Η ανάγνωση του αποτελέσματος των εκλογών

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η ανάγνωση του αποτελέσματος των εκλογών

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Captain Yiannis έγραψε:Οι εκλογές καθόσον με αφορά είναι 35% αποχή (πολύ μεγάλη αποχή σε τέτοια κρίσιμη εποχή),
όλοι οι πάνω από 50-60 ετών σε ποσοστό 80% ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενώ τα παιδιά τους ψήφισαν κάτι άλλο (δέστε τους στα κρεβάτιά τους ρε παιδιά),
και τέλος για μία ακόμη φορά ο δαίμονας του σκότους θριάμβευσε.
Αυτά περί ΧΑ δεν με πείθουν, ο κόσμος έχει ένα τρόπο να αντιδρά (οι Ιταλοί κάποτε έβαλαν μία εταίρα στην βουλή τους –την Τσιτσιολίνα-)
Για να μπορέσει σήμερα η Ελλάδα μας να ορθοποδήσει θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τρεις επιδιώξεις τις οποίες εξαφάνισαν όλοι αυτοί που έφυγαν και θα πρέπει να φύγουν ακόμη από την Βουλή.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ
Η πρώτη επιδίωξη των Ελλήνων σήμερα είναι η επανάκτηση της χαμένης Ελευθερίας ,

Άρα λοιπόν η χώρα μας , θα πρέπει να ξαναγίνει ελεύθερη.
Αυτό θα το επιτύχει πετώντας από πάνω της τις εξαρτήσεις ! (Αγγλους Γάλλους Γερμανούς Αμερικανούς και όποιους άλλους.) Πανεύκολο σας διαβεβαιώ.
Αφού λοιπόν πετάξει τις εξαρτήσεις ουσιαστικά θα είναι ανεξάρτητη, χωρίς αλλότριες επιρροές και παρεμβάσεις.
Κυρίως όμως τα προηγούμενα θα τα επιτύχει αν … ξαναγίνει αυτάρκης.
Με παραγωγή, δηλαδή με γεωργία, κτηνοτροφία, ναυτιλία, βιομηχανία, τουρισμό και ενέργεια. Και μπορεί να τα έχει αυτά. Ο Θεός μας τα έχει δώσει αυτά πλουσιοπάροχα.
Έτσι, όταν η Ελλάδα ξαναγίνει αυτάρκης δεν θα έχει ανάγκη να ζει, όπως σήμερα,….
( Μα είναι δυνατόν να ζούμε με δανεικά, ακόμη και για τις βασικές ανάγκες διατροφής μας. Άκουσον άκουσον , κάποια Ολλανδική εταιρία έχει δεσμεύσει την παραγωγή πατάτας Νάξου, δηλαδή χωρίς την άδειά της εταιρείας αυτής πατάτα Νάξου δεν φυτεύουμε.)
Προϋπόθεση όμως για την επιτυχία όλων των προηγουμένων είναι να υπάρξουν στην πατρίδα μας ηγέτες, που θα έχουν βαθειά στα φυλλοκάρδια τους μια Ελλάδα με Χριστό, μια Ελλάδα της οποίας θα νοιώθουν το μεγαλείο , μια Ελλάδα που ξέρουν ότι έδωσε και πιστεύουν ότι θα συνεχίσει να δίνει με την βοήθεια του Θεού, τα φώτα της σε όλη την Οικουμένη.
Έτσι η πατρίδα μας θα μεγαλουργήσει και πάλι, προς όφελος όλης της ανθρωπότητος !
Υπάρχει κανένα κόμμα που πρεσβεύει τα παραπάνω;;;
Η επιλογή αυτών των ηγετών είναι υπόθεση αποκλειστικά δική μας και της πολιτικής μας απόφασης. Δηλαδή της ψήφου μας!
Ίσως δεν μας ξαναδώσουν αυτό το δικαίωμα της ψήφου στο μέλλον.
Απορώ πως μας το επιτρέπουν ακόμα.
Πάντως εκατό μυρμηγκάκια κάνουν καλά μια ακρίδα , ενώ από λίγα-λίγα δεν κάνουν τίποτα. Ο Λαός έχει δύναμη … αλλά (σχήμα οξύμωρο) δεν του επιτρέπουν να το καταλάβει….. πάντως ….. οργή Λαού οργή Θεού.
Λέει ο Νίκος παραπάνω
«Η πορεία της χώρας μας προς ένα καλύτερο μέλλον είναι υποχρεωτικά "σταυραναστάσιμη". Εμείς που είμαστε Χριστιανοί καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Δεν πρόκειται να υπάρξει ανάσταση της χώρας μας, αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε θυσίες γι αυτό.»
Συμφωνώ απόλυτα.
Σε αυτό άλλωστε στηρίζονται όλα τα παραπάνω.

