Πόσα μέλη του athos.edo.gr γνωρίζεις προσωπικά;
Συντονιστής: Συντονιστές
Αγαπητέ/ή Dirfys όντως τα λόγια μου δεν έχουν πολλές ερμηνείες,αλλά και πάλι αυτό δεν σε εμποδίζει στο να οδηγηθείς σε παρερμηνεία :)Dirfys έγραψε:
καλο μεσημερι σου...
αλλα νομιζω οτι ειναι σαφεστατα τα λογια σου και δεν εχουν και πολλες ερμηνιες..απαντησα στο..
Για όσους όμως δεν έχουν φίλους ή αισθάνονται μοναξιά,πιστεύω ότι τόσο οι συνάξεις του φόρουμ,όσο και οι συνάξεις των νέων σε αρκετές ενορίες της χώρας είναι μια ωφέλιμη δραστηριότητα και μια ευκαιρία για να γνωρίσουν κάποιους από τους "συναθλητές" τους.
δεν βιαστηκα οπως βλεπεις να ερμηνευσω τιποτα παραπανω απο οσα μας λες... ξαναδιαβασε προσεκτικα τι γραφεις....
Όπως είναι ξεκάθαρο προτείνω σε όσους δεν έχουν φίλους ή αισθάνονται μόνοι να μετέχουν στις συνάξεις(τόσο του φόρουμ όσο και των ενοριών),δεν λέω ότι μόνο αυτοί πρέπει να μετέχουν!Εξάλλου αν δεχτώ(που το δέχομαι δίχως αντίρρηση) ότι δεν εκφράστηκα καλά,θα μπορούσες αν δεν είσουν βιαστικός/ή να καταλάβεις τι εννοώ,από την προηγούμενη παράγραφο της παράθεσης μου όπου και επικαλούμαι ως λόγο της μη συμμετοχής μου στις συνάξεις του φόρουμ την έλλειψη χρόνου.Αν διαβάσεις θα δεις ότι γράφω ότι κάποιες φόρες συμμετέχω στις συνάξεις της ενορίας μου.
Ελπίζω πλέον να έγινε κατανοητή η θέση μου.
Ζητώ συγνώμη για όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε λόγω της ανικανότητας μου στον γραπτό λόγο και προτείνω να μην συμπεριφερόμαστε ως "γραφειοκράτες" του λόγου.Αν έχουμε αγαθή προαίρεση δεν θα απαιτείται ο συνομιλητής να πρέπει για 5 αράδες να δημοσιεύσει άλλες 100 για να "απολογηθεί" για τις παρερμηνείες.
123 έγραψε:Για τους διστακτικούς.
Έχουμε το παράδειγμα φίλων που ήρθαν από Βέλγιο, Αμερική, Αγγλία...
στις συναντήσεις μας.
Σίγουρα θα παραξενεύονται με την ατολμία αυτών που απέχουν λίγες ώρες (ή λίγη ώρα), από το σημείο συνάντησης.
Ακουσα Αμερικη ;;;;;;
Περιμενετε κι εφτασα ! ! !
ΥΓ: Silver ! να περασω απο το Montreal να σε παρω ;
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
prentzaeleni
- Βασικός Αποστολέας

re
ERXOME KAI GO
NA ME PERIMENETE
NA ME PERIMENETE
- ntinoula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παιδιά ο καθένας να κάνει όπως αισθάνεται. Δεν μπορεί όλοι να έχουν τον ίδιο χαρακτήρα και να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο σε όλα. Δεν είναι κακό να προτιμά κάποιος να κάνει κάτι άλλο από το να έρθει στη συνάντηση. Δε σημαίνει κατ'ανάγκη ότι υποτιμά αυτούς που πάνε. Ούτε ότι όσοι δεν πάνε πρέπει να μπουν σε "black list". Ας είμαστε δεκτικοί με τις επιλογές των συνανθρώπων μας. Ο καθένας βάζει τις δικές του προτεραιότητες για τον εαυτό του και δε σημαίνει ότι είναι για όλους ίδιες. Ας μην τις υποτιμάμε, όποιες κι αν είναι. :)
Re: re
prentzaeleni έγραψε:ERXOME KAI GO
NA ME PERIMENETE
Ποτε πας Ελλαδα "prentzaeleni" ;
Οι καφεδες να γινουν δυο παρακαλω ! "Πολλα βαρυς" με 13 φουσκαλιτσες, αλλοιως ...επιστρεφεται !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.