Κοινός Εκκλησιασμός & αλληλογνωριμία των μελών μας
Συντονιστής: Συντονιστές
- ntinoula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εγώ νόμιζα ότι δε θα ξαναγίνει λόγος για συνάντηση μελών.
Μάλιστα διαβάζοντας σήμερα το thread νόμιζα ότι έγινε κάποιο λάθος, γιατί αυτό αναφερόταν σε παλιά συνάντηση...αλλά όχι, είναι αλήθεια...συζητάτε για νέα συνάντηση ;)
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Nτινουλα η μονη συναντηση που προβλεπεται στο ορατο μέλλον,είναι μεταξυ εμού και του Σωτηρίου για να λύσουμε τις θεολογικές διαφορές μας περί της μετοχής των χριστιανων σε πόλεμο με μονομαχία...
(αστειεύομαι...)
ο έμφυτος συντηρητισμός του θρησκευτικού χώρου αποτρέπει τέτοια εγχειρήματα τουλαχιστον σε ευρεία κλιμακα...
το γνωριζεις εξαλλου πως 2-3 φορες συζητηθηκε και απετυχε...
ίσως βρεθουμε κάποιοι μεταξύ μας,αλλά μεσω προσωπικων συνεννοήσεων και όχι με "κεντρική καθοδήγηση" .
ο έμφυτος συντηρητισμός του θρησκευτικού χώρου αποτρέπει τέτοια εγχειρήματα τουλαχιστον σε ευρεία κλιμακα...
ίσως βρεθουμε κάποιοι μεταξύ μας,αλλά μεσω προσωπικων συνεννοήσεων και όχι με "κεντρική καθοδήγηση" .
Misha έγραψε:Nτινουλα η μονη συναντηση που προβλεπεται στο ορατο μέλλον,είναι μεταξυ εμού και του Σωτηρίου για να λύσουμε τις θεολογικές διαφορές μας περί της μετοχής των χριστιανων σε πόλεμο με μονομαχία...![]()
![]()
![]()
(αστειεύομαι...)
Συνφωνώ κι επαυξάνω! Μόνο επι προσωπικού μπορούν να γίνουν αυτά! Τόσα μέλη που να συννενοηθούμε! Αλλά ρε παιδιά τουλάχιστον όσοι φεύγετε για το Όρος για Θεσσαλονίκη ρίξτε σίρμα στου Βορειοιελλαδίτες να βρεθούμε.
Πάντως δεν ξέρω αλλά με τον Misha (που ήμαστε και πνευματικοί αδελφοί λόγω κοινού γέροντος) θα βρεθούμε οπωκαιδήποτε! :D :D :D
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Misha έγραψε:ο έμφυτος συντηρητισμός του θρησκευτικού χώρου αποτρέπει τέτοια εγχειρήματα τουλαχιστον σε ευρεία κλιμακα...
Έχεις δίκιο να τα λες αυτά....
Είχε κανονιστέί όντως μία συνάντηση, αλλά έπεφτε τριήμερο (Πρωτομαγιά) και κάποιοι ζήτησαν αναβολή. Ο Christos που το κανονίζει, είναι μακρυά από την Αθήνα, και θα το κανονίσει όταν με το καλό έρθει στην Πρωτεύουσα.
Αυτό δεν απαγορεύει σε κανέναν, να "ρίξει" την ιδέα στο τραπέζι και όσοι "πιστοί" να προσέλθουν. Εγώ είμαι σίγουρα μέσα σε οποιαδήποτε συνάντηση, (εκτός αν ενοχλώ, οπότε παρακαλώ να μου το πείτε ευθέως...), και είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η προσωπική νωριμία είναι το καλύτερο για μια πιο σωστή, μετέπειτα, συζήτηση...
Ελπίζω να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή. Και αν είναι δυνατόν, να υπάρχει περιθώριο 4-5 ημερών για να κανονίσει και ο Διαχειρηστής μας, που μένει λίγο μακρυά από την Αθήνα, να είναι κοντά μας/σας....