Κύριε ελέησον

Ακούγεται τόσο απλό και τρελλό που By God Captain I think you've Got it!!!

Και πραγματικά το εννοώ αυτό.. αλλά όχι με αυτούς που ήταν στην εξουσία τόσα χρόνια.

Αυτοί έχουν στο μεδούλι τους τη διαστροφή, το φακελάκι, τη μίζα. Αλλοι, φρέσκο αίμα, αμαγάριστο πρέπει να κάνει τη δουλειά. Και όλα όσα λές είναι για μένα ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

dionysisgr έγραψε:Βασιλειε, δεν εχεις θεραπευθει ακομα.

Ξαναξαπλωσε ησυχα, στο ξυλογλυπτο ανακλιντρο, της αυτο-ψυχαναλυσης σου,
και συνεχισε, την αναζητηση του βαθυτερου και αυτονομημενου "εγω" σου,
οπως αυτο διαμορφωθηκε απο την ψυχολογια του βαθους του Γιουνγκ,
αλλα και την Καντιανη εκδοχη του αποσυνδεδεμενου εαυτου,
μιας υποκειμενικης και διαστρωματικα ανεστραμμενης,
αντικειμενοστραφους ενορασης του Ειναι και του συνειδεναι,
γιατι το πολιτικο σου προγραμμα δεν πειθει,
ουτε λοβοτομημενο ψηφοφορο που γυρισε απο 20ετη,
αναμορφωση στα Γκουλαγκ της απω Ανατολης.. :20
Δεν πειθει;;; :20
Γιατί;;; :20

Καλά θα δείτε τι θα πάθετε!

Μίξ σε πάω με χίλια! Σε παρακαλώ να προσφωνείς του πάντες με υποκοριστικά.
Οι πάντες θα προσφωνούνται με κατάληξη -ούλης, άκος, ακης.
Εκτός από τον Αποσάλ που θα τελειώνει σε άρας (από το Νταλάρας).

Σιγά σιγά καλή μου Μιξ όλα θα τα βάλουμε σε τάξη!
Επιτέλους μια νέα μέρα να ξημερώσει στο φόρουμ!!!

Καλή μου Μιξ σου τάζω πως θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις καποια μέρα να πετύχουμε το απόλυτο!
Να μπαίνεις το πρωί στο φόρουμ και εγώ να φωνάζω ΕΓΕΡΘΗΤΟ!!!!!!!!!!
και να κάθονται όλοι κλαρίνο!

Άντε γιατί πολύ αέρα πήραν κάποιοι εδώ μέσα!!! :20
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

Ο Καμένος στην τελευταία προεκλογική ομιλία του και είναι προς τιμήν του, εξήγησε ότι απεμπλοκή απο το μνημόνιο δεν μπορεί να γίνει - όχι ότι δεν πρέπει να γίνει- χωρίς συνέπειες τις οποίες προσδιόρισε με την φράση ..."θα πεινάσουμε αλλά..."
Αυτό θα έπρεπε να το κάνουν όλοι οι ''αντιμνημονιακοί' αν ήταν σοβαροί.

Οι δε μηνμονιακοί μας υποσχέθηκαν ανοιχτά γρήγορη πείνα και διαρκείας.....και όσοι ζήσουν.
Διαλέχτε.

............................................................................................................................................................................................

Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίγνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος

(Στους νηπιάζοντες τον νουν όχι η λογική και το σωστό, αλλά η συμφορά γίνεται ο διδάσκαλος.)

