Ας γνωριστούμε καλύτερα...

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
AndreasGewrgios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Re: ας γνωριστουμε καλυτερα,,

Δημοσίευση από AndreasGewrgios »

aposal έγραψε:Ελένη (bruna) και Ανδρέα (AndreasGewrgios) καλώς ήρθατε στην παρέα μας!
Εύχομαι ο Θεός να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας και να σας χαρίζει πάντοτε υπομονή, δύναμη, πίστη και ταπείνωση.
Ανδρέα η ιστορία σου είναι συγκλονιστική! Πολύ χαίρομαι! Τον συγκεκριμένο Άγιο (εξ Ιωαννίνων) τον προσκυνάω συχνά, γιατί η εικόνα του υπάρχει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται κοντά στη δουλειά μου.
Ελπίζω η διαμονή σας εδώ να είναι ωφέλιμη πρωτίστως για εσάς, αλλά και για μας.
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Μεγάλη η χάρη του Αγίου.
Έρχεται και η γιορτή του και λέω να πάω.
zefs2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: ας γνωριστούμε καλύτερα,,

Δημοσίευση από zefs2008 »

ΕΓΩ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ!! 10,5 ΧΡΟΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!ΠΗΓΑΙΝΩ Ε' ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.ΣΑΣ ΞΑΦΝΙΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑΝΤΖΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ SMARTI SE ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ.ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς ήρθες Παναγιώτα στην παρέα μας! Σε έχουμε καλοσωσρίσει ξανά, σε άλλη ενότητα, αλλά οι ευχές είναι καλόν να δίνονται συνέχεια. Εύχομαι να βρεις μεγάλη ωφέλεια στο παρόν φόρουμ. Το ότι είσαι πλακατζού έχει θετικά στοιχεία, όσο γι' αυτό το ότι ο χαρακτήρας σου μοιάζει της Σμαρώς ....
Περαστικά (υπάρχουν και χειρότερα)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

Αχου μωλέ!!!! καλωσήλθες στην παρέα μας κοριτσάκι! Και εμείς εδώ παιδιά είμαστε μην ανησυχείς,
απλώς λίγο πιο μεγάλα από σένα :)
Καλή πρόοδο στο σχολείο και παντού!
Το αγγελάκι σου να σε προστατεύει πάντοτε :smile:
zefs2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zefs2008 »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς.
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

Καλώς ήρθες Παναγιώτα στην παρέα μας!!! (να σκεφτώ πως γράφεις από τον υπολογιστή του σχολείου σου τέτοια ώρα? :lol: )
Έχω μία απορία......... τί εννοείς λέγοντας "Ευχαριστώ, αλλά όχι και κοριτσάκι" ?
:shock: :shock: :shock:
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Άβαταρ μέλους
iliasgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από iliasgr »

theodora έγραψε:Καλώς ήρθες Παναγιώτα στην παρέα μας!!! (να σκεφτώ πως γράφεις από τον υπολογιστή του σχολείου σου τέτοια ώρα? :lol: )
Έχω μία απορία......... τί εννοείς λέγοντας "Ευχαριστώ, αλλά όχι και κοριτσάκι" ?
:shock: :shock: :shock:
ise adiakriti theodora..... :lol: :lol: :lol: :lol:

ime sto eksoteriko,kai gi afto grafo me latinikous haraktires............sorry
ελεησον με ο Θεος
Άβαταρ μέλους
Μαρία θεσσαλονίκη
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από Μαρία θεσσαλονίκη »

Χαίρετε!! Ονομάζομαι Μαρία και είμαι 17 χρονών! Είμαι γ΄ λυκείου οπότε η φετίνη χρονιά είναι κάπως δύσκολη. Επιθυμώ να περάσω στην Οδοντιατρική σχολή. Όμως σύμφωνα με τον πνευματικό μου οι σημαντικότερες δυσκολίες της χρονιάς δε βρίσκονται στα διαβάσματα αλλά στο να διατηρήσεις και να αυξήσεις την πίστη σου,μέσα στα δύσκολα αυτά χρόνια!Και πράγματι έτσι είναι!Δυστυχώς ελάχιστοι συνομίληκοί μου βρίσκονται κοντά στην εκκλησία και φοβάμαι πως τα πράγματα έξω από το σχολείο θα είναι πολύ χειρότερα!
Ας κρατηθούμε γερά από τη Παναγία μας και αυτή θα μας οδηγήσει στον Υιό της! Εύχεστε όπως όλοι να τηρήσουμε την πρώτη και μέγιστη εντολή του Κυρίου μας ''ΑΓΑΠΑ ΚΥΡΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΝΟΙΑΣ ΣΟΥ.''
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

Καλώς όρισες στην παρέα μας Μαρία και καλή διαμονή!!
Σου εύχομαι ολόθερμα οι κόποι σου να ανταμειφθούν, χαρίζοντας σου μία θέση στις Πανεπιστημιακές σχολές και κυρίως στην σχολή που εσύ επιθυμείς.
Η γλυκιά μας η Παναγιά να μεσιτεύει για εσένα και την οικογένεια σου στον Υιό της για να σε οδηγεί πάντοτε στα βήματά Του. :smile:
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
γιασεμί
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από γιασεμί »

Χαίρετε! Μαράκι καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Λέγομαι Χριστίνα και είμαι από την Πάτρα. Πέρυσι βρισκόμουν στην ίδια θέση με'σένα (πανελλήνιες εξετάσεις), οπότε σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσεις με πίστη τον αγώνα σου κι ο Κύριος μας θα σε ανταμοίψει με τον καλύτερο τρόπο!
Δυσκολίες θα συναντάμε και στο σχολείο και στον έξω κόσμο πάντα. Σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.
Πάντα όμως υπάρχουν άνθρωποι χριστιανοί γύρω μας, γι'αυτό μη φοβηθείς, γιατί αν είναι για το καλό σου θα τους βρεις μπροστά σου σίγουρα! Σου εύχομαι να βρεις αυτό που ποθεί η καρδούλα σου και στο φόρουμ!
Να'σαι καλά και ο Θεός να σε βοηθά! :wink:
« Και καθώς θέλετε ίνα ποιώσιν υμίν οι άνθρωποι, και υμείς ποιείτε αυτοίς ομοίως».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”