καλώς σας βρήκα

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Ierodiakonos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ierodiakonos »

Ευχόμεθα ή Χάρις Του Παναγίου και Τελεταρχικού Αγίου Πνεύματος δια πρεσβειών της Υπεραγάθου και Πανοικτίρμονος Κυρίας Θεοτόκου να σου δωρίσει την εξ ύψους παρηγορία και σύντομα να λάβεις την εκ Θεού "λύση" αδελφή μου! 'Αλλα μεν άνθρωπος βούλεται, άλλα Θεός κελεύει! Ο Θεός μαζί σου και καλώς όρισες στην ωραιοτάτη αυτή παρέα των αδελφών μας! Καλόν αγώνα!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Καλως ηρθες και απο εμενα και ας ειμαι και καινουρια.
Ευχομαι να βρεις εδω μαζι μας την παρηγορια που ψαχνεις και να εισε σιγουρη οτι θα τη βρεις.Στο λεω σαν καινουριο μελος που μου συμπαρασταθηκαν ετσι απλα αυτοι οι ανθρωποι εδω με πολυ ωραια λογια και ωφελιμα.Ο θεος ειναι μεγαλος και οι δοκιμασιες πολλες και σκληρες.Αλλα εσυ εχε υπομονη.......
Μια μεγαλη αγκαλια και απο μενα και να ξερεις οτι τωρα δεν εισε ποια μονη σου.
alithis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από alithis »

αγαπητη,

η ταπεινη γνωμη μου ειναι να πας κατ'αρχην στην ενορια σου ,ή τελοσπαντων σε καποιον καλον ιερεα-δεν χρειαζεται να ειναι εξομολογος,αλλα και ο ιδιος ο εξομολογος μπορει να τη διαβασει αυτη την ευχη- καπου κοντα στο σπιτι σου,και να του ζητησεις να σου διαβασει την ευχη"εις γυναικα οταν αποβαληται" που εχει η Εκκλησια μας!δεν εχει σημασια αν καποια γυναικα φταιει ή οχι!καλον ειναι νομιζω να διαβαστει αυτη η ευχη,εστω κι αν η γυναικα δενειχε καμμια ευθυνη,οπως -εξ οσων λεγεις-συνεβη στην δικη σου περιπτωση!

ο πνευματικος σου σου διαβασε την συγχωρητικη ευχη?αν ναι,αυτη τα καλυτει ολα τα θεματα κ ολες τις περιπτωσεις
,οποτε μεινε ησυχη!ειναι μεγαλη υποθεση αυτη η ευχη,ειναι το μυστηριον της εξομολογησεως,της μετανοιας,καλυπτει ολες τις αμαρτιες και ολες τις ελειψεις μας!

τωρα,ως προς αυτα που σου λεει ο πνευματικος ,δεν ξερω τι γινεται!ισως σου τα λεει για να εισαι ταπεινη και προσεκτικη!μπορει να σε δοκιμαζει!δεν ξερω!απλως κανε προσευχη και υπακοη και ασε τον θεο να επενεργησει
Ierodiakonos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ierodiakonos »

Χρειάζεται διάκρισις στο θέμα της εξομολογήσεως και καλόν θα είναι να μην το συζητήσουμε αδελφοί μου, σας παρακαλώ πολύ! Είναι προσωπικό θέμα!
despinael
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από despinael »

:cry: :cry: :cry: Αγαπητή μου Ευφροσυνη σε παρακαλώ δεν θέλω να στεναχωριέσαι σίγουρα ολα θα πάνε κατ'ευχήν ο Χριστουλης δεν αφήνει κανεναν απο την μεγαλη του αγκαλια...σε παρακαλω πόνεσε η καρδια μου με αυτα που διαβασα προσπαθησε να δείξεις θαρρος ,πίστευε και άλλαξε επειγόντως πνευματικο..

υγ.Γι αυτό τον λογο ακόμη σκεφτομαι αν θα πρέπει να παω να εξομολογηθω...αυτά τα πικρά λόγια που είπανε και σε σένα.

Μην στεναχωριέσαι και αλλο παιδακι θα κανεις και όλα θα πανε καλα.
Και εκείνος που διψά ας έλθη και εκέινος που το επιθυμεί ας πάρει το νερό της ζωής δωρεάν.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

despinael έγραψε:
υγ.Γι αυτό τον λογο ακόμη σκεφτομαι αν θα πρέπει να παω να εξομολογηθω...αυτά τα πικρά λόγια που είπανε και σε σένα
Καλή μου σε παρακαλώ ΜΗΝ επηρεάζεσαι αρνητικά! Είπαμε πως πάνω απ' όλα ο Θεός είναι αγάπη!
ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ σ' Εκείνον και θα σου φέρει μπροστά σου τον κατάλληλο!
Μόνο μην κάνεις τέτοιες σκέψεις που σε απομακρύνουν από κοντά Του.
Καλό αγώνα κι εύχομαι γρήγορα να ξαλαφρώσεις!
WHEEL
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από WHEEL »

Ευφροσύνη, μετά την Σταύρωση έρχεται πάντα η Ανάσταση ! Όλοι μας δοκιμαζόμαστε με διάφορους τρόπους και είναι πολλές οι φορές που βρισκόμαστε σε αδιέξοδα. Ο Θεός να μας ελεεί και να μας φωτίζει.
Εύχομαι ο Θεός να γαληνέψει την ψυχή σου και να προχωρήσεις στη ζωή σου με την βοήθεια του Κυρίου μας.
eufrosini
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από eufrosini »

αδελφια απο βαθος ψυχης σας ευχαριστω μεσα στην εβδομαδα θα παω σε αλλον πνευματικο να εξομολογηθω
mariagr
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από mariagr »

Φίλη μου Ευφρωσύνη εδώ θα βρεις απαντήσεις και ηρεμία στα ερωτήματά σου και στις αγωνίες σου . Η φίλη σου Μαρία.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Καλως ήρθες Ευροσύνη! >:D< Ο Τριαδικος Θεος και η Παναγια μας να σκεπουν και να σε βοηθανε παντα! Διαβασα το δραμα σου αλλα δυστυχως δεν εχω το ταλαντο να σε συμβουλευσω σε κατι. :cry: Τα ειπαν οι αδελφοι πολυ καλυτερα πιο πανω. Ο Κυριος παντα να σε εχει υπο την σκεπη του και οι αγιοι με την Παναγια μας να ειναι παντα μαζι σου!!

[-o< [-o< [-o<
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”