Θρησκεία-Σχολεία-Οικογένεια

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

kostas8888
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

re

Δημοσίευση από kostas8888 »

ΜΗΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ

ΦΙΛΕ garoufalaki ??? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ

ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ
xenos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenos »

Όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρατε είναι και πραγματικά και μεγάλα. Για μένα το σημαντικότερο είναι ότι οι ίδιοι οι γονείς δεν έχουν αντίληψη ότι κάνουν λάθος. Έχετε συζητήσει με γονιούς? Όλοι αναγνωρίζουν τα προβλήματα αλλά κανείς (τουλάχιστον από όσους έχω συζητήσει εγώ) δεν κάνουν ούτε την στοιχειώδη αυτοκριτική... ποτέ δεν άκουσα να λένε "μήπως κάνω κι εγώ λάθος?"
kostas8888
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

re

Δημοσίευση από kostas8888 »

ΑΓΑΠΗΤΕ xenos ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΤΙ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΟΣΟ

ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ

ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΡΟΙΧΙΑ .

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ........................
xenos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenos »

Δυστυχώς πιστεύω πως κυρίως φταίνε οι γονείς. Το πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κατηγορούμε τα ΜΜΕ, το σχολείο, την Εκκλησία, την κοινωνία και πάει λέγοντας. Αν θέλουμε να βρούμε κάποιον να του ρίξουμε το βάρος μπορούμε να τον βρούμε ευκολότατα. Το δύσκολο είναι να κάνει καθένας μας την αυτοκριτική του. Και να το θέσω και διαφορετικά, όταν κυκλοφορεί μια γρίπη με το να κατηγορείς τους ανθρώπους που φτερνίζονται στο λεωφορείο δεν καταφέρνεις τίποτα, ούτε φυσικά είναι λύση να απομονωθείς για να μην μολυνθείς. Το καλύτερο είναι να κάνεις το εμβόλιο. Αν έχεις τα αντισώματα όπου και να πας την γρίπη δεν την φοβάσαι. Για μένα τα αντισώματα τα παίρνεις από την οικογένεια.
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

xenos έγραψε:Το καλύτερο είναι να κάνεις το εμβόλιο. Αν έχεις τα αντισώματα όπου και να πας την γρίπη δεν την φοβάσαι.
Σωστό.
Τόσοι και τόσοι Άγιοι άνθρωποι, παλαιότεροι και νεώτεροι, έζησαν μέσα σε περιβάλλοντα που ήταν άσχημα από Πνευματική άποψη.
Εμάς όμως, που δεν προχωρήσαμε πολύ στην Πνευματική ζωή, μάς επηρεάζει αρκετά το περιβάλλον.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”