Καλή Χρονιά 2011!

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
iliasgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Καλή Χρονιά 2011!

Δημοσίευση από iliasgr »

καλη χρονια με υγεια σε ολους :8 :8
ελεησον με ο Θεος
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Εύχομαι Καλή κι ευλογημένη Χρονιά σε όλους. Ο Θεός να μας στηρίζει και μας δυναμώνει στην καθημερινή πνευματική μας προσπάθεια.

Επίσης εύχομαι ο Θεός να βοηθήσει την Εκκλησία μας και την Πατρίδα μας στις δύσκολες στιγμές που περνούν, αν και δεν είμαστε άξιοι για τη βοήθεια αυτή, επειδή Τον θυμόμαστε μόνο στις δύσκολες στιγμές, ενώ στις εποχές τις ευμάρειας με περισσή ευκολία Τον ξεχνάμε.
annagr
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από annagr »

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου Καλή Χρονιά,Ευτυχισμένη και Ευλογημένη πάντα με υγεία....!!Ό,τι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί το 2011 :8
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

Καλή και Ευλογημένη Χρονιά εύχομαι σε όλους τους φίλους μας !
Ο Θεός να μας βοηθήσει στην ζωή μας και αυτήν την δύσκολη χρονιά και η Παναναγία μας να μας σκέπει πάντοτε και να μας προστατεύει !
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

Δημοσίευση από stathisgrh » Σάβ Ιαν 01, 2011 9:16 am
Καλημερα σε ολους, καλη χρονια ευχομαι με υγεια και πνευματικη προοδο, σε οσους ειναι ελευθεροι να παντρευτουν συντομα :shock: (κοριτσια και μαλιστα καλα και μυροβολα εχουμε :lol: :lol: ) και για τους παντρεμενους να γινουν πολυτεκνοι και καλυτεκνοι.

Δημοσίευση από filotas » Κυρ Ιαν 02, 2011 11:40 pm
Εύχομαι Καλή κι ευλογημένη Χρονιά σε όλους. Ο Θεός να μας στηρίζει και μας δυναμώνει στην καθημερινή πνευματική μας προσπάθεια.

Επίσης εύχομαι ο Θεός να βοηθήσει την Εκκλησία μας και την Πατρίδα μας στις δύσκολες στιγμές που περνούν, αν και δεν είμαστε άξιοι για τη βοήθεια αυτή, επειδή Τον θυμόμαστε μόνο στις δύσκολες στιγμές, ενώ στις εποχές τις ευμάρειας με περισσή ευκολία Τον ξεχνάμε.
Παρα πολυ σωστα Νικο, καλη χρονια σε ολους.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλή χρονιά να έχουμε, αγωνιστική και μετανοητική!
Και να μην ξεχνάμε πως οι δυσκολίες και τα προβλήματα που για άλλους είναι κατάρα, για μας αποτελούν ευλογία!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
stako
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από stako »

Μιας και μπήκαμε λοιπόν και τυπικά στην νέα χρονιά, να δώσω της ευχές μου. Αν και νομίζω ότι θα είναι πολύ κακή αυτή η χρονιά και θα συμβούν πολλά και άσχημα πράγματα, εύχομαι σε όλους μας καλή υγεία και πολύ μα πολύ αγάπη στον πλησίον μας, να μην περνά μέρα χωρίς να μελετήσουμε έστω και ένα κομματάκι από το ευαγγέλιο, γιατί έτσι πλησιάζουμε και βιώνουμε ποιο πολύ τον Ιησού χριστώ, να μην χάσουμε ούτε μια Κυριακή δίχως να εκκλησιαστούμε, να διπλασιάσουμε της εξομολογήσεις μας, γιατί κάθε μέρα φταίμε και σε κάτι, να βαρεθεί να μας βλέπει ο πνευματικός μας, με την καλή έννοια αυτό, και η μητέρα μας η παναγία να προστατεύει την πατρίδα μας και της οικογένειες όλου του κόσμου. Καλό αγώνα αδέλφια να έχουμε και θεός μαζί μας.
Η αγάπη οδηγεί στην υπέρβαση της ατομικότητας του ανθρώπου, ξεπερνάει τον αυτοεγκλωβισμό στο "εγώ" και ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή στον παράδεισο του Θεού, ''εν Χριστώ".
facebook
https://www.facebook.com/pneymatikosdromos
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

Eύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου τη νέα χρονιά να τελεστεί το μυστήριο της Αγάπης στις καρδιές όλων μας. :8
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Άβαταρ μέλους
johnge
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από johnge »

Μια καλή κι ευλογημένη χρονιά και από μένα. Καλή δύναμη σε όλους, καλή πίστη, υπομονή και πάντα με ελπίδα.
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από angieholi »

Μια και σαν κατεργάρης γύρισα στον πάγκο μου (μετά από 10ημερη άδεια....1η μέρα στη δουλειά σήμερα.... :20 )
θεωρώ ότι πρέπει να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου!

Καλή και ευλογημένη χρονιά λοιπόν, σε όλους!!!!!! :8 :8
Εύχομαι και αυτό τον χρόνο η προσευχή, ο εκκλησιασμός, η εξομολόγηση και η συχνή (το κατά δύναμιν) Θεία Μετάληψη,
να είναι τα όπλα μας και με τις Χάρις του Θεού
να μπορέσουμε και φέτος να ανέβουμε ένα..., δύο,... ή και περισσότερα σκαλοπάτια στην πνευματική σκάλα,
και ο Θεός να μας βοηθήσει να αποχτήσουμε τις αρετές που χρειάζεται να έχουμε ως αγωνιστές και στρατιώτες του Χριστού!

Εύχομαι δε υγεία, πνευματική και σωματική,
ηρεμία, πρωτίστως ψυχική,
γαλήνη και ευημερία, κυρίως πνευματική
καλή δύναμη, καλή υπομονή, καλό αγώνα και περισσότερο ζήλο και άσκηση για τα πνευματικά,
και να φουντώσει μέσα μας, περισσότερο, η αγάπη και η πίστη για τον Κύριο μας Ιησού Χριστό,
τόσο πολύ.... που όσοι μας πλησιάζουν να "καίγονται"!!!!! (με την καλή έννοια φυσικά! :mrgreen: )

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ!!!! :25 :25 :25 :25
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”