Πώς σας φαίνεται το αναβαθμισμένο Forum?

Ερωτήσεις για προβλήματα και προτάσεις σχετικές με την σελίδα του www.agiooros.net.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
costisk
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Re: Πώς σας φαίνεται το αναβαθμισμένο Forum?

Δημοσίευση από costisk »

Επίσης θα ήταν ωραίο να μπορούσε ο καθένας μας να ανεβάζει την εικόνα της επιλογής του για αβαταρ, αν είναι εφικτό...
Άβαταρ μέλους
ntinoula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ntinoula »

Μου άρεσαν περισσότερο τα προηγούμενα χρώματα. :roll:

Ωραία προσπάθεια Νίκο. :D
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

η αρχικη σελιδα [ δηλαδη αυτη που ηταν σημερα το πρωι ]
ηταν σαφως πιο μοντερνα ,,,,και πιο ωραια χρωματα

λεω και παλι χωρις να θελω να κουρασω ,,,,
οτι καλο ειναι να βλεπουμε τα [ online-μελη]
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Άβαταρ μέλους
costisk
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από costisk »

ntinoula έγραψε:Μου άρεσαν περισσότερο τα προηγούμενα χρώματα. :roll:

Ωραία προσπάθεια Νίκο. :D
Ntinoula αν πας στο προφιλ μπορείς να βάλεις την εμφάνιση proglass, μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο, θα σου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
ntinoula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ntinoula »

Ευχαριστώ!
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Ευχαριστουμε πολυ Αγιο ορος για αυτη τη μεγαλη σου προσπαθεια για την αναβαθμιση!!
Μαζι με την αναβαθμιση τωρα , μαλλον θα χρειαστει να κανεις και εμας αναβαθμιση για να καταλαβουμε τι γινεται.Βρε ....τι σου εφτεγε το παλιο και μας βαζεις τωρα τα δυσκολα..Δεν λεω ειναι πολυ ωραιο ....αλλα το παλιο ηταν τουλαχιστον απο εμενα πιο ευκολο κατανοητο και μου ανοιγε η καρδια καθε φορα που εβλεπα το κιτρινο χρωμα και την Παναγια μας και ολα τα μελη που ηταν συνδεμενα και τι ς συζυτησεις τους και ενιωθα μια μεγαλη ωραια χαρα και παρεα..Τωρα (θα το φαω το ξυλο)δεν νιωθω αλλο τοσο ζεστη, ειναι σαν να γραφω και να μιλαω μονη μου χωρις παρεα ...Καταλαβε κανεις τιποτα? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Συγχωρα με αν σε στεναχωρεσα...αλλα δεν μπορω να λεω ψεματα και να γραφω...θα ηταν πολυ απλο να γραψω ενα ευχαριστουμε αλλα δεν θα ηταν ειλικρινες...Συγχωρα με....Ειναι ωραιο και αυτο το φορουμ αλλα το παλιο μου αρεζε πιο πολυ!Μην θυμωσεις μαζι μου :?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

smarti έγραψε:Ευχαριστουμε πολυ Αγιο ορος για αυτη τη μεγαλη σου προσπαθεια για την αναβαθμιση!!
Μαζι με την αναβαθμιση τωρα , μαλλον θα χρειαστει να κανεις και εμας αναβαθμιση για να καταλαβουμε τι γινεται.Βρε ....τι σου εφτεγε το παλιο και μας βαζεις τωρα τα δυσκολα..Δεν λεω ειναι πολυ ωραιο ....αλλα το παλιο ηταν τουλαχιστον απο εμενα πιο ευκολο κατανοητο και μου ανοιγε η καρδια καθε φορα που εβλεπα το κιτρινο χρωμα και την Παναγια μας και ολα τα μελη που ηταν συνδεμενα και τι ς συζυτησεις τους και ενιωθα μια μεγαλη ωραια χαρα και παρεα..Τωρα (θα το φαω το ξυλο)δεν νιωθω αλλο τοσο ζεστη, ειναι σαν να γραφω και να μιλαω μονη μου χωρις παρεα ...Καταλαβε κανεις τιποτα? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Συγχωρα με αν σε στεναχωρεσα...αλλα δεν μπορω να λεω ψεματα και να γραφω...θα ηταν πολυ απλο να γραψω ενα ευχαριστουμε αλλα δεν θα ηταν ειλικρινες...Συγχωρα με....Ειναι ωραιο και αυτο το φορουμ αλλα το παλιο μου αρεζε πιο πολυ!Μην θυμωσεις μαζι μου :?
με μεγαλη χαρα βλεπω παλι αγαπητους φιλους/φιλες

smarti .....[ στο προφιλ και μετα ρυθμισεις κοινοτητας επιλεγεις [ proglas ]
με υποβολη .....................................
ειναι super.
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

panoscreece το εκανα.Ευχαριστω παρα πολυ.....καπως καλυτερα τα πραγματα...μαλλον με δυσκολευουν οι αλλαγες.(και το ελεγα εγω, οτι ειμαι αργοστροφη.......) :roll: και εγω χαιρομαι πολυ , που βλεπω αγαπημενους φιλους...με καποιους δεν ειχαμε χαθει γιατι βρισκομασταν στου Χρηστου το Φορουμ..Και ευχομαι να μην τον ξεχασουμε τωρα που ανοιξε και αυτο το φορουμ..... :wink: :wink:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Αλλη μια ερωτηση!!
Πως γινεται να εχω παρει 2 μυνηματα στο παλιο μας σαιτ που ειναι χωρις το φορουμ και στο καινουριο να μην εχουν εμφανιστει?Πρεπει να ψαχνω και τα 2 για να δω που εχω μηνύματα? :?:
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

smarti έγραψε:Αλλη μια ερωτηση!!
Πως γινεται να εχω παρει 2 μυνηματα στο παλιο μας σαιτ που ειναι χωρις το φορουμ και στο καινουριο να μην εχουν εμφανιστει?Πρεπει να ψαχνω και τα 2 για να δω που εχω μηνύματα? :?:
na ta stelnoun edo.
tha ta apenergopiiso sto palio
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εισηγήσεις για το Φόρουμ”