Προτείνω!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Που πηγαν ολα τα παλικαρια της Στουτγκαρδης?Δομνα κοιτα λιγο γυρο σου.Ξερεις ποσοι ειναι αυτοι που λενε ,δεν υπαρχουν σωστες κοπελες για παντρεια.Αν λετε και εσεις τα ιδια και δεν κανετε τιποτα ,τοτε κατι φταιει.....
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Και τι να κάνω βρε Σμάρω μου , να βάλω μια πλακίδα στο λαιμό μου που να γράφει : Ψάχνω γαμπρό !!!
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
konstantinoupolitis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρήστο αν ένα πράγμα διακρίνω σε εσένα είναι η ξεχωριστή σκέψη σου και η καλώς εννοούμενη τόλμη σου.
Το θέμα των σχέσεων εντός της Εκκλησίας είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Εξάλλου παλαιότερα είχα ανοίξει σχετικά θέματα που οφείλω να ομολογήσω, πιθανότατα επειδή το συζητήσαμε με σοβαρότητα, τί στο καλό ώριμοι και σκεπτόμενοι άνθρωποι είμαστε, είχε επισκεψιμότητα χιλιάδων.
Ωστόσο απο ένα σημείο και μετά δεν πολυασχολήθηκα, με την έννοια των δημοσιεύσεων, καθώς υπήρξε κάπου π.μ. που μου απέδιδε εμμονή και όχι μόνο στο θέμα και κάπου σταμάτησα γιατί ενοχλήθηκα. Το ότι ενοχλήθηκα το είχα πει και στο εν λόγω άτομο μέλος του athos.edo.
Εκείνο που εδώ έθιξα, είναι το αποίμαντο ή αν θέλεις το κακώς ποιμενόμενο των νέων σήμερα, που βρίσκω απόλυτα λογικό, όχι δικαιολογημένο βέβαια, το να κάνουν κινήσεις τουλάχιστον, προς απόκτηση αυτού που επιθυμούν, καμάκι, ναρκισισμό ή επιβεβαίωση δια της γύμνωσης και των εντυπωσιακών ενδυματολογικών επιλογών. Αυτά είναι τα καθεστώτα της εποχής: Η απόκτηση σεξουαλικών εμπειριών ή η αναζήτηση συντρόφου για να βολευτούμε ή η "σοβαρή σχέση" ήτοι "έχω δεσμό, συζούμε, πάμε διακοπές στα γκλάμουρ νησιά, έχουμε καλό πατούμενο και βγαίνουμε μόνο ζευγάρια". Στο τέλος οι αποτυχημένες σχέσεις βρίσκουν συνέχεια σειρά απαλλαγής, διαδεχόμενες η μια την άλλη, οι μη προγραμματισμένες εγκυμοσύνες και οι Γάμοι που συνεχώς δεν είναι συνειδητοί αλλά προκύπτουν και στο τέλος, αναλόγως την κράση του καθενός, καταλήγουμε στη Θρασκιά ή στην Πάνια για ψυχανάλυση.....
Τουλάχιστον όμως οι κοσμικοί αυτοί, έχοντας κατασταλλάξει σε κάτι, το επιδιώκουν. Σαφώς λανθασμένα συνήθως και επιπόλαια.
Σε αντίθεση οι εντός της ποίμνης αδελφοί, συχνά ως άνδρες περιμένουν "έτοιμο το πτυχίο", γιατί:
Τους έκαναν άτολμους, για να μην πω "ευνουχισμένους",
περιμένουν τον πνευματικό να τους τα φτιάξει,
αναλώνονται σε άσκοπα ή άτοπα πράγματα με το χρόνο να περνάει,
σε κάποιες περιπτώσεις βγάζουν και ένα μισογυνισμό θα έλεγα.
