Συνάντηση μελών εν Μακεδονία Σάββατο 7 Ιουνίου 2008
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ηταν παρα πολυ ωραια και ολα οι συμμετεχοντες εξαρετικοι και πολυ καλα παιδια.Περασαμε παρα πολυ ωραια και να δειτε και τι ωραιο ψαρακι που φαγαμε στο τελος.Οποιος ζηλεψε λιγουλακι να μην στεναχωριετε ,γιατι συντομα θα ημαστε και παλι μαζι σε ενα παρα πολυ ωραιο μερος ,που θα σας μεινει αξεχαστο.Στο παλιο μοναστηρι του Αγιου Διονυσιου ψηλα πανω στον Ολυμπο.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ,να μην λυψει κανεις.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]ΕΥΧαρηστω για την πολυ ωραια μερα και ολους τους συμμετεχοντες.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft:
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ,να μην λυψει κανεις.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]ΕΥΧαρηστω για την πολυ ωραια μερα και ολους τους συμμετεχοντες.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πράγματι ήταν υπέροχα! Και αν είχαμε σκεφτεί τη διανυκτέρευση
νομίζω ότι ακόμα εκεί θα ήμασταν!!!!
Carlos υπάρχουν κάποιες ψυχές που πολύ θα συμφωνήσουν μαζί σου! Ακούστηκε κάτι για γουρουνόπουλο-delivery αλλά δεν ξέρω τι απέγινε τελικά!
Έβρεχε και στο δρόμο της επιστροφής....
Ανυπομονούμε για την προσεχή συνάντηση στην Παλιά Μονή!
Carlos υπάρχουν κάποιες ψυχές που πολύ θα συμφωνήσουν μαζί σου! Ακούστηκε κάτι για γουρουνόπουλο-delivery αλλά δεν ξέρω τι απέγινε τελικά!
Είναι πολύ ωραία στην παλαιά μονή. Λίγο πιο πάνω, στα 10 λεπτα με τα πόδια είναι τα Πριόνια. Εκεί είναι και η αρχή από ένα από τα μονοπάτια που πάνε κορυφή. Έχει και ένα ωραίο μαγαζάκι ( μοιάζει σαν νερόμυλος ) με καλό τσίπουρο!!!!Teri έγραψε:Πράγματι ήταν υπέροχα! Και αν είχαμε σκεφτεί τη διανυκτέρευσηνομίζω ότι ακόμα εκεί θα ήμασταν!!!!
kleanthis έγραψε:ccasion5: ΚΑΡΛΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ... !!
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ.....
ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ....
Ελάτε εσείς και θα "ψήσουμε τον κόσμο όλο!!! "
Φυσικά δεν θα δεχτώ να ακούσω για ψάρι!! Το μόνο θαλασσινό που μπορείτε να έχετε είναι το αλάτι!!
Σας ζηλεύω πάντως, ωραία είναι στον Όλυμπο!