Πρεπει να βγαλω νεα αστυνομικη ταυτοτητα

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
oceangr2
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από oceangr2 »

silver έγραψε:============================================
O oceangr2 έγραψε :
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ο Κύριος και θα μας θρέφει και θα μας οδηγεί και θα μας βοηθάει στην επιβίωσή μας, υποδεικνύοντας πότε θα πολεμάμε, πώς και ποιοι εξ υμών θα μαρτυρήσουμε δια την δόξα του Ονόματός Του!
Φίλε πριν πέσεις μαχόμενος για την ...δόξα του Ονόματός Του,
(και δεν θα υπάρχει άλλος να κάνει αυτό που σου ζήτησε ο διαχειρηστής,
και τον έγραψες στα παλαιά σου υποδήματα),

Βγάλε σε παρακαλώ την ιστοσελίδα που μας παραμέμπεις
σε γυμνούς Κ _ _ _ _ _ .

Ευχαριστώ.

============================================
Φίλε να είσαι ευγενικός και να μην βρίζεις ούτε να ειρωνεύεσαι, μιας και είσαι ποιο χριστιανός απο εμένα κάνε το πράξη πριν κάνεις τον σταυρό σου.

το θέμα το διευθέτησα αλλά θα ήθελα να μου διευκρινήσεις τι πρόβλημα και κόλλημα έχεις εσύ και τι κακό έχει το φόρουμ που είχα ως υπογραφή, τι σε πείραξε για να καταλάβω και εγώ το ζαβό.
Προσκυνώ Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα, Τριάδα Ομοούσιο και Αχώριστο, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν
oceangr2
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

lovethink έγραψε:Κι εγώ ένα απλό φόρουμ είδα
Αν ο άλλος τώρα έψαξε όλες τις θεματολογίες μέχρι να βρει κάτι να του προσάψει αυτό είναι άλλο θέμα
Σε ευχαριστώ πολύ γιατί θα με τρελάνουν στο τέλος εδώ μέσα με την λογοκρισία.

Οταν ανακάλυψα αυτο το φόρουμ είπα Δόξα τον Θεό που βρήκα ένα χώρο να συζητήσω θεολογικά θέματα, λόγω του οτι στα άλλα φόρουμ χλευάζουν όποιον μιλάει για θρησκεία, και προς έκπληξή μου εδω μέσα με χλευάζουν επειδή μιλάω για το Θεό.

Ιησούς Χριστός Νικά εν το σταυρό Νικά και όλα τα κακά σκορπά.

Ο Θεός να σας δίνει φώτιση διότι έχετε ξεφύγει τελείως απο το δρόμο του και γίνατε είρωνες και υπερόπτες, αντί ταπεινοί και ελεήμονες.

Συγνώμη που δεν είμαι καλός Χριστιανός σαν εσάς!
Προσκυνώ Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα, Τριάδα Ομοούσιο και Αχώριστο, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν
oceangr2
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

silver έγραψε:============================================

Βγάλε σε παρακαλώ την ιστοσελίδα που μας παραμέμπεις
σε γυμνούς Κ _ _ _ _ _ .

Ευχαριστώ.

============================================
Για να βρείς γυμνούς κ.... στο inout.gr πρέπει να ψάχνεις με λύσσα μέρες και πάλι δεν θα βρείς διότι απαγορεύεται το πορνογραφικό υλικό, καθώς το να υβρίζουμε, να βλαστημάμε, να υποτιμάμε, να προσβάλουμε την εθνότητα και την θρησκεία του άλλου και βασικότερο να ειρωνευόμαστε (πράγμα που δεν συμβαίνει εδώ ή τουλάχιστον δεν ισχύει για εσένα ειδικά) τους χρήστες του φόρουμ.

Αλλά μάλλον πήγαινες ψάχνοντας μονο και μόνο για να με συκοφαντήσεις εμένα που δεν είμαι ισάξιος εσού, έτσι δεν είναι?.
cool
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από cool »

Συζητουσα το θεμα με γνωστο μου και μου ειπε οτι το να χρησιμοποιω 2 ταυτοτητες, την παλια και την καινουρια(πχ για ταξιδι στο εξωτερικο που δεν μπορω να χρησιμοποιησω την παλια), ισως με βαλει σε μπελαδες.

