"Ο Αντίχριστος ήλθεν 1983 - 2013"
Συντονιστής: Συντονιστές
Αγαπητέ μου, επειδή η δικιά μας γενιά, ζεί την "ευτυχία" του κόσμου τούτου, αφού δεν γνώρισε πολέμους, πείνα, και καταστάσεις τέτοιες που δρούν ως συγκριτικό μέτρο μέσα στην συνείδησή μας, σμιλέψαμε την κατάσταση της καρδιάς μας με το εύκολο, το ευπροσήγορο, με εκείνο που δεν στεναχωρεί τον ασταθή ψυχισμό μας.
Προσπαθούμε να φέρουμε τον Θεό στα μέτρα μας, να τον κάνουμε γλυκερό και αγαπητικό, σύμφωνα με την ποιότητα της δικής μας αγάπης και όχι της δικής του.
Αν κατανοούσαμε την Ορθοδοξία όλοι μας και πρώτη εγώ, θα είμασταν οι γιοί και οι θυγατέρες του Θεού, και όχι δούλοι Θεού, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι όλοι, είμαστε εν δυνάμει Αγιοι.
Αμήν γένοιτο!
Προσπαθούμε να φέρουμε τον Θεό στα μέτρα μας, να τον κάνουμε γλυκερό και αγαπητικό, σύμφωνα με την ποιότητα της δικής μας αγάπης και όχι της δικής του.
Αν κατανοούσαμε την Ορθοδοξία όλοι μας και πρώτη εγώ, θα είμασταν οι γιοί και οι θυγατέρες του Θεού, και όχι δούλοι Θεού, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι όλοι, είμαστε εν δυνάμει Αγιοι.
Αμήν γένοιτο!
-
AnastasiaD
- Συστηματικός Αποστολέας

Δεν υπερασπιζομαι τιποτα απο οσα λες,,,γιατι ειμαι δουλη του Κυριου και της αγαπης και μονο....anny έγραψε:Αγαπητή Αναστασία....έχεις δίκιο.
Εδώ δεν είναι η χώρα της λογικής, εδώ είναι η χώρα της Ορθοδοξίας.....και ο λόγος του Θεού και των Προφητών δεν ερμηνεύεται λογικά, αλλά βρίσκεται στο επέκεινα της ανθρώπινης νόησης.
Και η Ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία....ειναι θεραπεία ψυχών.
Δεν είναι ευδαιμονισμός με τον ανθρώπινο όρο, αλλά εκούσια τέρψη της ψυχής, λαμβάνοντας στον ώμο ο χριστιανός τον σταυρό του μαρτυρίου, όπως ο Κύριός μας.
Αν θεωρείς οτι η Ορθοδοξία είναι ένα σταχυολόγημα, από αφηρημένες πρακτικές ηθικής προσαρμοσμένες στην κάθε εποχή, πλανάσαι οικτρά.
Αν θεωρείς οτι ο Αντίχριστος είναι ένα φανταστικό πρόσωπο, αποκύημα της φαντασίας κάποιων φανατικών, είσαι σε πλάνη.
Διάβασε, μελέτησε, και εξήγαγε μόνη σου τα συμπεράσματα.
τωρα απο εκει και περα πες οτι θες, αλλα εχω σχηματισμενη γνωμη και δεν αλλαζει ως προς αυτο που οριζουν οι αλλοι με το 666 και το μπαρκοουντ ισως αν θες επειδη το εχω διαβασει το θεμα.
Τωρα για τον Αντιχριστο υπαρχει εφοσον υπαρχει το κακο αλλα εγω παιρνω μονο τα καλα στοιχεια απο ολα που βλεπω γυρω μου
τωρα για την ορθοδοξια οπως τη νοοω εγω βρισκεται σε ενα υπερβατο σκοινι που κανεις δυσκολα περνα απο τη μια οχθη στην αλλη.
οταν κανεις περασει οχι ζει κατα χριστον αλλα εχει τον χριστο μεσα του, την ειρηνη και ολα τα καλα του θεου
- ntinoula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Και οταν ερθει η στιγμη..τοτε εσεις τι?
Αυτό είναι το θέμα μας. Όχι αν πιστεύει η Αναστασία στην ύπαρξη του Αντιχρίστου :) Αυτό μπορείτε να το συζητήσετε και μέσω πμ.God_Send έγραψε:Μιας και το θεμα εχει ξανασυζητηθει ας πω κατι αλλο που με απασχολει και ας το εκφερω σαν θεμα για σχολιασμο...
Αληθεια, πως εσεις φανταζεστε τους δυο προφητες που θα ερθουν πριν τον Αντιχριστο ?
Πως θα μας καθοδηγησουν ? Με τι τροπο ?
Τι παρουσιαστικο θα ερθουν ?
Που και πως θα μας μιλανε ?
Θα τους παρουμε χαμπαρι ή οχι.. και πριν απαντησετε για οσους τοτε μπορει να εχουν παιδια, γυναικες ή αντρες και δεν θελησουν να σας ακολουθησουν στα βουνα...θα τους εγκαταλειψετε ή θα εθελοτυφλειτε θελοντας να περασετε εκεινες τις στιγμες εστω και σφραγισμενοι σε οτι αγαπησατε πιο πολυ ?
Εδω σας θελω ολους...!
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
-
AnastasiaD

