Ο nkope είναι ο τροχονόμος της περιοχής;

Ερωτήσεις για προβλήματα και προτάσεις σχετικές με την σελίδα του www.agiooros.net.

Συντονιστής: Συντονιστές

Κλειδωμένο
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

nkope έγραψε:Λοιπόν, ως εδώ ήταν. Παρακαλώ πολύ όλους σας να τοποθετηθείτε πάνω στις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις των διάφορων μελών.

Εάν πιστεύετε ότι αποτελώ πρόβλημα για το forum τότε είμαι έτοιμος να φύγω.

Αν νομίζεται ότι η ενασχόλησή μου με το συντονισμό αυτού του χώρου μου είναι ευχάριστη ή δεν έχει προσωπικό κόστος κάνετε μεγάλο λάθος.

Δεν αντέχω άλλο. Πέστε ξεκάθαρα θέλετε να μείνω ή να φύγω.

Εγώ θα κάνω υπακοή.

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ !
Συγνωμη για τον σταυρο που σου φορτωσαμε ...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Λοιπον ετσι πως ηρθαν τα πραγματα αναγκαζομαι να σπασω τη σιωπη που γιατι βλεπω οτι αιωρειτε η αποψη οτι οι αποχωρισεις γινονται ετσι για πλακα η για πεισμα και δεν υπαρχει κανενας λογος.

Θαθελα στο τελευταιο λοιπον ποστ μου να εξηγησω εγω προσωπικα γιατι αποχωρησα.

Κατ αρχην εδω ειναι ενα φορουμ και οχι το Ιερο μας εκκλησιας.
Φορουμ κατα τη δικη μου παντα γνωμη ειναι ενας χωρος οπου μιλανε ατομα με λιγο πολυ ιδια ενδιαφεροντα
Που ανταλλασουν αποψεις για καθε τι που ειναι επικαιρο και οχι μονο
Πρεπει να υπαρχει λοιπον ελευθερια λογου και σκεψεως.
Ενας συντονιστης για εμενα δεν πρεπει να κατευθυνει την κουβεντα ολων μας εκει που θελει αυτος ουτε να εχει το αλαθητο ,ουτε και να θελει ντε και καλα να εχει την τελευταια λεξη [σωστη φυσικα ] πριν κλειδωσει η εξαφανισει ενα θεμα.
Ο συντονιστης ειναι υποχρεωμενος να κρατησει επισεις και μια ταξη στο φορουμ σβηνοντας υβριστικα ποστ.
Υβριστικα και προσβλητικα ποστ εγω δεν εκανα
Παρ ολα αυτα τα ποστ μου σβηνοταν το ενα πισω απο το αλλο.
Εκανα αρκετο καιρο υπομονη και δεν ελεγα τιποτα μεχρι την στιγμη που σβηστηκε μια απλη απαντηση μου στο μελος chelonios που μου ειπε [οτι ειμαι μαλλον στρατιωτικος]
Η απαντηση μου ηταν η [σιγα μην ειμαι και ο αμιν ντα ντα]
Τιποτε παραπανω.
Το ποστ μου εσβησε !!!
Πριν λιγο καιρο εσβησε ενα θεμα που ανοιξε για κακοποιηση ζωων.
Ε εκει το ποτηρι ξεχυλισε...
Και ρωταω τωρα εγω ο παραξενος [κατα τον nkope]
Aυτο θα πει συντονιστης;
Να πηγαινεις εσυ την κουβεντα εκει που θελεις εσυ;
Να μου στερεις να γραψω τη σκεψη η τον πονο μου [εφ οσον δεν μιλαω ασχημα] γιατι εσυ εισαι αλλου;
Να αφηνεις υβριστικα ποστ για Πατριαρχη,Αρχιεπισκοπο,Αγιορειτες,Επισκοπους και απο την αλλη να ορμας σε καποιους γιατι διαφωνησαν [οχι υβριστικα] με τον Π Αντωνιο;
Μας εχει δωσει ο Θεος ελευθερια και δεν ανεχομαι απο κανεναν Π Αντωνιο η nkope να μου τη στερει η να θελει να με κατευθυνει σαν προβατο.
Εχω Πνευματικο ,εχω γερονταδες και μπορει να εχω διαβασει χωρις υπερβολη και ποιο πολλα πνευματικα βιβλια απο τον συντονιστη που περαν του κοπι πειστ [ετσι λεει αυτος ετσι εκεινος ο Αγιος] δεν αφηνει να εκφρασουμε την γνωμη μας..
Τελεια και παυλα δηλαδη!!
Το ειπε ο nkope εχει δικαιο.
Παραξενευομαι και στεναχωριεμαι που δεν βλεπω να γραφουν παλια μελη και μαλιστα απο Θεσσαλονικη.
Ψαξτε να βρειτε τα ονοματα οποιος θελει.