Ελεγα να δηλωσω απωλεια ταυτητητας, και να εχω και την παλια να την χρησιμοποιω, και την καινουρια οπου απαιτειται.

Η δικη σας γνωμη και εμπειρια για τυχον μπελαδες?
cool
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από cool »

Mε προβληματισε αυτη η αποψη.
Εχει ζησει κανεις με 2 ταυτοτητες να μου πει τι γινεται?
michail
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

"ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ"

Δημοσίευση από michail »

ΚΟΣΜΟΣ: Τελευταία Νέα kathimerini.gr

Hμερομηνία : 26-07-07 Eκτύπωση | e-mail

Άνθρωποι και ζώα γίνονται αλτρουιστές όταν παρακολουθούνται
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τα ζώα συμπεριφέρονται πιο φιλικά και είναι πιο δεκτικοί στους γύρω τους όταν γνωρίζουν ότι κάποιος τους παρατηρεί, όπως διατείνεται μελέτη που δημοσιεύτηκε σε αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό.

"Όταν διακυβεύεται η φήμη, τα ζώα αλλά και οι άνθρωποι εμφανίζουν αλτρουιστική συμπεριφορά, γιατί γνωρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο αμείβονται σε κοινωνικούς όρους», αναφέρει η μελέτη. «Πρόσφατες μελέτες της ανθρώπινης συμπεριφοράς έδειξαν ότι η υπόνοια ενός ανθρώπου ότι κάποιοι άλλοι τον παρατηρούν έχει ως συνέπεια την αλλαγή συμπεριφοράς του».

«Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο», σχολίασε ο Μάνφρεντ Μιλίνσκι, του Ινστιτούτου Εξελικτικής Βιολογίας της Γερμανίας. Οι ερευνητές βρήκαν ότι τα ζώα, συμπεριλαμβανομένων μερικών πτηνών και ψαριών, παρουσιάζουν ανάλογες αλλαγές στη συμπεριφορά τους όταν παρακολουθούνται.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από Γαλλικό Πρακτορείο
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

cool έγραψε: Ελεγα να δηλωσω απωλεια ταυτητητας, και να εχω και την παλια να την χρησιμοποιω, και την καινουρια οπου απαιτειται.
Α ωραίος είσαι :lol:
Αν χρησιμοποιείς εκεί πού απαιτούν τή νεα ταυτότητα τότε γιά ποιό λόγο να κρατήσεις τήν παλιά;
Ασε πού μπορεί καί να σέ δεσουν μιάς καί ο αριθμός θάναι διαφορετικός
Εικόνα
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

cool έγραψε:...Ελεγα να δηλωσω απωλεια ταυτητητας, και να εχω και την παλια να την χρησιμοποιω, και την καινουρια οπου απαιτειται...
Υπάρχουν δύο θέματα που θίγονται με το ποστ σου.

Το πρώτο είναι κατα πόσο εισαι Ορθόδοξος ή όχι.

Ενας Ορθόδοξος ποτε δεν θα έλεγε ψέμματα. Και εσύ σκέφτεσαι για να πείς. Ούτε οι συνθήκες δεν είναι τέτοιες για να επικαλεστείς "τα κατα συνθήκη ψεύδη" διότι με το ψεύδος σου δεν προστατεύεις κανέναν ειμί μόνο την δικιά σου αίσθηση της προστασίας που οφείλεις να προσφέρεις στην Ορθοδοξία. Ομως δεν νομίζω οτι το χρειάζεται η Ορθοδοξία εκτός αν είσαι στρατευμένος για να το κάνεις οπότε περιττεύουν όσα λέω.

Το δεύτερο είναι αν έχεις ή οχι "σώας τας φρένας".

Υπογράφοντας απώλεια της ταυτότητας ενώ την κατέχεις διαπράτεις ένα σοβαρότατο ποινικό αδίκημα για το οποίο "θα πάς μέσα". Εκτός και αν πιστευεις οτι οι νόμοι γίνονται για να τους παραβαίνουμε όπως μας βολεύει. Οπότε δεδομένα πιά δεν έχεις "σώας τας φρένας".