Γινεται ξερεις γιατι?????Ioan έγραψε:Ήξεις-αφίξεις!!!AnastasiaD έγραψε:Τωρα για τον Αντιχριστο υπαρχει εφοσον υπαρχει το κακο αλλα εγω παιρνω μονο τα καλα στοιχεια
Πως γίνεται βρε Αναστασία να παίρνεις τα καλά στοιχεία από το κακό;
Μήπως διαφωνείς απλά και μόνο για να διαφωνείς;
Επειδη/Epeidh το κακο αμα δεν υπηρχε δε θα ερχοταν ο Κυριος Ιησους Χριστος Υιος Θεου Αμην.....
-
AnastasiaD

Re: Και οταν ερθει η στιγμη..τοτε εσεις τι?
ntinoula έγραψε:Αυτό είναι το θέμα μας. Όχι αν πιστεύει η Αναστασία στην ύπαρξη του Αντιχρίστου :) Αυτό μπορείτε να το συζητήσετε και μέσω πμ.God_Send έγραψε:Μιας και το θεμα εχει ξανασυζητηθει ας πω κατι αλλο που με απασχολει και ας το εκφερω σαν θεμα για σχολιασμο...
Αληθεια, πως εσεις φανταζεστε τους δυο προφητες που θα ερθουν πριν τον Αντιχριστο ?
Πως θα μας καθοδηγησουν ? Με τι τροπο ?
Τι παρουσιαστικο θα ερθουν ?
Που και πως θα μας μιλανε ?
Θα τους παρουμε χαμπαρι ή οχι.. και πριν απαντησετε για οσους τοτε μπορει να εχουν παιδια, γυναικες ή αντρες και δεν θελησουν να σας ακολουθησουν στα βουνα...θα τους εγκαταλειψετε ή θα εθελοτυφλειτε θελοντας να περασετε εκεινες τις στιγμες εστω και σφραγισμενοι σε οτι αγαπησατε πιο πολυ ?
Εδω σας θελω ολους...!
Πολλα ερωτηματα θετεις φιλτατε ντινουλα αλλα δε μας λες και τιποτα αλλα ουτε μας απαντας για να εχουμε και τη δικη σου αποψη στο θεμα...παρα μονο αντιλεγεις για την αποψη της Αναστασιας.....
Ετοτε πες μας και τη δικη σου για να ενημερωθουμε...αλλωστε σε ελευθερη χωρα ζουμε και ολες οι γνωμες ειναι δεκτες
αλλα πες μας και κατι...μη μας το κανεις οπως αλλοι "στριβειν δια του αρραβωνος" και ο νοων νοειτω, εννοωντας πως αποψεις αλλων σχολιαζεις αλλα δε παραθετεις τη δικη σου αποψη εφοσον κατεχεις το θεμα....
-
nikolaos-9
Κατ' αρχήν Αναστασία συμφωνείς ότι υπάρχει εκμετάλλευση των παιδιών στις ασιατικές και αφρικανικές χώρες ή όχι; Εάν δε συμφωνείς, τότε έχεις άγνοια, εάν συμφωνείς, ε ας το θυμάσαι που και που και ας το καταγγέλεις, δεν είναι κακό.
Γιατί Αναστασία όλες οι πολυεθνικές επιχειρήσεις έχουν πάει τα εργοστάσιά τους εκεί; Ακριβώς γιατί εκεί η εργατική νομοθεσία είναι ανύπαρκτη και η μαύρη εργασία οργιάζει. Αυτό βολεύει όπως καταλαβαίνεις.
Τα χρήματα από την εργασία μου, μου φτάνουν για μένα και την οικογένειά μου, αλλά χρησιμοποιώντας αυτή τη δικαιολογία, ότι δηλ. υποκρινόμαστε όταν αναφέρουμε τη φτώχια, ενώ εμείς ζούμε με τις ανέσεις μας, κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας και μπαίνουμε στη λογική του "ας πρόσεχαν",που είναι χυδαία αντίληψη, γι' αυτό μην ειρωνεύεσαι.
Το φαινόμενο του θερμοκηπίου δεν είναι μια τυχαία γεωλογική μεταβολή, αλλά φαινόμενο που οφείλεται στις ανθρώπινες παρεμβάσεις που γίνονται στη φύση. Μην το αμφισβητείς κι αυτό.
Γιατί Αναστασία όλες οι πολυεθνικές επιχειρήσεις έχουν πάει τα εργοστάσιά τους εκεί; Ακριβώς γιατί εκεί η εργατική νομοθεσία είναι ανύπαρκτη και η μαύρη εργασία οργιάζει. Αυτό βολεύει όπως καταλαβαίνεις.
Τα χρήματα από την εργασία μου, μου φτάνουν για μένα και την οικογένειά μου, αλλά χρησιμοποιώντας αυτή τη δικαιολογία, ότι δηλ. υποκρινόμαστε όταν αναφέρουμε τη φτώχια, ενώ εμείς ζούμε με τις ανέσεις μας, κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας και μπαίνουμε στη λογική του "ας πρόσεχαν",που είναι χυδαία αντίληψη, γι' αυτό μην ειρωνεύεσαι.
Το φαινόμενο του θερμοκηπίου δεν είναι μια τυχαία γεωλογική μεταβολή, αλλά φαινόμενο που οφείλεται στις ανθρώπινες παρεμβάσεις που γίνονται στη φύση. Μην το αμφισβητείς κι αυτό.
-
AnastasiaD