Μας αφορά για τις τελευταίες δεκαετίες σχεδόν 100%
............................................................................................................................................................................................
Ας προσέξουμε επίσης τις σωστές κατωτέρω επισημάνσεις.
http://www.defence-point.gr/news/?p=46014
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Μ.Δ.Κ. έγραψε:Ο Καμένος στην τελευταία προεκλογική ομιλία του και είναι προς τιμήν του, εξήγησε ότι απεμπλοκή απο το μνημόνιο δεν μπορεί να γίνει - όχι ότι δεν πρέπει να γίνει- χωρίς συνέπειες τις οποίες προσδιόρισε με την φράση ..."θα πεινάσουμε αλλά..."
Αυτό θα έπρεπε να το κάνουν όλοι οι ''αντιμνημονιακοί' αν ήταν σοβαροί.

Οι δε μηνμονιακοί μας υποσχέθηκαν ανοιχτά γρήγορη πείνα και διαρκείας.....και όσοι ζήσουν.
Διαλέχτε.

Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίγνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος

(Στους νηπιάζοντες τον νουν όχι η λογική και το σωστό, αλλά η συμφορά γίνεται ο διδάσκαλος.)

Μας αφορά για τις τελευταίες δεκαετίες σχεδόν 100%
Ας προσέξουμε επίσης τις σωστές κατωτέρω επισημάνσεις.
http://www.defence-point.gr/news/?p=46014
Με το Κυριάκο μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά αλλά τα γραφόμενά του είναι συνήθως πολύ σεβαστά
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

vasilisalt έγραψε:
dionysisgr έγραψε:Βασιλειε, δεν εχεις θεραπευθει ακομα.

Ξαναξαπλωσε ησυχα, στο ξυλογλυπτο ανακλιντρο, της αυτο-ψυχαναλυσης σου,
και συνεχισε, την αναζητηση του βαθυτερου και αυτονομημενου "εγω" σου,
οπως αυτο διαμορφωθηκε απο την ψυχολογια του βαθους του Γιουνγκ,
αλλα και την Καντιανη εκδοχη του αποσυνδεδεμενου εαυτου,
μιας υποκειμενικης και διαστρωματικα ανεστραμμενης,
αντικειμενοστραφους ενορασης του Ειναι και του συνειδεναι,
γιατι το πολιτικο σου προγραμμα δεν πειθει,
ουτε λοβοτομημενο ψηφοφορο που γυρισε απο 20ετη,
αναμορφωση στα Γκουλαγκ της απω Ανατολης.. :20
Δεν πειθει;;; :20
Γιατί;;; :20

Καλά θα δείτε τι θα πάθετε!

Μίξ σε πάω με χίλια! Σε παρακαλώ να προσφωνείς του πάντες με υποκοριστικά.
Οι πάντες θα προσφωνούνται με κατάληξη -ούλης, άκος, ακης.
Εκτός από τον Αποσάλ που θα τελειώνει σε άρας (από το Νταλάρας).

Σιγά σιγά καλή μου Μιξ όλα θα τα βάλουμε σε τάξη!
Επιτέλους μια νέα μέρα να ξημερώσει στο φόρουμ!!!

Καλή μου Μιξ σου τάζω πως θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις καποια μέρα να πετύχουμε το απόλυτο!
Να μπαίνεις το πρωί στο φόρουμ και εγώ να φωνάζω ΕΓΕΡΘΗΤΟ!!!!!!!!!!
και να κάθονται όλοι κλαρίνο!

Άντε γιατί πολύ αέρα πήραν κάποιοι εδώ μέσα!!! :20
ΜΑΛΙΣΤΑ.... τι να πω... κι εγώ σε πάω με 1000 αλλά δε νομίζω ότι εσύ το εννοείς εδώ αλλά είναι μια αντίδρασή σου. ~

Οπως και να'χει, το πρόγραμμα που παράθεσες στην παραπάνω ανάρτησή σου που έδωσε αφορμή απάντησης challenge... που σου έβγαλε αυτήν την απάντηση... το επικροτώ και αν ποτέ αποφάσιζες να ""ξανατρέξεις"" και είχες και σοβαρούς συνεργάτες τίμιους και οραματιστές όπως εσύ, θα είχες τη ψήφο μου άνευ next day regrets! Είσαι μου φαίνεται αυτό το νέο αίμα το αμαγάριστο... αλλά και με δόση ωριμότητας λόγο πείρας. ΤΕΣΠΑ...
Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Άβαταρ μέλους
iliasgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Δημοσίευση από iliasgr »

konstantinoupolitis έγραψε:

