Ιστοσελίδα Άμπελος Αληθινή (πρώην constantinosa.gr)

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

gkou
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: www.constantinosa.gr

Δημοσίευση από gkou »

Αν θέλετε, ενημερώστε με πως ακριβώς θέλετε να σας βοηθήσω, έχω αρκετό χρόνο να αφιερώνω σε αυτά!
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Εσενα γεωργια σε ειχα υποψην μου :mrgreen:
θα τα πουμε ας δουμε πως θα το κανονισουμε
ευχαριστω θα σε ειδοποιησω
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Δώσμου λίγο χρόνο να σκεφτώ μερικά ονόματα και επιστρέφω.
Όπως είπα: "να σκεφτώ μερικά". Καθόμουν και σκεφτόμουν λοιπόν διάφορα ονόματα και η αλήθεια είναι πως όσα βρήκα δεν μου αρέσουν. Βλέπεις, ένα όνομα πρέπει να φαίνεται αμέσως τι είναι. Όχι να σκέφτεσαι ένα κάρο συμπεράσματα προσπαθώτας να καταλάβεις τι εννοεί... "μήπως σημαίνει αυτό;" ή "μήπως εκείνο;".
Για παράδειγμα έτυχε να πέσει το μάτι μου στην λέξη "καρδιά". Και αμέσως σκέφτηκα την προσευχή που λέει ο π. Μεθόδιος όταν ξεκινάει την εκπομπή του: "Έλλαμψον εν ταις καρδίαις ημών, φιλάνθρωπε Δέσποτα...". Και σκέφτηκα "να του πω ως όνομα το 'καρδιά'; Και τι καρδιά θα σκεφτεί αυτός/κάποιος; Ότι ένας άνθρωπος έχει την καρδιά του; Μήπως ότι έχει "καρδιά"; (ότι είναι γενναίος)... άσε λοιπόν ας μην του το πω". Έτσι αποφεύγω να σου πω όλα όσα σκέφτηκα τα οποία είναι παρόμοιου τύπου.

Έτσι, εν συνεχεία άνοιξα το λεξικό να βρω κάτι. Ανοίγοντας μια τυχαία σελίδα, η πρώτη λέξη που είδα ήταν μια άγνωστη. Ή μάλλον όχι άγνωστη όσο ασυνήθιστη: "αρτιβλαστής". Που σημαίνει "αυτός που βλάστησε πρόωρα, ο πρώιμος". Αυτό το "βλαστός" μου άρεσε γιατί η σελίδα σου είναι μια σελίδα που κάνει την ψυχή "να βλασταίνει" αλλά το "αρτί" (πρώιμα) δεν κολλάει. Έλεγα να βρω κάποιο άλλο συνθετικό αλλά κόλλησα. Μετά σκέφτηκα ότι ίσως δεν σου αρέσει σαν λέξη μιας και εσύ θες εκτός από θεολογικό χαρακτήρα, να έχει η σελίδα σου και "κοινωνιολογικές ή ψυχολογικές προεκτάσεις" όπως είπες. Είπα λοιπόν να σου πω αυτό ως πρώτο δείγμα για να μη περιμένεις (μιας και το ζώον σου είπα "επιστρέφω" αντί για "θα σου πω αύριο") και κάθομαι να ψάξω και άλλα. Και ξέρεις τι γίνεται έ; Όταν θες κάτι δεν το βρίσκεις, και όταν δεν θες σου έρχονται ανά χιλιάδες (λες και το κάνουν επίτηδες!!)

