φέρουν το όνομα αυτού του Μεγάλου Αγίου μας και οι ευχές μου απευθύνονται και σε αυτούς. Όμως φοβάμαι ότι λόγω ηλικίας (ου γαρ έρχεται μόνον) θα ξεχάσω κάποιον και γι' αυτό δεν γράφω έναν έναν στο μήνυμά μου αυτό.
Ελπίζω να έχω την συγχώρεσή σας αδελφοί....
Ελπίζω να έχω την συγχώρεσή σας αδελφοί....
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά κι'ευλογημένα σε όλες και όλους!!
Ιδιαιτέρως στον διαχειριστή μας (agiooros), αλλά και στους filotas k NIKOSZ, οι οποίοι έχουν προσφέρει τόσα πολλά στον χώρο.
Σίγουρα ξεχνάω αρκετές και αρκετούς, χρόνια πολλά και πάλι σε ΟΛΟΥΣ!

Ιδιαιτέρως στον διαχειριστή μας (agiooros), αλλά και στους filotas k NIKOSZ, οι οποίοι έχουν προσφέρει τόσα πολλά στον χώρο.
Σίγουρα ξεχνάω αρκετές και αρκετούς, χρόνια πολλά και πάλι σε ΟΛΟΥΣ!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
angieholi
- Συντονιστής

Χρόνια Πολλά καλά και ευλογημένα στον "οικοδεσπότη" μας Νίκο-Agionoros.
Του εύχομαι ο Θεός να δίνει πλούσια ευλογία σε εκείνον και στην οικογένεια του, διότι από δική του πρωτοβουλία και με δικό του κόπο (υλικό και πνευματικό), όλοι εμείς απολαμβάνουμε την μεγάλη αυτή πνευματική "αγκαλιά" του...
Τον ευχαρίστουμε πολύ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας...
Ο Άγιος Νικόλαος να πρεσβεύει για εκείνον αλλά και για όλα τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ (nikolaos9, filotas, NIKOSZ, όποιον ξέχασα ας με συγχωρέσει, η ηλικία βλέπετε
) που σήμερα γιορτάζουν.

Χρόνια Πολλάάάάάάάάά...............................
και ο Άγιος Νικόλαος να γίνει το παράδειγμά μας, ως πρός την πίστη, την πραότητα και την ελεημοσύνη!
Του εύχομαι ο Θεός να δίνει πλούσια ευλογία σε εκείνον και στην οικογένεια του, διότι από δική του πρωτοβουλία και με δικό του κόπο (υλικό και πνευματικό), όλοι εμείς απολαμβάνουμε την μεγάλη αυτή πνευματική "αγκαλιά" του...
Τον ευχαρίστουμε πολύ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας...
Ο Άγιος Νικόλαος να πρεσβεύει για εκείνον αλλά και για όλα τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ (nikolaos9, filotas, NIKOSZ, όποιον ξέχασα ας με συγχωρέσει, η ηλικία βλέπετε
Χρόνια Πολλάάάάάάάάά...............................
και ο Άγιος Νικόλαος να γίνει το παράδειγμά μας, ως πρός την πίστη, την πραότητα και την ελεημοσύνη!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Χρόνια Πολλά!! Καλή φώτιση και υγεία στους εορτάζοντες!!
Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια πολλά στον Admin μας!
Χρόνια καλά κι ευλογημένα στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!
Χρόνια πολλά σε όλους όσοι τιμούν τον Άγιο Νικόλαο!
Χρόνια πολλά σε όλους όσοι τιμούν τον Άγιο Νικόλαο!
-
petrosathonas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά κι ευλογημένα στον Διαχειριστή μας και σε όλα τα μελη του φόρουμ που έχουν προστάτη τους τον Άγιο Νικόλαο.
Σας εύχομαι πάνω απ' όλα υγεία και καλή δύναμη στον πνευματικό αγώνα.
Πέτρος.
Σας εύχομαι πάνω απ' όλα υγεία και καλή δύναμη στον πνευματικό αγώνα.
Πέτρος.
- Loginos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
-
nikiforos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλό μεσημέρι.
Στον Αγαπητό Νίκο (τον δικό μας)εύχομαι ολόψυχα να είναι Πολύχρονος με υγεία, Επιτυχίες πάντα στην προσωπική κ οικογενειακή του Ζωή. Να είναι πάντα Καλά.
Χρόνια Πολλά με υγεία σ΄ όλες κ όλους τους φίλους που γιορτάζουν σήμερα.....
Στον Αγαπητό Νίκο (τον δικό μας)εύχομαι ολόψυχα να είναι Πολύχρονος με υγεία, Επιτυχίες πάντα στην προσωπική κ οικογενειακή του Ζωή. Να είναι πάντα Καλά.
Χρόνια Πολλά με υγεία σ΄ όλες κ όλους τους φίλους που γιορτάζουν σήμερα.....
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
- grigoria-ka
- Κορυφαίος Αποστολέας

χρονια πολλα κ απο μενα σε ολους κ ολες οσοι γιορταζουν σημερα στον διαχειρηστη μας , στον filotas κ σε ολους τους αλους υγεια,υγεια,υγεια 
Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.