Η Δ.Ι.Σ. για τις ταυτότητες

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

andriyian έγραψε:Θέλω τόσα πολλα να πω,αλλα κρατιεμαι για να μη φαω και αλλο μπαν. Ειπα και σε αλλο ποστ, οτι οι ιερεις της κρατουσας εκκλησιας οι καθολικοι και οι μουσουλμανοι κληρικοι πληρωνονται κανονικα απο το κρατος.
Οι ιερεις του παλαιου ημερολογιου γιατι δεν πληρωνονται; Θα εσκαγα αν δε μιλαγα. Συγχωρεστε με.
"Θου Κύριε φυλακήν το στόματί μου" για το από που πληρώνονται όσοι διατείνονται ότι είναι ιερείς του παλιού ημερολογίου.

Μήπως θά 'πρεπε πρώτα να ρωτήσουμε από που έγιναν ιερείς;

Όμως, αγαπητέ, μ΄αυτή τη δημοσίευση αποκαλύπτεις το λόγο της επίθεσης στον ιερό κλήρο της Εκκλησίας από μια μερίδα μελών (πλην του Φίλιππου).
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Απο τα δημοσιεύματα καταδεικνύεται σαφώς η άγνοια της λειτουργίας της Εκκλησίας της Ελλάδος σαν Οικονομικός και Κοινωνικός θεσμός.

Ισως θα έπρεπε να αναλυθεί η λειτουργία αυτή και μετά να σχολιαστεί ο τρόπος της.

Ισως αν όλοι μας μετείχαμε στο Συμβούλιο της τοπικής Εκκλησίας μας να είχαμε πρωτογενή πληροφόρηση για το τι συμβαίνει και πώς.

Αυτό που προκύπτει, είναι οτι λίγο πολύ όλοι μας εξασκούμε την Ορθοδοξία του καναπέ και του πληκτρολογίου ενώ παράλληλα για τις ημέρες της νηστείας ενημερωνόμαστε απο τα σχετικά σαιτς μετέχοντας με το μυαλό μας και όχι με όλη μας την υπαρξη.

Για μένα, αφού ως μη μετέχων ευθέως στην καθημερινή λειτουργία της Εκκλησίας ο σχολιασμός μου θα είναι ρηχός, δηλώνω εμπιστοσύνη στην Ιεραρχία της και τα αφήνω όλα στην δικιά της κρίση. Εάν τολμούσα να σχολιάσω σημαίνει οτι βάλω εναντίον της και συνεπώς βάλοντας, εμμέσως την χαρακτηρίζω ανίκανη και σκανδαλίζω όσους με ακούνε εισάγοντας "δαιμόνια".

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

eortologio_gr έγραψε:Αυτό που προκύπτει, είναι οτι λίγο πολύ όλοι μας εξασκούμε την Ορθοδοξία του καναπέ και του πληκτρολογίου
Να ξαναξεθαψω ενα παλιο θεματακι με νοημα ;

Δικο σας και περαστικα μας again !

http://www.athos.edo.gr/modules.php?nam ... pic&t=1880
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
Nici-D
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Nici-D »

filotas έγραψε:
andriyian έγραψε:Θέλω τόσα πολλα να πω,αλλα κρατιεμαι για να μη φαω και αλλο μπαν. Ειπα και σε αλλο ποστ, οτι οι ιερεις της κρατουσας εκκλησιας οι καθολικοι και οι μουσουλμανοι κληρικοι πληρωνονται κανονικα απο το κρατος.
Οι ιερεις του παλαιου ημερολογιου γιατι δεν πληρωνονται; Θα εσκαγα αν δε μιλαγα. Συγχωρεστε με.
"Θου Κύριε φυλακήν το στόματί μου" για το από που πληρώνονται όσοι διατείνονται ότι είναι ιερείς του παλιού ημερολογίου.

Μήπως θά 'πρεπε πρώτα να ρωτήσουμε από που έγιναν ιερείς;

Όμως, αγαπητέ, μ?αυτή τη δημοσίευση αποκαλύπτεις το λόγο της επίθεσης στον ιερό κλήρο της Εκκλησίας από μια μερίδα μελών (πλην του Φίλιππου).

:thumbright: Ego tha elega apo :angel12:

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Nici-D
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Nici-D »

sygnomi ki ego den kratithika....
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

andriyian έγραψε: Ειπα και σε αλλο ποστ, οτι οι ιερεις της κρατουσας εκκλησιας οι καθολικοι και οι μουσουλμανοι κληρικοι πληρωνονται κανονικα απο το κρατος.
Πολυ σωστη και δικαια η απορια σου.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Πονεμένη ιστορια αυτά τά οικονομικά :cry:
http://www.enet.gr/online/online_text/c ... d=48179468
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκκλησιαστική Επικαιρότητα”