Επίσης θα ήθελα στην συνάντησή μας αυτή να έχουμε σαν θέμα :
Την οργάνωση της επίσκεψης στην ¨Κιβωτό της Αγάπης", να ορίσουμε ημερομηνία επίσκεψης και επίσης ποιοι θα συμμετέχουν και πως θα ανταποκριθούμε στην προσφορά Αγάπης προς βοήθεια...
plou73 έγραψε:Καλημέρα...Εγώ υπάρχει περίπτωση να μην έρθω,γιατί δεν έχω που να αφήσω τον αντάρτη μου
Φερτον μαζί σου καλή μου... Θα έχουμε και άλλα παιδάκια εκεί και θα έχουμε τους καλούς μας "φύλακες" που από ότι είδα τα πήγαν πολύ καλά με τους μικρούς μας φίλους την προηγούμενη φορά... :D:D:D:D
Δεν ξέρω Άγγελε...Ειλικρινά ο δικός μου δεν κάθεται σε ένα σημείο,θα θέλει να γυρίσει όλο το ΣΕΦ...Ύστερα τα παιδιά δεν είναι υποχρεωμένα να φυλάνε τον δικό μου τον αντάρτη...Και δεν ξέρετε πόσο πολύ θέλω να έρθω
plou73 έγραψε:Δεν ξέρω Άγγελε...Ειλικρινά ο δικός μου δεν κάθεται σε ένα σημείο,θα θέλει να γυρίσει όλο το ΣΕΦ...Ύστερα τα παιδιά δεν είναι υποχρεωμένα να φυλάνε τον δικό μου τον αντάρτη...Και δεν ξέρετε πόσο πολύ θέλω να έρθω
Ολγα φέρτον μαζί. Θέλουμε να τον γνωρίσουμε. Που ξέρεις μπορεί να γίνουμε και συμπεθέρες στο μέλλον.
plou73 έγραψε:Δεν ξέρω Άγγελε...Ειλικρινά ο δικός μου δεν κάθεται σε ένα σημείο,θα θέλει να γυρίσει όλο το ΣΕΦ...Ύστερα τα παιδιά δεν είναι υποχρεωμένα να φυλάνε τον δικό μου τον αντάρτη...Και δεν ξέρετε πόσο πολύ θέλω να έρθω
Όλγα μου καλημέρα θα τον αναλάβω εγώ τον αντάρτη σου...όταν και εάν κουραστώ θα βοηθήσουν οι υπόλοιποι...
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ΜΗΝ έλθετε! κι εσυ κι ο Πλουταρχος κι οι Μυροφόρες και ο ανταρτης!:lol: