καλώς σας βρήκα
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Ierodiakonos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ευχόμεθα ή Χάρις Του Παναγίου και Τελεταρχικού Αγίου Πνεύματος δια πρεσβειών της Υπεραγάθου και Πανοικτίρμονος Κυρίας Θεοτόκου να σου δωρίσει την εξ ύψους παρηγορία και σύντομα να λάβεις την εκ Θεού "λύση" αδελφή μου! 'Αλλα μεν άνθρωπος βούλεται, άλλα Θεός κελεύει! Ο Θεός μαζί σου και καλώς όρισες στην ωραιοτάτη αυτή παρέα των αδελφών μας! Καλόν αγώνα!
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλως ηρθες και απο εμενα και ας ειμαι και καινουρια.
Ευχομαι να βρεις εδω μαζι μας την παρηγορια που ψαχνεις και να εισε σιγουρη οτι θα τη βρεις.Στο λεω σαν καινουριο μελος που μου συμπαρασταθηκαν ετσι απλα αυτοι οι ανθρωποι εδω με πολυ ωραια λογια και ωφελιμα.Ο θεος ειναι μεγαλος και οι δοκιμασιες πολλες και σκληρες.Αλλα εσυ εχε υπομονη.......
Μια μεγαλη αγκαλια και απο μενα και να ξερεις οτι τωρα δεν εισε ποια μονη σου.
Ευχομαι να βρεις εδω μαζι μας την παρηγορια που ψαχνεις και να εισε σιγουρη οτι θα τη βρεις.Στο λεω σαν καινουριο μελος που μου συμπαρασταθηκαν ετσι απλα αυτοι οι ανθρωποι εδω με πολυ ωραια λογια και ωφελιμα.Ο θεος ειναι μεγαλος και οι δοκιμασιες πολλες και σκληρες.Αλλα εσυ εχε υπομονη.......
Μια μεγαλη αγκαλια και απο μενα και να ξερεις οτι τωρα δεν εισε ποια μονη σου.
αγαπητη,
η ταπεινη γνωμη μου ειναι να πας κατ'αρχην στην ενορια σου ,ή τελοσπαντων σε καποιον καλον ιερεα-δεν χρειαζεται να ειναι εξομολογος,αλλα και ο ιδιος ο εξομολογος μπορει να τη διαβασει αυτη την ευχη- καπου κοντα στο σπιτι σου,και να του ζητησεις να σου διαβασει την ευχη"εις γυναικα οταν αποβαληται" που εχει η Εκκλησια μας!δεν εχει σημασια αν καποια γυναικα φταιει ή οχι!καλον ειναι νομιζω να διαβαστει αυτη η ευχη,εστω κι αν η γυναικα δενειχε καμμια ευθυνη,οπως -εξ οσων λεγεις-συνεβη στην δικη σου περιπτωση!
ο πνευματικος σου σου διαβασε την συγχωρητικη ευχη?αν ναι,αυτη τα καλυτει ολα τα θεματα κ ολες τις περιπτωσεις,οποτε μεινε ησυχη!ειναι μεγαλη υποθεση αυτη η ευχη,ειναι το μυστηριον της εξομολογησεως,της μετανοιας,καλυπτει ολες τις αμαρτιες και ολες τις ελειψεις μας!
τωρα,ως προς αυτα που σου λεει ο πνευματικος ,δεν ξερω τι γινεται!ισως σου τα λεει για να εισαι ταπεινη και προσεκτικη!μπορει να σε δοκιμαζει!δεν ξερω!απλως κανε προσευχη και υπακοη και ασε τον θεο να επενεργησει
η ταπεινη γνωμη μου ειναι να πας κατ'αρχην στην ενορια σου ,ή τελοσπαντων σε καποιον καλον ιερεα-δεν χρειαζεται να ειναι εξομολογος,αλλα και ο ιδιος ο εξομολογος μπορει να τη διαβασει αυτη την ευχη- καπου κοντα στο σπιτι σου,και να του ζητησεις να σου διαβασει την ευχη"εις γυναικα οταν αποβαληται" που εχει η Εκκλησια μας!δεν εχει σημασια αν καποια γυναικα φταιει ή οχι!καλον ειναι νομιζω να διαβαστει αυτη η ευχη,εστω κι αν η γυναικα δενειχε καμμια ευθυνη,οπως -εξ οσων λεγεις-συνεβη στην δικη σου περιπτωση!
ο πνευματικος σου σου διαβασε την συγχωρητικη ευχη?αν ναι,αυτη τα καλυτει ολα τα θεματα κ ολες τις περιπτωσεις,οποτε μεινε ησυχη!ειναι μεγαλη υποθεση αυτη η ευχη,ειναι το μυστηριον της εξομολογησεως,της μετανοιας,καλυπτει ολες τις αμαρτιες και ολες τις ελειψεις μας!
τωρα,ως προς αυτα που σου λεει ο πνευματικος ,δεν ξερω τι γινεται!ισως σου τα λεει για να εισαι ταπεινη και προσεκτικη!μπορει να σε δοκιμαζει!δεν ξερω!απλως κανε προσευχη και υπακοη και ασε τον θεο να επενεργησει
-
Ierodiakonos
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
despinael
- Τακτικό Μέλος

υγ.Γι αυτό τον λογο ακόμη σκεφτομαι αν θα πρέπει να παω να εξομολογηθω...αυτά τα πικρά λόγια που είπανε και σε σένα.
Μην στεναχωριέσαι και αλλο παιδακι θα κανεις και όλα θα πανε καλα.
Και εκείνος που διψά ας έλθη και εκέινος που το επιθυμεί ας πάρει το νερό της ζωής δωρεάν.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλή μου σε παρακαλώ ΜΗΝ επηρεάζεσαι αρνητικά! Είπαμε πως πάνω απ' όλα ο Θεός είναι αγάπη!despinael έγραψε:
υγ.Γι αυτό τον λογο ακόμη σκεφτομαι αν θα πρέπει να παω να εξομολογηθω...αυτά τα πικρά λόγια που είπανε και σε σένα
ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ σ' Εκείνον και θα σου φέρει μπροστά σου τον κατάλληλο!
Μόνο μην κάνεις τέτοιες σκέψεις που σε απομακρύνουν από κοντά Του.
Καλό αγώνα κι εύχομαι γρήγορα να ξαλαφρώσεις!
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλως ήρθες Ευροσύνη! >:D< Ο Τριαδικος Θεος και η Παναγια μας να σκεπουν και να σε βοηθανε παντα! Διαβασα το δραμα σου αλλα δυστυχως δεν εχω το ταλαντο να σε συμβουλευσω σε κατι.
Τα ειπαν οι αδελφοι πολυ καλυτερα πιο πανω. Ο Κυριος παντα να σε εχει υπο την σκεπη του και οι αγιοι με την Παναγια μας να ειναι παντα μαζι σου!!
[-o< [-o< [-o<
[-o< [-o< [-o<