Συμφωνα με την σεβαστή παράδοση οι γυναίκες θα πρέπει να φοράνε φούστα. Δέκτον. (θα με βουθούσατε πολύ αν μου λέγατε που λέει τη λέξη φούστα ή φόρεμα)
Σύμφωνα με την σεβαστή παράδοση κάποτε τα παλικάρια φορούσαν χιτώνες.
Βλέπεις όμως οι χιτώνες εξελιχθηκαν και έγιναν πατελόνια!!! Ω ρε η εξέλιξη, να την πάλι!!!
Δεν έχει σημασία αν θα κοινωνήσεις με φούστα ή πατελόνι, σημασία έχει το πέπλο της ψυχής σου. Είναι προτιμότερο να φοράς πατελόνι παρα να φορας φούστα και η ψυχή σου να βρωμάει
Έχω γνωρίσει κοπέλες, ξέρετε αυτές που φοράνε φούστες 24/7 και έχουν αξύριστα πόδια, μασχάλες κλπ και ντρέπονται να ακούσουν την λέξη sex.
Καλέ μόνο που δεν με βίασαν!!! Λυσάρες
Τι έχετε να πείτε?
Η φούστα κάνει τη χριστιανή;
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
Η φούστα κάνει τη χριστιανή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος peace την Δευ Σεπ 04, 2006 10:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
paratiritis
- Τακτικό Μέλος

ΑΓΑΠΗΤΗ peace,
ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ, ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ ΧΧlong ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΗΣΕΙ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ(ΘΕΟΥΣΕΣ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ, ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ ΧΧlong ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΗΣΕΙ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ(ΘΕΟΥΣΕΣ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟ. ΛΕΩ ΟΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ, Κ.Ο.Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΥΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΥΣΑΡΕΣ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ 2 ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΒΙΑΣΕΙ.
ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΗΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΕΤΑ
ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΗΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΕΤΑ
Φίλε μου,
αλήθεια πιστεύεις ότι τέτοια θέματα, με τη δική σου φρασεολογία, μας οικοδομούν; Πιστεύεις ότι έτσι βοηθάς τους συνανθρώπους σου να βελτιωθούν; Πιστεύεις ότι τα θέματα που ανοίγεις, με τον τρόπο που τα ανοίγεις, βοηθούν στη πνευματική οικοδομή των πιστών;
Με απλό λόγια : Ωπα ρε γόη, που μπροστά στα μάτια του πνευματικού πήγαν 2 κοπέλες να σε βιάσουν!Κόψε κάτι!Βασικά κόψε την πλακίτσα με δήθεν πνευματικές αναζητήσεις που έχεις! Το υφάκι αυτό δεν ταιριάζει σε άνθρωπο που εξομολογείται και μετανοεί, σε άνθρωπο που νοιάζεται για το διπλανό του.Κάτι άλλο εκτός από τον αυνανισμό και το παραλίγο βιασμό σου έχεις να μας πεις; Σοβαρά το λέω,κόψε, ψευτομαγκάκι, την κοροιδία εδώ μέσα.Κάνε και κάτι πιο ψυχωφέλιμο από το να κοιτάς τις κοπέλες στις μασχάλες και στα πόδια!Απορώ που δεν κατάλαβαν ότι μας δουλεύεις...
αλήθεια πιστεύεις ότι τέτοια θέματα, με τη δική σου φρασεολογία, μας οικοδομούν; Πιστεύεις ότι έτσι βοηθάς τους συνανθρώπους σου να βελτιωθούν; Πιστεύεις ότι τα θέματα που ανοίγεις, με τον τρόπο που τα ανοίγεις, βοηθούν στη πνευματική οικοδομή των πιστών;
Με απλό λόγια : Ωπα ρε γόη, που μπροστά στα μάτια του πνευματικού πήγαν 2 κοπέλες να σε βιάσουν!Κόψε κάτι!Βασικά κόψε την πλακίτσα με δήθεν πνευματικές αναζητήσεις που έχεις! Το υφάκι αυτό δεν ταιριάζει σε άνθρωπο που εξομολογείται και μετανοεί, σε άνθρωπο που νοιάζεται για το διπλανό του.Κάτι άλλο εκτός από τον αυνανισμό και το παραλίγο βιασμό σου έχεις να μας πεις; Σοβαρά το λέω,κόψε, ψευτομαγκάκι, την κοροιδία εδώ μέσα.Κάνε και κάτι πιο ψυχωφέλιμο από το να κοιτάς τις κοπέλες στις μασχάλες και στα πόδια!Απορώ που δεν κατάλαβαν ότι μας δουλεύεις...
Φίλε μου, ούτε τον μάγκα κάνω ούτε θέλω να γίνω. Ούτε γόης είμαι ούτε προσποιήθηκα ποτέ οτι είμαι. Εγώ φταίω δηλαδή? Πες οτι λέω κατα 99% ψέματα. Για σκέψου όμως οτι υπάρχει 1% να λέω αλήθεια. Δεν είπα οτι κοιτάω τις γυναίκες στα πόδια και τις μασχάλες αλλα προσπαθώ να πω οτι τα φαινόμενα απατούν.
Και ναι ήταν ο πνευματικός ο οποίος με φώναξε και με γλύτωσε απο τις δεσποινίδες!!!
Το θέμα που άνοιξα φίλε μου έχει να κάνει με την προσέλευση στην εκκλησία με πατελόνι και όχι με τις συντηρητικές διδες. Απλα έφερα ως παράδειγμα οτι καλυτερα να μην πας με φουστα αλλα με πατελονι και να μην φορας μασκα.
Και ναι ήταν ο πνευματικός ο οποίος με φώναξε και με γλύτωσε απο τις δεσποινίδες!!!
Το θέμα που άνοιξα φίλε μου έχει να κάνει με την προσέλευση στην εκκλησία με πατελόνι και όχι με τις συντηρητικές διδες. Απλα έφερα ως παράδειγμα οτι καλυτερα να μην πας με φουστα αλλα με πατελονι και να μην φορας μασκα.