Και για να μην με πειτε υπερβολικο δειτε απο κατω απο το ονομα μου ποσες διμοσιευσεις εχω και μπειτε να δειτε ποσες δημοσιευσεις εχουν μεινει ..
Τρομερη διαφορα ..
Οποια δεν μας αρεσει τη σβηνουμε.
Συγνωμη αλλα θα θεωρω τον εαυτο μου ηλιθιο αν μετα απο ολα αυτα καθομαι να γραφω .
Και να περιμενω ποιο ποστ θα του αρεσει για να μη το σβησει.
Ε οχι...

Εγραψα αυτα που εγραψα για να δωσω μια απαντηση που μου ζητηθηκε και οχι για κανεναν αλλο λογο.

Αυτα τα λιγα,καλα να περνατε
Εικόνα
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

meligkras έγραψε:
nkope έγραψε:Για να δω τι χαρακτηρισμούς μάζεψα σήμερα:

Χουντικός, ανασφαλής, οπισθοδρομικός, ανώριμος, καταπιεστής Very Happy Very Happy Very Happy .

Όλα τα δέχομαι, Μόνο αυτή τη σύγκριση με τους παπικούς, ...ιεροεξεταστής δηλαδή, ε όχι αυτή πάει πολύ.
H STASH SOU TOUS DIKAIOLOGEI OLOUS.KAI TON TELEFTAIO.
nkope έγραψε:Λοιπόν, ως εδώ ήταν. Παρακαλώ πολύ όλους σας να τοποθετηθείτε πάνω στις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις των διάφορων μελών.

Εάν πιστεύετε ότι αποτελώ πρόβλημα για το forum τότε είμαι έτοιμος να φύγω.

Αν νομίζεται ότι η ενασχόλησή μου με το συντονισμό αυτού του χώρου μου είναι ευχάριστη ή δεν έχει προσωπικό κόστος κάνετε μεγάλο λάθος.

Δεν αντέχω άλλο. Πέστε ξεκάθαρα θέλετε να μείνω ή να φύγω.

Εγώ θα κάνω υπακοή.
AN DEN EXEIS KATALABEI PWS APOTELEIS PROBLHMA TOTE EXEIS KAI PROBLHMA KATANOHSHS.
H ROMFAIA,O STRATOS KAI TA ALLA MELH POU FEYGOUN KATA KAIROUS EKSAITIAS SOU EINAI POLI SIMANTIKOTERA GIA TO FORUM APO ESENA NKOPE.
H PARAMONH SOU THA EPIDEINWSEI THN KATASTASH,ALLA KSEREIS KATI?DEN THA FYGEIS GIATI GOUSTAREIS EKSOUSIA.

Βρε καλως τονε !
Τι ωραιος αερας αντικειμενικοτητας,οξυδερκειας,γνωσης σε βαθος και πλατος,κατανοησης, και Χριστου ειρηνης φυσαει στο φορουμ τωρα !
Προτεινω να σου δοθει η εξουσια του Αρχισυντονιστη !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

konstantinoupolitis έγραψε:
Ωστόσο θεωρώ πως οι τόνοι ξεπέρασαν το μέτρο και θεωρώ πως απο ένα σημείο και μετά του γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά άδικη κριτική.

