τσιπ
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: ΤΣΙΠ
Θέλω και εγώ έναν τέτοιο παππού πάντωςkostas8888 έγραψε:ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ .
ΕΝΑΣ ΠΑΠΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΤΟΥ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ 10 ΕΤΩΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ
ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ .
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ????? ΤΟ Α.Φ.Μ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εγώ θα τις κόψω , να σου στείλω το λογαριασμό να μου τις πληρώσεις ?123 έγραψε:Εγώ πάντως θα κόψω εντελώς τις πιστωτικές.
Τι λέει η επίσημη εκκλησία? Ποιος θα μας ενημερώσει? Υπάρχει ποιμενάρχης σ' αυτόν τον χώρο? (της Ορθοδοξίας εννοώ)
Α για την Ορθοδοξία σε νοιάζει μόνο , δηλαδή οι άλλοι λαοί ας σφραγιστούν
Αχ... το παράπονό μου είναι που ποτέ δεν με καταλαβαίνουν !!!
Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι λαοί. Είπα για τους ποιμενάρχες της Ορθοδοξίας που παίρνουμε εντολές... ποιος θα μας κατευθύνει ο ιμάμης ή ο Μπους?
Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι λαοί. Είπα για τους ποιμενάρχες της Ορθοδοξίας που παίρνουμε εντολές... ποιος θα μας κατευθύνει ο ιμάμης ή ο Μπους?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 123 την Παρ Οκτ 13, 2006 9:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τώρα που είπες Ιμάμης να θυμηθώ να πάρω κολοκυθάκια να κάνω Ιμάμ123 έγραψε:Αχ... το παράπονό μου είναι που ποτέ δεν με καταλαβαίνουν !!!
Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι λαοί. Είπα για τους ποιμενάρχες της Ορθοδοξίας που παίρνουμε εντολές... ποιος θα μας κατευθύνει ο ιμάμης ή ο Μπου?
Βρε συ 123 μου . δεν αντιλέγω ότι είναι σοβαρά θέματα αυτά αλλά ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΝΑΕΙ και ΠΕΙΝΑΕΙ
Κοίτα εκεί έξω τι γίνετε , μοιάζουμε σαν ΑΣΧΕΤΟΙ εντελώς από τη πραγματικότητα όταν φωνάζουμε για ένα τσιπ που πάνω έχει ένα 666 που σκασίλα μου εμένα προσωπικά αν έχει το βλάκα τον πανηλίθιο που μας τρώει τις ζωές διάβολο ( έχω προσωπικές διαφορές
Από εκεί και πέρα η εκκλησία θα μιλήσει όταν πρέπει να μιλήσει ( ΩΧ αυτό είναι της Ατζελας τραγούδι
Εσύ τι λες ? να μας αφήσει ο Θεός έτσι ?
Ούτε εγώ γουστάρω τσιπ και τσιπς και ηλεκτρονικά φακελώματα αλλά αλήθεια ..... θα πάει στη κόλαση όποιος πάρει την πιστωτική της άλφαμπανκ αλλά δίνει ένα κομμάτι ψωμί στους φτωχούς ? ή θα πάει στο παράδεισο αυτός που δεν θα πάρει πιστωτική αλλά κλέβει τους φτωχούς ?
Ολα αυτά είναι προστάδια προφανώς
Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει ΠΑΝΙΚΟΣ έτσι και πουν για εμφύτευση τσιπ στον άνθρωπο
Δόξα Το Θεό έχουμε οργανώσεις ανθρωποκεντρικές και ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Ε δε μπορεί τι στο καλό ? Λές να κάτσει με κλειστό το στόμα η Λιάνα Κανέλη ?
Κατ' αρχάς το ιμάμ γίνεται με μελιτζάνες κι όχι κολοκυθάκια, αλλά...άσε έχουν δηλητήρια (βλ. Ευαγγελάτος).lovethink έγραψε: Τώρα που είπες Ιμάμης να θυμηθώ να πάρω κολοκυθάκια να κάνω Ιμάμ
Νάσαι καλά μου έφυγε ο θυμός!!!