4) Η Χρυσή Αυγή είναι ειδική περίπτωση. Σαφώς έχει φασίζουσα νοοτροπία και ενίοτε πράξη, αλλά και όλα όσα λέγονται γι΄αυτήν δεν είναι ακριβή. Είναι Εθνικοσοσιαλιστική, αλλά όχι Ναζιστική, δηλώνει από το 1992 Ορθόδοξη, αλλά έχει μάλλον και Παγανιστές στις Τάξεις της, έχει ως πυρήνα το μεταξικό πρότυπο, αν και δεδομένα έχει υπόβαθρο Παπαδοπουλικό - ΕΠΕΝ. Ο Παπαδόπουλος είχε ως αρχή του την με κάθε τρόπο διάλυση του Κομμουνισμού στην Ελλάδα. Οπότε σαφώς γι΄αυτούς ήταν προτιμότερος ο γερμανοτσολιάς παρά ο ΕΛΑΣ. Ο Έλληνας πατριώτης σε μεγάλο βαθμό το ψήφισε. 7% !!! Όταν τόσο έχει απογοητευθεί και προδοθεί, δεν το είχε και δύσκολο να τους ψηφίσει. Γιατί όπως με φασιστικό τρόπο και τη ανοχή των δοσιλόγων κυβερνώντων παραδόθηκαν περιοχές της Ελλάδος στα χέρια παράνομων μεταναστών και με αβάντα αριστερίζουσες οργανώσεις -βλέπε περίπτωση Κατάληψης Υπατίας-, έτσι και με "δυναμικό" έως φασιστικό τρόπο η Χρυσή Αυγή επέτρεψε σε Έλληνες να ξανακυκλοφορούν ελεύθερα στις γειτονιές τους. Καλύτερα η Χρυσή Αυγή γι΄αυτούς παρά η ΔΗΜΑΡ της Ρεπούση. Αμφότερα όμως είναι τραγικές επιλογές που δεν συνάδουν με Χριστιανό. Από την άλλη, την κατηγορούν για Φασισμό, δικαίως, ωστόσο με 7 σχεδόν τοις 100%, δεν την καλούν καν σε πάνελ. Το ίδιο φασίστες είναι και πολλοί άλλοι "προοδευτικοί" !!! Δυστυχώς !!!

