Συναντήσεις μελών του ιστοχώρου μας Κυριακή 25 Μαΐου
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Συναντήσεις μελών του ιστοχώρου μας Κυριακή 25 Μαΐου
Τα ΕΛΤΑ,ειναι επι της πλατειας Μητροπολεως ??? διακρινονται ευκολα ???agiooros έγραψε:Κυριακή 25 Μαΐου 2008
Ώρα : 11:00
Τόπος : Νομίζω ότι είναι καλό να βρεθούμε κάπου στην πλατεία, πχ έξω από τα ΕΛΤΑ, στη γωνία με Μητροπόλεως.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Υποθέτω ότι εννοούμε το ταχυδρομείο που είναι επί της πλατείας Συντάγματος στη γωνία με την οδό Μητροπόλεως.Melpomeni έγραψε:Τα ΕΛΤΑ,ειναι επι της πλατειας Μητροπολεως ??? διακρινονται ευκολα ???agiooros έγραψε:Κυριακή 25 Μαΐου 2008
Τόπος : Νομίζω ότι είναι καλό να βρεθούμε κάπου στην πλατεία, πχ έξω από τα ΕΛΤΑ, στη γωνία με Μητροπόλεως.
Αγαπητή μου Μελπομένη... Το ξέρουν όλοι... Θα το βρεις πανεύκολα !
-
kleanthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣeortologio_gr έγραψε:Teri και smarti
Τωρα που έχει τελειώσει η νηστεία και ημιεπανήλθαμε στα κανονικά, είναι ευκαιρία να "καλέστε" εσείς μια συνάντηση στην Θεσσαλονίκη ή και Κατερίνη. Εγώ είμαι μέσα.
Ιδού η Ρόδος...
Χρ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ, ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ. Teri και smarti ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΕΜΠΡΟΣ, ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ........
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
θα το παλεψω να ειμαι.kleanthis έγραψε:ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣeortologio_gr έγραψε:Teri και smarti
Τωρα που έχει τελειώσει η νηστεία και ημιεπανήλθαμε στα κανονικά, είναι ευκαιρία να "καλέστε" εσείς μια συνάντηση στην Θεσσαλονίκη ή και Κατερίνη. Εγώ είμαι μέσα.
Ιδού η Ρόδος...
Χρ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ, ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ. Teri και smarti ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΕΜΠΡΟΣ, ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ........
εκτος απο 21-6-08 που εχω γαμο
Cordelia έγραψε:Υποθέτω ότι εννοούμε το ταχυδρομείο που είναι επί της πλατείας Συντάγματος στη γωνία με την οδό Μητροπόλεως.Melpomeni έγραψε:Τα ΕΛΤΑ,ειναι επι της πλατειας Μητροπολεως ??? διακρινονται ευκολα ???agiooros έγραψε:Κυριακή 25 Μαΐου 2008
Αγαπητή μου Μελπομένη... Το ξέρουν όλοι... Θα το βρεις πανεύκολα !
Εγω ειμαι απο χωριο ! δεν το ξερω, και εξ αλλου μπερδευομαι ευκολα !
Δωστε μου ακριβεις και ευκολες οδηγιες,να μην σας ταλαιπωρω με τα κινητα και στελνετε σωστικα συνεργεια !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

agiooros έγραψε:θα το παλεψω να ειμαι.kleanthis έγραψε:ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣeortologio_gr έγραψε:Teri και smarti
Ιδού η Ρόδος...
Χρ.
εκτος απο 21-6-08 που εχω γαμο
Να κλείσουν τα σχολεία με το καλό και να το ξανασυζητήσουμε;;;;
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
εδω θα γινει?
http://www.forthnet.gr/templates/drivem ... ersMask=72
η πλατεια που ειναι μπορη καποιος να μας δειξει στον χαρτη?
http://www.forthnet.gr/templates/drivem ... ersMask=72
η πλατεια που ειναι μπορη καποιος να μας δειξει στον χαρτη?
Melpomeni έγραψε: Εγω ειμαι απο χωριο ! δεν το ξερω, και εξ αλλου μπερδευομαι ευκολα !
Δωστε μου ακριβεις και ευκολες οδηγιες,να μην σας ταλαιπωρω με τα κινητα και στελνετε σωστικα συνεργεια !
Εγώ να δεις πόσο εύκολα μπερδεύομαι !!!
Νομίζω ότι χρειάζομαι gps ακόμα και για μέσα στο σπίτι.
Καλύτερα να μην σου δώσω οδηγίες διότι είμαι ικανή να σε στείλω σε άλλο χωριό πλην της Αθήνας, που είναι βεβαίως το μεγάλο χωριό.
Λοιπόν, αν δεν βγάλεις άκρη από τις οδηγίες των υπολοίπων, προτείνω να σε συναντήσω στο μετρό από όπου θα υποθέσω ότι θα ξεπροβάλλεις
Τι λες ?