Έστω και στον παλιό σέρβερ! Χωρίς πολλά προβλήματα ευχόμαστε!
Γι αυτό ίσως, μήπως θα ήταν καλύτερα να περιορίσουμε όσο γίνεται και όσον είναι δυνατόν, όχι μόνο τις καινούργιες δημοσιεύσεις αλλά ίσως και τις καθημερινές ανανεώσεις κάποιων θεμάτων, ώστε να μην υπάρχει "μονοπώλιο" από κάποια μέλη, αλλά όλα τα μέλη να μπορούν να γράφουν και να ανταλλάσσουν τις απόψεις τους;;;;;;;;;;;;;;;
Διότι πολλές φορές η πληθώρα των καινούργιων δημοσιεύσεων λειτουργεί ανατρεπτικά για κάποιον που θέλει να βάλει και εκείνος ένα θέμα (ειδικά όταν δεν βάζει πολύ συχνά)...... Όταν υπάρχουν για παράδειγμα 20 καινούργια θέματα από άλλους, θα το σκεφτώ να προβώ σε μια ακόμα καινούργια δημοσίευση.
Γι αυτό λοιπόν νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητό και λογικό, ότι δεν μπορούν να ανοίγονται από ένα μόνο μέλος 5-6 θέματα και αυτό σε καθημερινή βάση (διότι φυσικά και μπορεί κάποιος να βάλει 5-6 θέματα σε μια μέρα. Και 10 αν θέλει.... και να απαντήσει 1000 φορές σε θέματα που γίνεται διάλογος. Αλοίμονο!!!!! Στο φόρουμ υπάρχει ελευθερία. Μη γένοιτο το αντίθετο!
Το πρόβλημα υπάρχει, όταν αυτό γίνεται συνέχεια και κάθε μέρα, διότι αν βάλω εγώ 5 καινούργια θέματα, ο Βασίλης άλλα 6, ο Απόστολος 18 {πάντα υπερβολικός αυτός ο άνθρωπος!
Και το ίδιο πρόβλημα νομίζω δημιουργείται με την καθημερινή ανανέωση των ίδιων θεμάτων.
Ας το δούμε σαν μία ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ προσπάθεια και όλα τα καινούργια θέματα να προλαβαίνουν να διαβάζονται, αλλά και να μην "χάνονται" αμέσως κάποια άλλα..... πρόβλημα που και παλιότερα είχε προκύψει, αλλά τώρα νομίζω γίνεται πιο έντονο, εκτός κι αν θέλουμε το φόρουμ να πέσει πάλι το μεσημέρι σήμερα ή το πολύ πολύ αύριο!
Ελπίζω να μην με παρεξηγείτε, μια ιδέα ρίχνω, επ' αγαθώ του φόρουμ, επ' αγαθώ του φόρουμ, βεβαίως βεβαίως!!!
Καλώς βρεθήκαμε και πάλι!!!!