.
επιτρεψτε μου να εκθεσω τις παρατηρησεις μου επι του ως ανω θεματος.
η χρυση αυγη ειναι ναζιστικη και στην ιδεολογια και στην πραξη.οπως ομως ο λυκος,για να πλησιασει τα προβατα,μεταμφιεζεται σε αρνι,ετσι και το ως ανω κομμα,ντυθηκε το μανδυα του εθνικιστη,και αρνηθηκε καθε σχεση με ναζιστικες ιδεολογιες και πρακτικες,ωστε οσοι ειχαν σκοπο να το ψηφισουν,να μη διστασουν να το κανουν .ο δε αρχηγος της,σε συνεντευξη προεκλογικα στη ΝΕΤ,αρνηθηκε τα παντα περι ναζισμου,και μαλιστα οταν ο δημοσιογραφος του εδειξε το περιοδικο χρυση αυγη με εξωφυλλο τον Χιτλερ,αρνηθηκε οτι ειναι γνησιο,λες και καποιοι εκατσαν και εφτιαξαν ενα περιοδικο,πλαστογραφωντας τον τιτλο και το περιεχομενο,απλα για να τους συκοφαντησουν.
δηλωνει ορθοδοξη αλλα μελη της,και μαλιστα εις τουλαχιστον απο τους βουλευτες της,συμετεχει σε μεταλ συγκροτημα,με ξενογλωσσο ονομα(τι εθνικισμος εεε?),με σαφεις αναφορες στον εωσφορο και τον παγανισμο.
και οσο και να δηλωνουν ορθοδοξοι,(γιατι το αντιθετο δεν φερνει ψηφους),σιγουρα δεν ειναι.αφου πιστευουν στην καθαροτητα των φυλων,δεν μπορουν να ειναι χριστιανοι,πολλω μαλλον ορθοδοξοι.
το οτι εχει υποβαθρο την ΕΠΕΝ,νομιζω οτι ειναι ανακριβες.το οτι ο αρχηγος της υπηρξε αρχηγικο στελεχος του εν λογω κομματος,πριν απο δεκαετιες,δεν σημαινει οτι η σημερινη του ιδεολογια συναδει με την ιδεολογια και την πολιτικη της ΕΠΕΝ.μπορω να πω μαλιστα ,με αρκετη σιγουρια,οτι η σχεση χρυσης αυγης και ΕΠΕΝ ειναι η σχεση που εχει ο φαντης με το ρετσινολαδο.
ο μακαριτης ο Παπαδοπουλος,ηταν σαφως εναντιον το κομμουνισμου(οπως και παρα μα παρα πολλοι Ελληνες της εποχης,και δη πολιτικοι,μεταξυ των οποιων και ο Γεωργιος Παπανδρεου).ποθεν ομως τεκμαιρεται οτι ο Παπαδοπουλος σε τυχον διλημμα κομμουνισμος η γερμανοτσολιαδες,προτιμησε η θα προτιμουσε το δευτερο?ειναι εντελως αυθαιρετο,κατα τη γνωμη μου.ισως η αναφορα αυτη του konstantinoupolitis ,εχει ως βαση,φημες που θελουν τον αρχηγο της 21 Απριλιου,να εχει υπηρετησει στα ταγματα ασφαλειας,κατι που εχει διαψευσθει απο παρα μα παρα πολλους που γνωριζαν τον ως ανω ανδρα.κατηγορηματικα μαλιστα το διαψευδει και ο στενος συνεργατης του Στυλιανος Παττακος.
αυτες ειναι οι διαφωνιες μου και οι ενστασεις μου φιλε konstantinoupolitis,ωστοσο στα υπολοιπα ολα ,που εγραψες ως αναγνωση του αποτελεσματος των εκλογων,με βρισκεις απολυτα συμφωνο.
ελεησον με ο Θεος
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Την καλησπέρα μου καπετάνιε :)
Captain Yiannis έγραψε:Υπάρχει κανένα κόμμα που πρεσβεύει τα παραπάνω;;;
Η Κοινωνία. Αλλά άμα δεν την ξέρει ο χριστιανός να την ψηφίσει, έχουμε ψωμί ακόμα για την αναγέννηση της Ελλάδος... Αν και προσωπικά δεν μου φαίνονται ώριμες οι συνθήκες για να λάβει ένα κόμμα σαν την Κοινωνία το τιμόνι της χώρας... ο λαός ακόμα να συνηθίσει την ιδέα ότι τόσα χρόνια ζούσε σε λήθαργο.

@konstantinoupolitis
Εκπληκτική ανάλυση! Και εγώ κάπως έτσι τα σκέφτομαι τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
iliasgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από iliasgr »

ελεησον με ο Θεος
dimitrisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dimitrisgr »

ΜΙΧΣ έγραψε:

δεν ξέρω ποιοί συνδυασμοί πεζών φωνηεντοσυμφώνων ταιριάζουν στις τελίτσες αλλά αυτό που είδα εγώ με τις συμπεριφορές και τις αντικαταστάσεις ατόμων που ακούστηκε ότι έγιναν με το που έλαβαν "εξουσία" το ψυχιατροθεματάκι τους το έχουν και το τηλεφώνημα δεν το γλιτώνουν σχετικά με την απογοήτευση που έδωσαν σε αυτούς που τους έδωσαν τη ψήφο τους... όχι τίποτε άλλο... αλλά για να πούμε και στον πνευματικό ότι κάναμε και κάτι για ελάφρυνση της συνείδησης.
Δεν ξέρεις ποιοί συνδυασμοί πεζών φωνηεντοσυμφώνων ταιριάζουν στις τελίτσες;
πλάκα μας κάνεις;
σήμερα ολη μέρα γιατί δεν έκανες μια απλή αναζήτηση στο google;
dimitrisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dimitrisgr »