Πες μου αν σου αρέσει λοιπόν (που βάζω στοίχημα πως όχι) και εγώ εντωμεταξύ θα σκεφτώ και άλλα και.... "θα σου πω αύριο" ( :lol: :P )
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Evi_J έγραψε:Όταν θες κάτι δεν το βρίσκεις, και όταν δεν θες σου έρχονται ανά χιλιάδες (λες και το κάνουν επίτηδες!!)
Ναι, ρε παιδί μου!! :8 :smile:

Εγώ σκέφτηκα το "Χρισταγάπη", συνοδευόμενο με κάτι που δεν ξέρω τι, blog ή site κλπ.. :roll: :wink:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Καλησπέρα Κωσταντίνε
Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά έχω προβλήματα με την σύνδεση μου όλη την ημέρα. Και ούτε τώρα ξέρω αν θα λειτουργήσει και αν τελικά θα δεις το μήνυμα μου. Μην παραξενευτείς αν δεν λάβεις τυχών απάντηση από μένα για τις επόμενες ημέρες. Από ότι κατάλαβα φταίει ο ΟΤΕ όχι η σύνδεση μου ή το modem μου άρα δεν ξέρω πότε θα σε ξαναδώ...

Όπως και να 'χει οριστε μερικά ονόματα όπως σου υποσχέθηκα. Εννοείται πως μπορείς να κάνεις ότι παραλλαγές θες ή ακόμα καλύτερα: συνδιασμούς

1) Χριστολόγιο - xristologio.com/gr
2) Θεία-πρόνοια - theia-pronoia.com/gr
3) Πνευματικός-λόγος - pneumatikos-logos
4) Αντίθεσις - antithesis.com/gr (όπως λέμε "κόντρα στο ρεύμα")
5) Ανθολόγιο - anthologio.com/gr (ταιριάζει σε όλα, πνευματικό [θρησκευτικό/φιλοσοφικό/κοινωνικό] υπόβραθρο)
6) Αντίπλευση antipleusi.com/gr (όπως το antithesis, κόντρα στο ρεύμα)
7) Κόμβος - komvos.com/gr (θα ήθελα και άλλο ένα συνθετικό εδώ όπως π.χ "πνευματικός-κόμβος" ή κάτι)
8) Επίγνωσις - epignosis.com/gr (και αυτό ταιριάζει σε όλα)

Αυτά σκέφτηκα...δεν ξέρω πόσο σε βοηθάνε...
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

panagiotisspy έγραψε:
Evi_J έγραψε:Όταν θες κάτι δεν το βρίσκεις, και όταν δεν θες σου έρχονται ανά χιλιάδες (λες και το κάνουν επίτηδες!!)
Ναι, ρε παιδί μου!! :8 :smile:

Εγώ σκέφτηκα το "Χρισταγάπη", συνοδευόμενο με κάτι που δεν ξέρω τι, blog ή site κλπ.. :roll: :wink:
ΠΟΛΥ έξυπνο Παναγιώτη! Εγώ ούτε που το σκέφτηκα... (!) :oops:
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Καλημέρα Κωσταντίνε / παιδιά
Επειδή υποθέτω δεν είδες το χτεσινό μου μήνυμα, ανανεώνω το θέμα για να το δεις. Ευτυχώς έχω σύνδεση αυτήν την στιγμή (σε μισή ώρα δεν ξέρω αλλά τώρα έχω)

Τα λέμε :)
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Evi_J έγραψε:1) Χριστολόγιο - xristologio.com/gr
Evi_J έγραψε:6) Αντίπλευση antipleusi.com/gr
Αυτά τα δύο μου αρέσουν πάρα πολύ....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
constantinosa.gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από constantinosa.gr »

:))) Μου άρεσε το xristologio.com/gr :) επίσης σκέφτηκα κατι σε μακρυγιάννης.gr ή κόντογλου; αλλά υπάρχουν... αμαρτωλών σωτηρία; σας αρέσει;
Φωτογραφία γάμου http://www.imaginestudio.gr
Επιλεγμένα Ορθόδοξα κείμενα http://www.ambelosalithini.gr
Άβαταρ μέλους
constantinosa.gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από constantinosa.gr »

5) Ανθολόγιο - anthologio.com/gr (ταιριάζει σε όλα, πνευματικό [θρησκευτικό/φιλοσοφικό/κοινωνικό] υπόβραθρο :))) μου αρέσει :D
Φωτογραφία γάμου http://www.imaginestudio.gr
Επιλεγμένα Ορθόδοξα κείμενα http://www.ambelosalithini.gr
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”