Κωνσταντίνος
Κατα την γνωμη μου συχνα βγαζουμε τα απωθημενα μας σε αλλους αδελφους και ειδικα στον Συντονιστη...
Δεν μας αρεσει κατι; ας κανουμε και λιγη αυτοκριτικη,και αν καποιος αδελφος ( ΝΑΙ ! ΑΔΕΛΦΟΣ) μας απευθυνει το λογο με τροπο που δεν νομιζουμε οτι τον αξιζουμε, ας χαρουμε γιατι ταπεινωθηκαμε.
Πολλα εχουμε να κερδισουμε ετσι.
Μπορει αυτο το φορουμ να μην ειναι ιερο Εκκλησιας οπως ειπε καποιος αδελφος,ειναι ομως φορουμ Χριστιανων που θελουν να γνωριζουν και να ζουν την Ορθοδοξια. Ας εχουμε υπ`οψη οτι εν τοιαυτη περιπτωσει θα δεχομαστε συνεχεις επιθεσεις απο τον Ταγκαλο που τον συμφερουν οι διαμαχες μας.
Ας μην του δινουμε πεδιο δρασης,Ας βασταζουμε αλληλων τα βαρη.
Κοινος ο εχθρος,κοινος ο αγωνας.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

NIKOSZ έγραψε:Οι ερωτησεις μου ακομη να απαντηθουν !

Ευχαριστω πολυ καταλαβα !

ΣΣΣΣΣΣ ΣΩΠΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIKO ΑΝΑΡΧΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ !

http://www.youtube.com/watch?v=B28Pqv14 ... re=related

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ !!!!

Νικο, σε γνωρισα,σε εκτιμησα,και τα γραφομενα σου με εχουν βοηθησει πολλες φορες,οπως ειμαι σιγουρη εχουν βοηθησει και αλλους αδελφους.
Μηπως ο Πονηρος βλεποντας το εργο σου αυτο, αποφασισε να σε πειραξει εκμεταλλευομενος την ευαισθησια σου και τεντωνοντας τα νευρα σου;
Μονο εσυ μπορεις να απαντησεις σε αυτη την ερωτηση...
Περναμε δυσκολους καιρους,και μπροστα στα ματια μας εξελισσεται η μια τραγωδια μετα την αλλη...
Πρεπει ολοι μας να προσεξουμε,αυτες οι καταστασεις να μην μας λυγισουν αλλα να ατσαλωσουν την Πιστη μας και την αποφασιστικοτητα μας για αγωνα.Ανηκουμε στην Στρατευομενη Εκκλησια , βρισκομαστε στο πεδιο της μαχης και ξερουμε ποιος ειναι ο Νικητης.
Ας μας τρομαζουν οι πληγες του εχθρου.
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Λοιπόν, αγαπητοί επειδή βλέπω ότι σχεδόν σε κανένα δεν άρεσε η προσπάθεια μου να βάλω λίγη τάξη στο χάος, που αποτελούσε το forum πριν τις 3 απανωτές διακοπές λειτουργίας, κι επειδή κι εμένα ο χρόνος μου είναι εξαιρετικά πολύτιμος, για να μένω σ΄ένα χώρο που δεν εκτιμάται η προσπάθειά μου, θ΄ακολουθήσω κι εγώ τη Ζωή και θα επανέλθω ως απλός πολίτης μετά από κανα μήνα.

Καλή τύχη σας εύχομαι κι ο Θεός μαζί σας. Ελπίζω με τους υπόλοιπους συντονιστές κι όποιον αναλάβει μετά από μένα να μείνετε πιο ευχαριστημένοι.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως Ηλία, ήσουν άδικος μαζί μου, γιατί εκτός από την απάντηση σου στο chelonios που σβήστηκε μαζί με τη δημοσίευση τη δική του, δεν έχω διαγράψει ποτέ καμιά άλλη δημοσίευσή σου. Είναι πιθανόν να έχουν μεταφερθεί κάποιες. Δεν είχα κανένα λόγο να τις διαγράψω άλλωστε αφού στα περισσότερα που λες είμαι απόλυτα σύμφωνος.
strumfi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από strumfi »

Εγώ πάλι πιστεύω ότι η διαφορετικότητα των απόψεων δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Απεναντίας προκαλεί ενδιαφέρον. Και ασφαλώς δεν ισχύει η άποψη ότι δεν μιλάμε για διάφορα (πολιτικής χροιάς) θέματα, για να μην ενοχληθούν μερικοί.