Captain Yiannis έγραψε:Οι εκλογές καθόσον με αφορά είναι 35% αποχή (πολύ μεγάλη αποχή σε τέτοια κρίσιμη εποχή),
όλοι οι πάνω από 50-60 ετών σε ποσοστό 80% ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενώ τα παιδιά τους ψήφισαν κάτι άλλο (δέστε τους στα κρεβάτιά τους ρε παιδιά),
και τέλος για μία ακόμη φορά ο δαίμονας του σκότους θριάμβευσε.
Αυτά περί ΧΑ δεν με πείθουν, ο κόσμος έχει ένα τρόπο να αντιδρά (οι Ιταλοί κάποτε έβαλαν μία εταίρα στην βουλή τους –την Τσιτσιολίνα-)
Για να μπορέσει σήμερα η Ελλάδα μας να ορθοποδήσει θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τρεις επιδιώξεις τις οποίες εξαφάνισαν όλοι αυτοί που έφυγαν και θα πρέπει να φύγουν ακόμη από την Βουλή.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ
Η πρώτη επιδίωξη των Ελλήνων σήμερα είναι η επανάκτηση της χαμένης Ελευθερίας ,

Άρα λοιπόν η χώρα μας , θα πρέπει να ξαναγίνει ελεύθερη.
Αυτό θα το επιτύχει πετώντας από πάνω της τις εξαρτήσεις ! (Αγγλους Γάλλους Γερμανούς Αμερικανούς και όποιους άλλους.) Πανεύκολο σας διαβεβαιώ.
Αφού λοιπόν πετάξει τις εξαρτήσεις ουσιαστικά θα είναι ανεξάρτητη, χωρίς αλλότριες επιρροές και παρεμβάσεις.
Κυρίως όμως τα προηγούμενα θα τα επιτύχει αν … ξαναγίνει αυτάρκης.
Με παραγωγή, δηλαδή με γεωργία, κτηνοτροφία, ναυτιλία, βιομηχανία, τουρισμό και ενέργεια. Και μπορεί να τα έχει αυτά. Ο Θεός μας τα έχει δώσει αυτά πλουσιοπάροχα.
Έτσι, όταν η Ελλάδα ξαναγίνει αυτάρκης δεν θα έχει ανάγκη να ζει, όπως σήμερα,….
( Μα είναι δυνατόν να ζούμε με δανεικά, ακόμη και για τις βασικές ανάγκες διατροφής μας. Άκουσον άκουσον , κάποια Ολλανδική εταιρία έχει δεσμεύσει την παραγωγή πατάτας Νάξου, δηλαδή χωρίς την άδειά της εταιρείας αυτής πατάτα Νάξου δεν φυτεύουμε.)
Προϋπόθεση όμως για την επιτυχία όλων των προηγουμένων είναι να υπάρξουν στην πατρίδα μας ηγέτες, που θα έχουν βαθειά στα φυλλοκάρδια τους μια Ελλάδα με Χριστό, μια Ελλάδα της οποίας θα νοιώθουν το μεγαλείο , μια Ελλάδα που ξέρουν ότι έδωσε και πιστεύουν ότι θα συνεχίσει να δίνει με την βοήθεια του Θεού, τα φώτα της σε όλη την Οικουμένη.
Έτσι η πατρίδα μας θα μεγαλουργήσει και πάλι, προς όφελος όλης της ανθρωπότητος !
Υπάρχει κανένα κόμμα που πρεσβεύει τα παραπάνω;;;
Η επιλογή αυτών των ηγετών είναι υπόθεση αποκλειστικά δική μας και της πολιτικής μας απόφασης. Δηλαδή της ψήφου μας!
Ίσως δεν μας ξαναδώσουν αυτό το δικαίωμα της ψήφου στο μέλλον.
Απορώ πως μας το επιτρέπουν ακόμα.
Πάντως εκατό μυρμηγκάκια κάνουν καλά μια ακρίδα , ενώ από λίγα-λίγα δεν κάνουν τίποτα. Ο Λαός έχει δύναμη … αλλά (σχήμα οξύμωρο) δεν του επιτρέπουν να το καταλάβει….. πάντως ….. οργή Λαού οργή Θεού.
Λέει ο Νίκος παραπάνω
«Η πορεία της χώρας μας προς ένα καλύτερο μέλλον είναι υποχρεωτικά "σταυραναστάσιμη". Εμείς που είμαστε Χριστιανοί καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Δεν πρόκειται να υπάρξει ανάσταση της χώρας μας, αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε θυσίες γι αυτό.»
Συμφωνώ απόλυτα.
Σε αυτό άλλωστε στηρίζονται όλα τα παραπάνω.

Κύριε ελέησον
Καλό είναι στις αναρτήσεις μας να βάζουμε και τις πηγές μας!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”