Συνάντηση μελών στην ΕΥΒΟΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2008!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Επαναφέρω το θέμα, γιατί οι μέρες πλησιάζουν.
Νίκο (agiooros), μια και είσαι ο επιλοχία του λόχου (διαχειριστής) και μένεις στο ...νησί, θεωρώ ότι πρέπει να αναλάβεις την πρωτοβουλία και να επιλέξεις αν θα πάμε στο προσκύνημα στις 13 Σεπτέμβρη, ή στις 27.
Νομίζω ότι όλες οι ημερομηνίες θα έχουν κάποιους που θα μπορούν και κάποιους άλλους που θα έχουν κώλυμα και υπάρχει ο κίνδυνος να μην πάμε ποτέ.
Αναμένουμε νεότερα.
Νίκο (agiooros), μια και είσαι ο επιλοχία του λόχου (διαχειριστής) και μένεις στο ...νησί, θεωρώ ότι πρέπει να αναλάβεις την πρωτοβουλία και να επιλέξεις αν θα πάμε στο προσκύνημα στις 13 Σεπτέμβρη, ή στις 27.
Νομίζω ότι όλες οι ημερομηνίες θα έχουν κάποιους που θα μπορούν και κάποιους άλλους που θα έχουν κώλυμα και υπάρχει ο κίνδυνος να μην πάμε ποτέ.
Αναμένουμε νεότερα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εγώ είμαι μέσα, το έχω πει, οποιαδήποτε και αν είναι η ημερομηνία. Αρκεί να έρθει και ο Νίκος (filotas), γιατί αυτός ήταν ο κύριος εκφραστής των αρνήσεων για τις 27 Σεπτέμβρη που βόλευε κάποιους άλλους.
Μιλάμε για δύο προσκυνήματα, στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και στον Όσιο Δαυίδ.
Μιλάμε για δύο προσκυνήματα, στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και στον Όσιο Δαυίδ.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
andreastsa
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παιδιά πήρα τηλέφωνο στην Ιερά Μονή του Αγίου Χαραλάμπους Λευκών Ευβοίας και μίλησα με κάποια Γερόντισσα και μου είπε ότι εκεί έχει Αγίασμα του Αγίου Χαραλάμπη αλλά δεν κατάφερα να συννενοηθώ όσο θα ήθελα, γνωρίζω πως έχετε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Αγίου Δαυίδ στην Εύβοια. Οι δύο αυτές Μονές έχουν μεγάλη απόσταση? Εγώ είμαι από Κοζάνη και είναι λίγο δύσκολο να πάω. Μήπως θα μπορούσε κάποιος από εσάς να μάθει περισσότερα για το Αγίασμα στην Ι.Μ.Αγίου Χαραλάμπους Λευκών Ευβοίας και αν θα μπορέσει κάποιος αν είναι κοντά να πάει? Θα ξαναγράψω πως είδα το Αγίασμα του Αγίου Χαραλάμπη. Αυτό που είδα στον ύπνο μου ήταν πως πήγα να πιω από το Αγίασμα του Αγίου, το Αγίασμα ήταν πετρόκτιστο με τσιμέντο (ένα κτίσμα και για τις δύο βρύσες) όπως στις πλατείες των χωριών, είχε δυο βρύσες, από αριστερά ήταν με σωλήνα που έτρεχε συνέχεια και από αυτή πήγα να πιω και δεξιά ήταν άλλη μια με κόκκινη βάνα(χειροκίνητη) που ήταν κλειστή και από πάνω από αυτές τις δύο βρύσες υπήρχε οριζόντια πινακίδα που έγραφε ΑΓΙΑΣΜΑ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Λοιπόν να βάλουμε μια τάξη.
Στης 13 η συνάντηση.
Τώρα όσοι έρθουν από μακριά η μονή του όσιου Δαβίδ μπορεί να φιλοξενήσει μερικά άτομα μέχρι 4-5 εάν θέλουμε περισσότερα να τους πάρουμε τηλέφωνο μια εβδομάδα πριν.
Τώρα να ρωτήσω θα πάμε από το πρωί και στην θεια λειτουργία η να δώσουμε μια ώρα συνάντησης σε κάποια τοποθεσία πριν τον όσιο Δαβίδ η να συναντηθούμε εκεί
Στης 13 η συνάντηση.
Τώρα όσοι έρθουν από μακριά η μονή του όσιου Δαβίδ μπορεί να φιλοξενήσει μερικά άτομα μέχρι 4-5 εάν θέλουμε περισσότερα να τους πάρουμε τηλέφωνο μια εβδομάδα πριν.
Τώρα να ρωτήσω θα πάμε από το πρωί και στην θεια λειτουργία η να δώσουμε μια ώρα συνάντησης σε κάποια τοποθεσία πριν τον όσιο Δαβίδ η να συναντηθούμε εκεί