Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους εντός του 2008

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

ypomoni έγραψε:Αν σκέφτεστε να πάτε, έχετε τη δυνατότητα δλδ, η γνώμη μου είναι να μην χάσετε την ευκαιρία...

Μην περιμένετε να βρείτε την κατάλληλη εποχή...
Έτσι ακριβώς είναι !!!
Αν περιμένουμε να είναι όλα τέλεια, δεν θα πάμε ποτέ....

Αυτό το θέμα έχει αναλυθεί διεξοδικά και στο
http://athos.edo.gr/modules.php?name=Fo ... pic&t=5358 ("Τι σας εμποδίζει να προσκυνήσετε τους Αγίους Τόπους").

Λοιπόν, τα νεότερα:

Επικοινώνησα με την Ιερά Μονή Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου από όπου έμαθα ότι

(i) Θα υπάρξει σίγουρα και άλλο προσκύνημα τον Αύγουστο :) και

(ii) Η τιμή για τον Ιούλιο 11 ημέρες είναι περίπου 1.150 ευρώ και περιλαμβάνει τα πάντα εκτός φυσικά από τα κεράκια που θα ανάψουμε για τα λοιπά μέλη του athos.edo !!! :D

Επίσης, μου επισημάνθηκε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση ειδικά για τον Αύγουστο !!!
ManousosK
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από ManousosK »

mipos aneferan imerominies gia ton Augousto?
"Αν πεθάνεις πρίν πεθάνεις δέν θά πεθάνεις όταν πεθάνεις"
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Όχι, αλλά μπορώ να ξανατηλεφωνήσω αύριο για να το διευκρινίσω.
ManousosK
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Cordelia έγραψε:Όχι, αλλά μπορώ να ξανατηλεφωνήσω αύριο για να το διευκρινίσω.
polu eugeniko ek merous sou :)
mono omos an sou einai eukolo kai an einai geniko endiaferon.

Tha prepei kapia stigmi na tous tilefoniso gia na tous rotiso shetika me dinatotita sunantisis sto Tel Aviv opote tha mporeso na tous rotiso kai gia tis imerominies tou Augoustou.
:)
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Φυσικά και μπορώ !
Είναι πολύ απλό !
Και γενικότερου ενδιαφέροντος επίσης διότι από ό,τι αντιλαμβάνομαι ο Ιούλιος δεν βολεύει αρκετούς. Ας δούμε, λοιπόν, όλες τις εναλλακτικές λύσεις !

Ελπίζω να έχω πιο ακριβείς πληροφορίες σύντομα ! :oops:

Σχετικά με το θέμα της απευθείας πτήσης σου για Tel Aviv μου φαίνεται πιο αρμόδιο το πρακτορείο, αν και το πρωί που τους τηλεφώνησα με παρέπεμψαν κατευθείαν στο μοναστήρι.
andronikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από andronikos »

Ένα άλλο που πρέπει να μάθετε διευκρινισθεί είναι , το ξενοδοχείο και που είναι αυτό. Το λέω γιατί εγώ έμενα και τις δύο φορές σε ένα ξενοοδοχείο στη παλαιά πόλη 5 -10 λεπτα με τα πόδια από το πανίερο ναό της Αναστάσεως και οπότε ήθελα είχα τη δυνατότητα να είμαι εκεί.
Αν είναι στην νέα πόλη θα πρέπει να ακολουθηθεί πιστά το πρόγραμμα και μόνο .
Υ.Γ. Cordelia εγώ να δείς πόσες φωτογραφίες έχω βγάλει ..... 8O :oops: 8O
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

andronikos έγραψε:Ένα άλλο που πρέπει να μάθετε διευκρινισθεί είναι , το ξενοδοχείο και που είναι αυτό.

Παιδιά, συγνώμη, αλλά πραγματικά δεν μπόρεσα σήμερα να τηλεφωνήσω στο μοναστήρι οπότε δεν έχω νεότερα περί Αυγούστου :oops: .
Υπομονή έως αύριο ...

Andronike, έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με το θέμα του ξενοδοχείου το οποίο επίσης πρέπει να διευκρινίσω !
Σε όλα τα ταξείδια είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι κάπου κεντρικά και εν προκειμένω κοντά στα προσκυνήματά μας, ώστε να πηγαίνουμε εύκολα και μόνοι μας. Αλλιώς πρέπει να ακολουθείς πιστά το group ( :wink: απαγορευμένη λέξη για τον manouso :) )...

Όσο για τις φωτογραφίες, ποιός ξέρει μπορεί να αναδειχθούμε σε ταλέντα... και να εκδώσουμε album προσκυνητών. :lol:
Τουλάχιστον εσύ λογικά θα είσαι πιο έμπειρος φωτογράφος και δικαιολογείσαι να βγάζεις τόσες πολλές...
ManousosK
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Cordelia έγραψε:Αλλιώς πρέπει να ακολουθείς πιστά το group ( :wink: απαγορευμένη λέξη για τον manouso :) )...
vlepo me katalaves apolita Cordelia :wink:
:)

Andronike me pio grafeio/organosi piges alitheia, tha itan endiaferon plirofia, an den tin eheis idi dosi kai den to prosexa :oops:
andronikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από andronikos »

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΤΟΥΡΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 48 - ΑΘΗΝΑ. ΤΗΛ.: 210 5221860, 2105248741 - FAX: 210 5234397.
Αυτό είναι το γραφείο που πήγα και έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων
Υ.Γ. Cordelia μάλλον είμαι σαν τον Οβελίξ (αν και αδύνατος) και έπεσα μέσα στη χύτρα όταν είμουν μικρός οπότε δε νομίζω να υπάρχει ελπίδα θεραπείας
:-L :oops: 8)
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Συγνώμη για την καθυστέρηση στην ενημέρωση... :oops:

I. Λοιπόν, σε επικοινωνία με το μοναστήρι έμαθα ότι για το προσκύνημα του Αυγούστου:

- η αναχώρηση είναι το βράδυ στις 15 Αυγούστου,
- διαρκεί 12 ημέρες,
- στις 25 Αυγούστου θα γίνει λιτανεία από τον Πανάγιο Τάφο σε όλη την παλιά πόλη,
- Το ξενοδοχείο είναι το Golden Walls και απέχει περίπου 15' με τα πόδια από τα προσκυνήματά μας (δείτε http://www.goldenwalls.com/main.html και στο location έχει χάρτη),
- η τιμή είναι περίπου ίδια με Ιουλίου.

Αυτά προς το παρόν περί προσκυνήματος με το συγκεκριμένο μοναστήρι.

Για την περίπτωση του Manousou μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα :lol: και ναι σε κατάλαβα ... :wink:

II. Από το πρακτορείο που συνέστησε ο Andronikos μου έστειλαν σήμερα ένα fax με 2 επερχόμενες εκδρομές τους, αλλά μιας και δεν διαθέτω scanner :oops: θα αρκεστείτε στην περίληψη του προγράμματος που θα σας γράψω σε λίγο... (βρήκα δουλειά για Σάββατο βράδυ !!)

ΥΓ: Εγώ, αν και δεν έπεσα στη χύτρα μικρή, δεν βλέπω επίσης θεραπεία στον ορίζοντα :oops: Ήταν να μη γίνει η αρχή....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”