Έπειτα, τι μου αραδειάζεις για την πείνα και δυστυχία! Ο χώρος αυτός έχει να κάνει με την πνευματικότητα. Για όλα τα άλλα υπάρχουν διάφορες οργανώσεις και κυρίως μη κερδοσκοπικές που μπορείς να συμβάλεις κι όχι να πίνεις το φραπεδάκι σου αραχτός και να λες "τσ, τσ, τσ, τι δυστυχία που υπάρχει στον κόσμο..."
Έκανα μια ερώτηση και κρατώ ως απάντησή σου ότι δεν είναι ακόμα η ώρα να μιλήσει η Εκκλήσία
Καταρχάς γράψε λάθος. Με τα κολοκυθάκια κάνεις τουρλού καυτερό και με ένα ποτηράκι λευκό κρασί παγωμένο τη κάνεις ταράτσα και ξεχνάς και τσιπάκια και barcode και όλα123 έγραψε:Κατ' αρχάς το ιμάμ γίνεται με μελιτζάνες κι όχι κολοκυθάκια, αλλά...άσε έχουν δηλητήρια (βλ. Ευαγγελάτος).lovethink έγραψε: Τώρα που είπες Ιμάμης να θυμηθώ να πάρω κολοκυθάκια να κάνω Ιμάμ
Νάσαι καλά μου έφυγε ο θυμός!!!
Έπειτα, τι μου αραδειάζεις για την πείνα και δυστυχία! Ο χώρος αυτός έχει να κάνει με την πνευματικότητα. Για όλα τα άλλα υπάρχουν διάφορες οργανώσεις και κυρίως μη κερδοσκοπικές που μπορείς να συμβάλεις κι όχι να πίνεις το φραπεδάκι σου αραχτός και να λες "τσ, τσ, τσ, τι δυστυχία που υπάρχει στον κόσμο..."
Έκανα μια ερώτηση και κρατώ ως απάντησή σου ότι δεν είναι ακόμα η ώρα να μιλήσει η Εκκλήσία
Ομως πας να μου τη σκάσεις κοριτσάκι ....
Για την πείνα λες υπάρχουν οργανώσεις ... δηλαδή ? εμείς καθόμαστε αραχτοί και λέμε "ΑΧ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΕΡΧΕΤΕ " αντί να ξεσηκωθούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας ?
Εγώ νομίζω οτι όλοι είμαστε στη βόλεψή μας
Εγώ ας πούμε τώρα θέλω να βάλω νετ σπίτι .Θα μου κοστίσει 200 ευρώ .Θα μπορούσα να τα δώσω σε φτωχούς και να μη βάλω ίντερνετ σπίτι και όμως ...... θα τα βάλω για ίντερνετ και θα γράφω εδώ για την αγάπη και το τσιπ ...
Εμένα κάτι δε μου πάει καλά σε όλα αυτά
Αχ, αχ (δις) ... πάλι δεν με κατάλαβες!!!
Αν θες να προσευχηθείς που πας? στην εκκλησία
Αν θές να μαγειρέψεις τουρλού που πάς? στην κουζίνα
Αν θες να δουλέψεις (όχι τον κόσμο) που πας ? στην εργασία σου
Ε... αν θες να μαγειρέψεις δεν πας στο γραφείο, εκτός κι αν δουλεύεις σε φαγάδικο.
Εδώ αναφέρουμε τις πνευματικές μας ανησυχίες και το λιγότερο που περιμένω είναι μια ικανοποιητική απάντηση.
Το περισσότερο
Το πήρα ήδη από σένα σήμερα. Μου έδιωξες το άγχος. Τι άλλο να θέλω!!!

Αν θες να προσευχηθείς που πας? στην εκκλησία
Αν θές να μαγειρέψεις τουρλού που πάς? στην κουζίνα
Αν θες να δουλέψεις (όχι τον κόσμο) που πας ? στην εργασία σου
Ε... αν θες να μαγειρέψεις δεν πας στο γραφείο, εκτός κι αν δουλεύεις σε φαγάδικο.
Εδώ αναφέρουμε τις πνευματικές μας ανησυχίες και το λιγότερο που περιμένω είναι μια ικανοποιητική απάντηση.
Το περισσότερο
-
kostas8888
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΨΗΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ .
ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ????
ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΗ
ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ
ΑΝΩΔΥΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ .
ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ????
ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΗ
ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ
ΑΝΩΔΥΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kαι δεν είναι η πρώτη φορά ε? έγινα το αγχολυτικό σου χαχαχχα123 έγραψε:Το περισσότερο![]()
![]()
Το πήρα ήδη από σένα σήμερα. Μου έδιωξες το άγχος. Τι άλλο να θέλω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θέλω να ξεχωρίζω τα πράγματα όμως έτσι
Αν θες να προσευχηθείς που πας? ΠΑΝΤΟΥ
Αν θές να μαγειρέψεις τουρλού που πάς? ΠΑΝΤΟΥ (σούπερ μάρκετ λαϊκή μανάβη κήπο )
Μπορεί να φαίνετε αστείο αλλά μιλάω όμως πάντα με σοβαρά υπονοούμενα
Δεν ξέρω τελικά αν πρέπει να ξεχωρίζουμε τόσο κάποια πράγματα
Χριστιανός είναι ΣΥΝΟΛΟ πραγμάτων και συμπεριφορών
Δεν μπορώ δηλαδή να καταλάβω αν ο φιλέυσπλαχνός που πήρε τη πιστωτική με το τσιπ θα πάει στη κόλαση , ενώ ο άκαρδος που δεν πήρε τη πιστωτική με το τσιπ θα πάει στο παράδεισο
Θα ήθελα να αλλάξω τη λέξη "πάει" με τη λέξη "βιώσει" νομίζω είναι πιο σωστή
Εγώ φοβάμαι τον εαυτό μου πιο πολύ από το διάβολο γιατί ο διάβολος αν δεν θέλω εγώ δε μου κάνει τίποτα ενώ εγώ στον εαυτό μου μπορώ να κάνω κακό
Κάποτε ( επί εποχής Δουράκη ) έλεγα πως αποκλείετε να βγάλω κάρτα ποτέ , και δεν τις ήθελα με τίποτα . Τελικά έχω βρεθεί όχι με μια αλλά με 4 που ναι αν δεν τις είχα θα ήταν η ζωή μου πολύ πιο δύσκολη γιατί χάρη σ'αυτές έκανα δέκα πράγματα παραπάνω για το σπίτι μου για τη ζωή μου για τις υποχρεώσεις μου απέναντι στους άλλους διότι δεν ζούμε σε μοναστήρια αλλά μέσα στις πόλεις και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε κοινωνικοί.
Οταν είχαν πρωτοβγεί ταμεία με barcode έλεγχο έλεγα ότι δεν θα πηγαίνω σε μεγάλα σούπερ μάρκετ , και όμως τώρα πηγαίνω διότι ακόμα και ο Παπαγεωργίου στη γειτονιά μου που είναι μια σταλιά σούπερ μάρκετ έχει τέτοια ταμεία .
Δεν ξέρω τελικά τι συμβαίνει
Αν σφραγίζομαι μέρα με τη μέρα τότε πως ακούγονται οι προσευχές μου και η αγάπη Του Θεού είναι πάντα Εκεί όπου τη χρειαστώ ?
Οταν ανησυχώ τότε μόνο πανικοβάλομαι σαν να διώχνω εγώ την αγάπη Του από τη ζωή μου και σαν να τον προσβάλω για την έλειψη εμπιστοσύνης
Ο Θεός που ντύνει τα κρίνα του αγρού και τα πετεινά του ουρανού και που είπε ότι θα είναι κοντά μου μέχρι τη συντέλεια του αιώνος θα αφήσει την εκκλησία του έτσι ?
Δεν θέλω να αφήσω την ανησυχία αυτή και πάλι να μπει μέσα μου γιατί την έχω βιώσει και δρα αρνητικά
Σε φτάνει σε ένα σημείο να μη μπορείς να σχεδιάσεις τίποτα για τη ζωή σου γιατί παντού βλέπεις εχθρούς και Αντιχρίστους
Δεν θέλω όμως και να εθελοτυφλώ
Εγώ το λέω , αν μου στείλουν κάρτα με τσιπ προφανώς θα τη πάρω αν μου ζητήσουν βιομετρικό έλεγχο να περάσω σα πρόβατο από κάποιο τμήμα για εμφύτευση με λεϊζερ ή ότι άλλο στο χέρι ή στο μέτωπο εκεί θα πανικοβληθώ
Τι να πω ...... πραγματικά ζηλεύω ώρες ώρες τους "χαζούς" που δεν τους απασχολεί τίποτα