Den ειρωνευομαι τιποτα αλλα δε μπορω να κανω κατι και φανταζομαι ουτε και εσυ, αλλα πες μου πραγματικα αμα ησουν εσυ αφεντικο σε μια επιειρηση δεν θα εκμεταλλευοσουνα το προσωπικο σου, δε θα προσπαθουσες να εχεις το μεγαλυτερο δυνατο κερδος,,,,???nikolaos-9 έγραψε:Κατ' αρχήν Αναστασία συμφωνείς ότι υπάρχει εκμετάλλευση των παιδιών στις ασιατικές και αφρικανικές χώρες ή όχι; Εάν δε συμφωνείς, τότε έχεις άγνοια, εάν συμφωνείς, ε ας το θυμάσαι που και που και ας το καταγγέλεις, δεν είναι κακό.
Βεβαια ενταξει με τι μεσα ειναι αλλο θεμα, απλα σου λεω, δε κακολογω τα μεγαλα αφεντικα γιατι και εσυ αμα ησουνα δε νομιζω να χαριζες τα λεφτα σου στους φτωχους,,,,και ξερεις τι>?
Οι τραπεζικοι μου λογαριασμοι αυτη τη στιγμη ειναι με δανεια γιατι ακριβως ποτε στη ζωη μου δεν εχω εκμεταλλευτει,,,,ισως επρεπε να μην ημουνα τοσο χριστιανη και να εκμεταλλευομουνα περιστασεις και καταστασεις....εσυ σταληθεια πες μου,,,, οι τραπεζικοι σου λογαριασμοι αντηχουν σε μεγαλα ομολογα?
-
AnastasiaD

nikolaos-9 έγραψε:Κατ' αρχήν Αναστασία συμφωνείς ότι υπάρχει εκμετάλλευση των παιδιών στις ασιατικές και αφρικανικές χώρες ή όχι; Εάν δε συμφωνείς, τότε έχεις άγνοια, εάν συμφωνείς, ε ας το θυμάσαι που και που και ας το καταγγέλεις, δεν είναι κακό.
Επισης η μανα μου πριν απο 40 χρονια δεν ειχε να φαει κυριολεκτικα ομως, παπουτσια δδεν ειχε, ρουχα κατι παλιορουχα, και το σπιτι της μια ξυλικη καλυβα. Αμα θες να σου στειλω προσωπικα και φωτογραφιες....
ε, λοιπον δουλεψε απο 12 ετωων, βεβαια δεν ειχε δυνατοτητα να σπουδασει, αλλα μεσα απο την τιμια εργασια της ζει αξιπρεπως και εχει δικο της σπιτι, που συγκρινομενο με τη καλυβα τωρα ειναι παλατι,,,,,,η εργασια κανει πολλα καλα....αλλα οχι η δουλεία.
Εκει φανταζομαι οτι μονο η unesco πρεπει να επεμβει και τα υπολοιπα κρατη, δεν ειναι δικη μου δουλεια αυτη...