Απο την άλλη οι γυναίκες της ποίμνης, φοβούνται να κινηθούν:
γιατί ποιμαίνονται με τρόπο που τις κάνει συχνά να νιώθουν ένοχα αναφορικα με την την καλώς εννοούμενη ερωτικότητα,
συχνά οδηγούνται σε συμπεράσματα αρνητικά για τον έρωτα,
αισθάνονται ένοχα για την περιποίηση του σώματός τους και γενικά για την καλαισθησία, κινούμενες ως μοναχές ούσες εν τω κόσμω και με επιλογή τον Γάμο και, και , και .....
Σε κανέναν δεν δείχνω απαξίωση και εγώ κοσμικός είμαι αλλά νιώθεις κρίμα για το που οδηγούμαστε, για το πόσο δύσκολα μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να δείξουμε σεβασμό, να νιώσουμε πραγματικά ερωτικά.
Ωστόσο ως άνδρας ένα έχω να πω: Πιο ερωτεύσιμη δεν είναι η γυναίκα των τύπων του "Μαρί - Κλαιρ" της "Βόγκ" ή των "Ανδρικών περιοδικών" του 90 -60 -90, αλλά του κοριτσιού που οι αρχές της βγαίνουν στα μάτια της, και τουλάχιστον πολλές απο τις κινήσεις της βγάζουν την αίσθηση της συγκροτημένης προσωπικότητας και την μυρωδιά της οικογένειας. Και ας έχουν ανασφάλειες πολλές και ας έχουν δυσκολίες ως προς την κατάκτηση. Κάθε φιλί τους έχει αξία, κάθε αγκαλιά τους έχει ζεστασιά.
Αυτά...
Το θέμα των σχέσεων εντός της Εκκλησίας είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Εξάλλου παλαιότερα είχα ανοίξει σχετικά θέματα που οφείλω να ομολογήσω, πιθανότατα επειδή το συζητήσαμε με σοβαρότητα, τί στο καλό ώριμοι και σκεπτόμενοι άνθρωποι είμαστε, είχε επισκεψιμότητα χιλιάδων.
Ωστόσο απο ένα σημείο και μετά δεν πολυασχολήθηκα, με την έννοια των δημοσιεύσεων, καθώς υπήρξε κάπου π.μ. που μου απέδιδε εμμονή και όχι μόνο στο θέμα και κάπου σταμάτησα γιατί ενοχλήθηκα. Το ότι ενοχλήθηκα το είχα πει και στο εν λόγω άτομο μέλος του athos.edo.
Εκείνο που εδώ έθιξα, είναι το αποίμαντο ή αν θέλεις το κακώς ποιμενόμενο των νέων σήμερα, που βρίσκω απόλυτα λογικό, όχι δικαιολογημένο βέβαια, το να κάνουν κινήσεις τουλάχιστον, προς απόκτηση αυτού που επιθυμούν, καμάκι, ναρκισισμό ή επιβεβαίωση δια της γύμνωσης και των εντυπωσιακών ενδυματολογικών επιλογών. Αυτά είναι τα καθεστώτα της εποχής: Η απόκτηση σεξουαλικών εμπειριών ή η αναζήτηση συντρόφου για να βολευτούμε ή η "σοβαρή σχέση" ήτοι "έχω δεσμό, συζούμε, πάμε διακοπές στα γκλάμουρ νησιά, έχουμε καλό πατούμενο και βγαίνουμε μόνο ζευγάρια". Στο τέλος οι αποτυχημένες σχέσεις βρίσκουν συνέχεια σειρά απαλλαγής, διαδεχόμενες η μια την άλλη, οι μη προγραμματισμένες εγκυμοσύνες και οι Γάμοι που συνεχώς δεν είναι συνειδητοί αλλά προκύπτουν και στο τέλος, αναλόγως την κράση του καθενός, καταλήγουμε στη Θρασκιά ή στην Πάνια για ψυχανάλυση.....
Τουλάχιστον όμως οι κοσμικοί αυτοί, έχοντας κατασταλλάξει σε κάτι, το επιδιώκουν. Σαφώς λανθασμένα συνήθως και επιπόλαια.
