Γέρων Γαβριήλ

Εδώ μπορείτε να συζητήσετε σχετικά με τους Αγιορείτες Πατέρες που έχετε επισκεφθεί στο Αγιον Όρος

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re:

Δημοσίευση από heart »

καλημερα.μπωρεις να μου πεις σε παρακαλω αδερφε,πως μπορω να κατεβασω τα 2 βιντεακια
του γεροντα γαβριηλ?σε ευχαρηστω παρα πολυ. :105
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Γέρων Γαβριήλ (ερώτηση)

Δημοσίευση από theodora »

Για να κατεβάζουμε τα βιντεάκια από το you tube και να τα έχουμε στον υπολογιστή μας ή και σε dvd, υπάρχει ένα προγραμματάκι το YouTubeGet. Σε αυτό αντιγράφουμε την διεύθυνση του you tube (που έχει το βίντεο που θέλουμε), και μόνο του το κατεβάζει σε όποια μορφή εμείς επιθυμούμε στο p/c μας.
Προσωπικά με αυτόν τον τρόπο τα κατεβάζω.
Εάν κάποιος αδελφός επιθυμεί το πρόγραμμα ας μου στείλει ένα pm, σημειώνοντας και το e-mail του.
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

Εικόνα

agion oros 2008
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από heart »

theodora έγραψε:Για να κατεβάζουμε τα βιντεάκια από το you tube και να τα έχουμε στον υπολογιστή μας ή και σε dvd, υπάρχει ένα προγραμματάκι το YouTubeGet. Σε αυτό αντιγράφουμε την διεύθυνση του you tube (που έχει το βίντεο που θέλουμε), και μόνο του το κατεβάζει σε όποια μορφή εμείς επιθυμούμε στο p/c μας.
Προσωπικά με αυτόν τον τρόπο τα κατεβάζω.
Εάν κάποιος αδελφός επιθυμεί το πρόγραμμα ας μου στείλει ένα pm, σημειώνοντας και το e-mail του.
τα εκανα ολα που μου ειπες αδελφε,αλλα την ωρα ποθ κατεβενει το βιντεο,και φτανει 50%,σταματαει και μου λεει να γραφτω,και οχι free βεβεα.τι να κανω?πρεπει να πληροσω?ας με οδιγεισει καπιος αδελφος παρακαλω.να ηστε καλα.ευχαρηστω. :D
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

http://keepvid.com/

Μπαίνεις στην πιο πάνω σελίδα.
Πας στην σελίδα που είναι το βίντεο που θες να κατεβάσεις και το ανοίγεις.
Αντιγράφεις την διεύθυνση πάνω από την μπάρα και την επικολλείς στην σελίδα κατεβάσματος πάνω ψηλά εκεί που λέει URL.

Πανεύκολο! :lol:
Αν πάλι έχεις πρόβλημα ζήτα βοήθεια από τον ...γέροντα και θα κατέβει μόνο του!
Να είσαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει...

Εμένα με γλίτωσε από μια κλήση 700€ και δικαστήριο... :lol:
Άβαταρ μέλους
AndreasGewrgios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από AndreasGewrgios »

Μπορείς να κατεβάσετε και το realplayer, είναι freeware και κατεβάζει βιντεάκια απο το youtube.
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από heart »

Σας ευχαρηστω αδελφια τα καταφερα.παρακαλεσα των γεροντα
και ολα βεβαια,εγιναν μια χαρα. :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από heart »

εψαξα για των γεροντα και ακουγετε απο στομα σε στομα οτι ΗΣΩΣ ειναι ο δευτερος
γερων παισιος!δεν ξερω τι να πω. :7 :7 :7
greekboy1981
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από greekboy1981 »

Κι εγώ το εχω ακούσει αυτό και είμαι πολύ σιγουρος ! Ο Γεροντας Γαβριήλ πρεπει να εχει φτάσει τον Γεροντα Παϊσιο σε πνευματικά επίπεδα ... φαινεται απο το ποσο ταπεινός ειναι και ποση αγάπη δειχνει οταν μιλαει στους ανθρώπους ... ισως κιόλας να εχει και το διορατικό-προορατικο χαρισμα ....πολύ το θελω να τον γνωρισω... να φιλησω ταπεινα το χερι του... να παρω την ευχουλα του...
panosss23
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από panosss23 »

καλησπερα παιδια ειμαι καινουριο μελος αν κ παρακολουθω το θορουμ χρονια...
το γεροντα γαβριηλ τον εχω δει 4 φορες,φαινεται καλο γεροντακι πολυ διαβασμενος(φωτισμενος) σε πολλα θεματα δεν πιανετε στο λογο....εμενα προσωπικα δεν μου εκανε κατι σαν τον γεροντα παισιο,σιγουρα εχει καποια φωτιση απο τον θεο..αλλα το διορατικο που λενε καπιοι δεν το ειδα,μπορει απο ταπεινωση να μην φαινεται σε τετοιο βαθμο,να με συγχωρειται για τα πολλα λαθη μου,ευχομαι καλη υπομονη...κ με χαρα ο ερχωμος του χριστου μας!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγιορείται Πατέρες”