Η Καμπάλα ανήκει στα εσωτεριστικά και θεοσοφικά ρεύματα των Ιουδαϊκών κύκλωνser έγραψε:Όταν ήμουν μικρός άκουγα και αυτή την τραγουδίστρια.
Δυστυχώς όμως για αυτήν, είναι σατανίστρια, και προσβάλει Τον Θεό και Την Παναγία συνεχώς, και με τα τραγούδια της/video clips της, και με τη δημόσια ζωή της.
( Οσο πάει πλησιάζει στην Ανατολή ....άντε να την δούμε και Ορθόδοξη λοιπόν ;) )
Το τραγούδι LIVE TO TELL το οποίο το τραγουδάει πάνω σε ένα σταυρό ( γιατί με αυτό έχει γίνει όλος ο ντόρος ) δεν είναι ένα αισχρό τραγούδι , και καθ'όλη την διάρκεια του τραγουδιού δείχνει παιδάκια που πεινάνε ,δείχνει πολέμους ,σφαίρες , αίμα ,τα αποτελέσματα της κακίας του κόσμου
Εμένα δεν με ενόχλησε το θέαμα γιατί δεν μου έμοιασε να υποτιμά ή να προσβάλει την πίστη μου
Τώρα από εκεί και πέρα ναι στο παρελθόν με έχουν ενοχλήσει και μένα πράγματα που έχει κάνει
αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψω να ακούω κάποια από τα τραγούδια της που μου αρέσουν
Aν και φωνή δεν έχει ιδιαίτερη ,υπάρχουν πλήθος άλλων τραγουδιστριών με ΦΩΝΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ
όπως Cristina Aquilera -Pink - και άλλες ,απλά όλα αυτά είναι απλά "βιομηχανία" στο "βωμό" του χρήματος και του θεάματος
Και επίσης ας κάνει ότι θέλει η Μαντόνα ,εγώ προτιμώ την Pink