Σε αντίθεση οι εντός της ποίμνης αδελφοί, συχνά ως άνδρες περιμένουν "έτοιμο το πτυχίο", γιατί:
Τους έκαναν άτολμους, για να μην πω "ευνουχισμένους",
περιμένουν τον πνευματικό να τους τα φτιάξει,
αναλώνονται σε άσκοπα ή άτοπα πράγματα με το χρόνο να περνάει,
σε κάποιες περιπτώσεις βγάζουν και ένα μισογυνισμό θα έλεγα.
Απο την άλλη οι γυναίκες της ποίμνης, φοβούνται να κινηθούν:
γιατί ποιμαίνονται με τρόπο που τις κάνει συχνά να νιώθουν ένοχα αναφορικα με την την καλώς εννοούμενη ερωτικότητα,
συχνά οδηγούνται σε συμπεράσματα αρνητικά για τον έρωτα,
αισθάνονται ένοχα για την περιποίηση του σώματός τους και γενικά για την καλαισθησία, κινούμενες ως μοναχές ούσες εν τω κόσμω και με επιλογή τον Γάμο και, και , και .....
Σε κανέναν δεν δείχνω απαξίωση και εγώ κοσμικός είμαι αλλά νιώθεις κρίμα για το που οδηγούμαστε, για το πόσο δύσκολα μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να δείξουμε σεβασμό, να νιώσουμε πραγματικά ερωτικά.
Ωστόσο ως άνδρας ένα έχω να πω: Πιο ερωτεύσιμη δεν είναι η γυναίκα των τύπων του "Μαρί - Κλαιρ" της "Βόγκ" ή των "Ανδρικών περιοδικών" του 90 -60 -90, αλλά του κοριτσιού που οι αρχές της βγαίνουν στα μάτια της, και τουλάχιστον πολλές απο τις κινήσεις της βγάζουν την αίσθηση της συγκροτημένης προσωπικότητας και την μυρωδιά της οικογένειας. Και ας έχουν ανασφάλειες πολλές και ας έχουν δυσκολίες ως προς την κατάκτηση. Κάθε φιλί τους έχει αξία, κάθε αγκαλιά τους έχει ζεστασιά.
Αυτά...
και εμεις που το βαλαμε το ε τι καταλαβαμε? ας εχει
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τeri , είμαι ελεύθερη και θέλω να παντρεφτώ αλλά συγγνώμη, θέλω με ένα παλικάρι από την Γερμανία και όπως βλέπω δεν υπάρχει στο φόρουμ ούτε ένας λεβέντης από την Γερμανία ;;;;
(
(
(
(
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καθε Πεμπτη στο Insaid tou feuerbach εκτος καλοκαιριου ,μαζευονται ολοι οι νεοι Ελληνες της Στουτγκαρδης(εκει γνωρισα και εγω τον αντρα μου)Εμεις τοτε το λεγαμε νυφοπαζαρο.Παντος ξερω πολλα ζευγαρια που γνωριστηκαν εκει και καναν και οικογενεια.Δεν ξερω ισως βοηθησει.!!Και λιγο καμακι απο την πλευρα της γυναικας δεν βλαπτει βρε παιδι μου.Καποιοι ειναι και πολυ ντροπαλοι.Θαρρος θελει και θεου θελημα.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τόσο έξυπνο, όμορφο και προπαντώς γεμάτο αγάπη και αθωότητα χιούμορ (για τόσο ευαίσθητα και δύσκολα θέματα όπως ο γάμος), έχω πολλά χρόνια να «δω»......!!! Να σας έχει όλους ο Θεός καλά. Ειλικρινά σήμερα έχω όχι μόνο χαμογελάσει αλλά και γελάσει μέσα από την καρδιά μου. Από το πρωί φάνηκε η καλή μέρα σήμερα, με την δοξολογία της smarti. Σας ζηλεύω! Μπράβο σας! Smarti keep going!
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία: