Καλησπέρα και σε σας!! Και εμείς χαιρόμαστε όταν σας βλέπουμε ...και πιο πολύ όταν συμμετέχετε στις συζητήσεις μας.....Έχουμε τόσα πολλά καλά να μάθουμε από εσάς...!!!g_aggelos έγραψε:Δόξα τον Θεό, έγινε και σήμερα το θαύμα για μένα: Ανασαίνω...
Πάντα χαρούμενος όταν έρχομαι και σας βλέπω... Πάντα χαρούμενος που είστε edo όλοι σας....
Καλησπέρα σε όλους...
θα ήθελα την παρέα μου πίσω......
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: θα ήθελα την παρέα μου πίσω......
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βρε ξέχασα τον Αποστόλη μας....καλώς τον..πως περάσατε στην Τήνο?

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αυτή πράγματι είναι η κοινή αρχή και το τέλος μας.petrosathonas έγραψε:...Προσευχή για τον άλλο και αλληλοσυγχώρεση θέλει.
Κανείς μας δεν θα βρισκόταν σ' αυτό το φόρουμ αν δεν διέθετε αυτά.
Ο Χριστός περιμένει.
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Κανενός η κρίση (ή κατάκριση) δεν έχει ουδεμία σημασία ειμί μόνο του τελικού Κριτή μας.vasilikirimp έγραψε:...διότι μέχρι πρότεινος πίστευα ότι είμαι άνθρωπος ....μετά απο δημόσια συνομιλία άρχισα να αμφιβάλω μια και χαρακτηρίστικα και ως ενα είδος ζώου...η αλήθεια είναι το ψάχνω λίγο με τον εαυτό μου...
Επειδή λοιπόν όλα είναι "απλές οδοντόκρεμες", πάμε γι' άλλα... !!!
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Χρήστο έχεις δίκαιο - πάμε γι άλλα.........ευχαριστώ !!!!eortologio_gr έγραψε:Κανενός η κρίση (ή κατάκριση) δεν έχει ουδεμία σημασία ειμί μόνο του τελικού Κριτή μας.vasilikirimp έγραψε:...διότι μέχρι πρότεινος πίστευα ότι είμαι άνθρωπος ....μετά απο δημόσια συνομιλία άρχισα να αμφιβάλω μια και χαρακτηρίστικα και ως ενα είδος ζώου...η αλήθεια είναι το ψάχνω λίγο με τον εαυτό μου...
Επειδή λοιπόν όλα είναι "απλές οδοντόκρεμες", πάμε γι' άλλα... !!!
Χρ.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Που είναι οι υπόλοιποι??????

- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρήστο μας έλειψες βρε...eortologio_gr έγραψε:Αυτή πράγματι είναι η κοινή αρχή και το τέλος μας.petrosathonas έγραψε:...Προσευχή για τον άλλο και αλληλοσυγχώρεση θέλει.
Κανείς μας δεν θα βρισκόταν σ' αυτό το φόρουμ αν δεν διέθετε αυτά.
Ο Χριστός περιμένει.
Χρ.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Kαλημεραααα............νιαουυυυ....καλη εβδομαδα σε ολους και ολες....το ξερεις οτι δε μπορω να σου αντισταθω Σμαρουλινι και το εκμεταλευεσαι....ευχαριστω πολυ ολους που ολες αυτες τις μερες σταθηκαν πλαι μου.....με το τροπο τους....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!
ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ Η ΕΛΠΙΔΑ!
ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ;
ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ Η ΕΛΠΙΔΑ!
ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.