Και βέβαια συμφωνώ μαζί σουvasilis_m21 έγραψε:Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά καλλιτεχνικά, αισθητικά και ηθικά κριτήρια. Οπότε το τι είναι καλή ή κακή μουσική πολλές φορές είναι υποκειμενικό.
Επίσης το ότι ακούω κάτι δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι ντε και καλά τις επιλογές του τραγουδιστή. Αν ξέρω μέσα μου ότι διαφωνώ με τις επιλογές και τη στάση ζωής του, δεν θα με επηρεάσει το να πάω να τον παρακολουθήσω γιατι κάνει καλό show.
Ολοι αυτοί που λογοκρίνουν την Madonna δεν έχουν παρακολουθήσει προφανώς κάποιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα απλά αναμασούν ότι φτάνει στα αυτιά τους
Οτι είναι κάποια που ντύνετε προκλητικά και έχει και ένα βίντεο κλιπ με σταυρούς
Αλλά ποιός πρόσεξε το νόημα του videoclip ;
Ποιός πρόσεξε πως στο συγκεκριμένο τραγούδι πχ οι καιόμενοι σταυροί είναι σήμα της ρατσιστικής οργάνωσης κου κλουξ κλαν ; και στο συγκεκριμένο κλιπ ένας μαύρος παίζει το ρόλο Του Χριστού ( ? ) κάποιου "Αγιου" ; δεν γνωρίζω
Επίσης στη συναυλία όταν η madonna βγαίνει πάνω στο σταυρό με αγκάθινο στεφάνι ίσως ακόμα και μέσα από μια τέτοια διαδικασία και ανάμεσα από τραγούδια pop , περνάει και ένα θετικό μήνυμα
Κατά την διάρκεια αυτού του τραγουδιού παίζονται εικόνες από πολέμους από παιδιά που πεινάνε από θανάτους και όλα τα στενάχωρα θέματα του πλανήτη
Εστω και μ'αυτό το τρόπο κάποιος μπορεί να σκεφτεί "φιλότιμα" για αυτό το κόσμο
Από εκεί και πέρα αν είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ,τουλάχιστον όταν δίνει ένας καλιτέχνης μια συναυλία παρουσιάζει και ένα show , και ΟΠΟΙΟΣ θέλει πηγαίνει
Για την τηλεόραση όμως και τα δελτία καιρού με την "Πετρούλα" που την βλέπουν ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ και αντιγράφουν τα "ναζάκια" χωρίς καν να γνωρίζουν τι σημαίνουν , γιατί κανείς δεν λέει τίποτα ;
Για τα δελτία του star όπου όλες οι ατάλαντες και οι άφωνες βγάζουν τα απόκρυφα φόρα παρτίδα και υποτιμούν την νοημοσύνη μας γιατί κανείς δεν λέει τίποτα ;
Το βρίσκω λοιπόν υπερβολικό να θεωρούμε μια συναυλία της Madonna defacto "αμαρτία"
Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλες προεκτάσεις
Πχ ναι , δεν θέλω να δώσω λεφτά πχ στην Madonna και να τα δώσει στην Kabala
Από την άλλη έστω κι έτσι βοηθάει και κάνα παιδί στην Αφρική
Ενώ αν τα δώσω στα μπουζούκια ....θα πάνε σε "armani" και σε "Gucci"
Πολύ το πλατιάσαμε το θέμα
Η Σύνοδος της Βουλγαρικής Εκκλησίας ασχολήθηκε με το "φαινόμενο" Madonna ( προϊόν μουσικής βιομηχανίας )
και η Εκκλησία της Ελλάδος δεν ασχολήθηκε ( και καλώς έπραξε διότι τότε είναι που δεν θα έβλεπες στην Εκκλησία κανέναν χωρίς άσπρα μαλλιά )
Και ναι , πρέπει να είναι η Εκκλησία κοντά στους νέους και στις ανάγκες των νέων για μουσική για μια συναυλία για μια εκδήλωση και να μην τους δημιουργεί "διλλήματα" του τύπου "Η συναυλία ή Εκκλησία"
Εκτός κι αν είναι και τα δύο την ίδια ώρα
(Η γνώμη η παραπάνω μπορεί να είναι εντελώς λανθασμένη αλλά είναι η προσωπική μου γνώμη και μόνο οπότε δεν έχει κάποια αξία ή κάποια βαρύτητα. )