Η διαδικασία είναι μία και μόνη. Συνασπίζεσαι με άλλους και πιέζεις κάποιους πολιτικούς να δώσουν την μάχη μέσα στο Ελληνικό ή Ευρωπαικό Κοινοβούλιο. Αν κερδίσουν καλώς - αν χάσουν παλι καλώς.

Αυτή όμως είναι η "Συνταγματική Δημοκρατία" στην οποία ζούμε και βάσει Συνταγματος οφείλουμε να την προστατεύσουμε. Δεν ζούμε σε μια παράλληλη άλλη "Χριστιανική Δημοκρατία" με τους δικούς της κανόνες. Η αν ζούμε, υπερισχύουν οι κανόνες της Συνταγματικής Δημοκρατίας.

Η άλλη η "Χριστιανική Δημοκρατία" μπορεί να βρεί εφαρμογή μέσα μας, μέσα στην οικογένειά μας ή σε ένα περιβάλλον όπου όλοι ζούν με τους ίδιους κανόνες. Μέχρι να γίνει αυτό "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του"

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

Ξεκαθαρίζω πως διαφωνώ με τον φίλο μας σχετικά με την ύπαρξη δυο ταυτοτητων. Την θεση μου στο θεμα την εχω εκφρασει σε αυτο το τοπικ.

Όμως δεν μπορω να μην δω ότι:

Ο ανθρωπος αγωνια κατα πόσο θα αρνηθει τον Κύριο αν παραλάβει την νεα ταυτότητα Χρήστο και συ τον χαρακτηρίζεις μη ορθόδοξο και τρελλο...?

Ωρες ωρες αναρωτιέμαι τι ρόλο βαρας. Κόπτεσαι περισσότερο να παραμένουμε νομοταγείς πολίτες, εναντια στο "Πειθαρχειν δει Θεω μαλλον παρα ανθρωποις", παρα συνειδητοί ορθόδοξοι. Αναρωτιέμαι Χρηστο με σενα....
Δεν καταλαβαίνεις πραγματικά ή μηπως κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις...? :roll:
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Καταλαβαίνω Romfea απολύτως.

Αυτό όμως που θιγω με το ποστ μου ειναι οτι η μετάφραση των Θεοπατερικων κειμένων κατα το δοκούν και η προσαρμογή τους στην πραγματικότητα όπως εμείς την καταλαβαίνουμε δημιουργεί προβλημα νόμιμης ύπαρξης σε μια Πολιτεία που η συμπεριφορά των μελών της καθορίζεται απο τους νόμους.

Εάν κάποιος θίγεται μπορεί να προστρέξει στα δικαστήρια.

Δεν νομίζω κανένας πνευματικός ή ιερέας θα προέτρεπε κάποιον να μην παραλάβει την ταυτότητά του επειδή φέρει τσιπάκι το οποίο κατα την κρίση ορισμένων είναι ταυτόσημο με το χάραγμα του θηρίου. Ισα ίσα αν το κάνει κάτι τέτοιο προτρέπει να στασιάσουμε καατα της συντεταγμένης Πολιτείας. Εάν όμως όντως το κάνει και αυτός θα πρέπει να ελεγθεί απο ανώτερο αφού ο στασιασμός είναι διατάραξη της ειρήνης κάτι που αντίκειται στην αγάπη που τόσο ηχηρά διακυρύσει η Ορθοδοξία.

Επειδή το μυαλό λίγο θέλει για να γυρίσει ανάποδα, με το πόστ μου εισηγούμαι την νόμιμη διαβίωση όποια και αν αυτή είναι.

Δεν αρνούμαστε τον Κύριο ούτε καταπατούμε την Ορθοδοξία όταν ζούμε νόμιμα. Ισα ισα εκτελούμε "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ".

Ας μην τα κάνουμε αχταρμά.

Χρ.

Υγ. Σε άλλο τόνο αναφέρω οτι κατα τρέχοντα δεδομένα συμβίωσης, οταν μιλάμε στον Θεό τότε προσευχόμαστε. Οταν όμως μας μιλάει ο Θεός τότε είμαστε σχιζοφρενείς....
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”