smarti έγραψε:Ο λογαριασμός θα κλείσει 1 ή 2 Δεκεμβρίου.Η συνάντηση για την παράδοση θα γίνει πρώτα ο θεός 3 Δεκεμβρίου. Στις 7.30 π.μ θα γίνει άνοιγμα στον Άγιο Φώτιο στην Κατερίνη και μετά θα παραδοθούν γύρο στις 10 π.μ τα χρήματα στον υπεύθυνο παππούλη. Αν θέλετε να κάνουμε μια λίστα συμμετοχής για την παράδοση, είναι όλοι καλοδεχούμενοι να έρθουν και να ωφεληθούν και πνευματικά. Μετά αν θέλετε μπορούμε να πάμε και για ψαράκι κάπου. Η όπου αλλού θέλετε!! Ελπίζω να μην με αφήσετε μόνη να τα παραδώσω!!
Λίστα συμμετοχής για την συνάντηση. Πρώτα ο Θεός
1.smarti
Ελπίζω να συνεχιστεί η λίστα!!
Μακάρι να μεγαλώσει και αυτή η λίστα..
Μακάρι να μπορούσα να ήμουν κι' εγώ..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Πρώτα ο Θεός αν είναι θέλημα Του η λίστα συνεχίζεται...
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
smarti έγραψε:Ο λογαριασμός θα κλείσει 1 ή 2 Δεκεμβρίου.Η συνάντηση για την παράδοση θα γίνει πρώτα ο θεός 3 Δεκεμβρίου. Στις 7.30 π.μ θα γίνει άνοιγμα στον Άγιο Φώτιο στην Κατερίνη και μετά θα παραδοθούν γύρο στις 10 π.μ τα χρήματα στον υπεύθυνο παππούλη. Αν θέλετε να κάνουμε μια λίστα συμμετοχής για την παράδοση, είναι όλοι καλοδεχούμενοι να έρθουν και να ωφεληθούν και πνευματικά. Μετά αν θέλετε μπορούμε να πάμε και για ψαράκι κάπου. Η όπου αλλού θέλετε!! Ελπίζω να μην με αφήσετε μόνη να τα παραδώσω!!
1.smarti και ίσως 2 παιδιά
2. Max 1 και οικογένεια
3.ktistos
Μακάρι να μεγαλώσει και αυτή η λίστα..
Μακάρι να μπορούσα να ήμουν κι' εγώ..
Εσυ στην εξορία Παναγιώτη!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Ο λογαριασμός θα κλείσει 1 ή 2 Δεκεμβρίου.Η συνάντηση για την παράδοση θα γίνει πρώτα ο θεός 3 Δεκεμβρίου. Στις 7.30 π.μ θα γίνει άνοιγμα στον Άγιο Φώτιο στην Κατερίνη και μετά θα παραδοθούν γύρο στις 10 π.μ τα χρήματα στον υπεύθυνο παππούλη. Αν θέλετε να κάνουμε μια λίστα συμμετοχής για την παράδοση, είναι όλοι καλοδεχούμενοι να έρθουν και να ωφεληθούν και πνευματικά. Μετά αν θέλετε μπορούμε να πάμε και για ψαράκι κάπου. Η όπου αλλού θέλετε!! Ελπίζω να μην με αφήσετε μόνη να τα παραδώσω!!
1.smarti και ίσως 2 παιδιά
2. Max 1 και οικογένεια
3.ktistos
Πρώτα ο Θεός αν είναι θέλημα Του η λίστα συνεχίζεται...
Ο καιρός πλησιάζει....μήπως θέλει κανείς ακόμα να μπει στη λίστα συμμετοχής?????