Στη δική μου περιπέτεια, βρήκα την αμέριστη συμπαράσταση 2 ανθρώπων, που οι πεποιθήσεις τους είναι αρκετά διαφορετικές από τις δικές μου.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι όχι μόνο δεν τους ενόχλησε η διαφορετικότητά μου, αλλά αντέδρασαν σθεναρά για τον αποκλεισμό μου.

Πρόβλημα, πάλι, μπορεί να δημιουργηθεί σε ένα φόρουμ, όταν γίνονται διαγραφές (ή φυλακίσεις) θεμάτων και απαντήσεων με μονομέρεια. Αν ο συντονιστής προτού προχωρήσει σε διαγραφές συμβουλευόταν και τη γνώμη των υπόλοιπων συντονιστών δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Όταν όμως ενεργούν αυτοβούλως και δικτατορικά, αυτό έχει αντίκτυπο σε όλους μας. Προτείνω, ncope, να μην επιχειρήσεις να λύσεις το πρόβλημά σου με την αποχώρησή σου, αλλά με μία όντως δημοκρατική στάση από δω και πέρα. Και κάτι ακόμα, που μου το ενέπνευσε ο υπέροχος Νικόλαος Μεσογαίας: "Θα μπορούσαν οι συντονιστές να έχουν θητεία ορισμένης χρονικής διάρκειας, π.χ. ενός έτους". Κι έτσι θα έβλεπαν πως η "εξουσία" τους δεν είναι εξουσία αλλά διακόνημα και θα προετοιμάζονταν στο τέλος της θητείας τους να παραδώσουν σε άλλον και να γίνουν και οι ίδιοι απλά μέλη.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Προβληματίζομαι για το κατα πόσο έχουμε την δυνατότητα να χειριστούμε μόνοι μας ένα θέμα συμβίωσης χωρίς να χρειαστεί να καταφεύγουμε σε νόρμες και ντιρεκτίβες που λίγο ή πολύ δεν είναι δικές μας αλλά υπαγορεύονται απο άλλους.

Είτε οι διδασκαλίες των γερόντων παρεξηγούνται και μεταφράζονται όπως τις καταλαβαίνουμε είτε προσπαθούμε εμείς οι ίδιοι να γίνουμε γέροντες και να υπαγορεύσουμε τις ερμηνείες των Γραφών στις συμπεριφορές μας.

Η απόδοση ουσιαστικής τιμής και σεβασμού προς κάποιον δεν επιβάλεται αλλά κερδίζεται.

Εναν ηλικιωμένο θα τον σεβαστώ για την ηλικία του αλλά μέχρι εκεί. Δεν σημαίνει αυτόματα ότι πάς ηλικιωμένος είναι και σοφός. Πρέπει να μας το αποδείξει.

Ούτε πάς Ιερέας κατέχει την "σοφία". Και αυτήν πρέπει να μας το αποδείξει ότι την κατέχει.

Ούτε η Ιερωσύνη σημαίνει Αγιότητα. Και ο Γιοσάκης αλλά και ο Ειρηναίος ήταν Ιερωμένοι...

Ούτε οτι "ράσο είναι κάρβουνο" σημαίνει κάτι χωρίς απόδειξη απο τον φέροντα το ράσο.

Ο κάθε ένας μας χρησιμοποιεί προσωπικές μεθόδους για επικοινωνία. Αλλος τραχεια μέθοδο και άλλος ήπια. Εκεί έγκειται και η ευελιξία του συντονιστή στο να αναγνωρίσει και να ξεχωρίσει την καλή προαίρεση απο την κακεντρεχή και στην συνέχεια να ενεργήσει ανάλογα.

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
g_aggelos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από g_aggelos »

Εγώ λυπάμαι πολύ για την έκβαση που πήρε το όλο θέμα.

Είχατε έναν άνθρωπο που πάλεψε για να ξανανοίξει το φόρουμ. Δούλεψε πολύ όσο ήταν κλειστό για να ξεκαθαρίσει λίγο τα πράγματα και προσπάθησε να το διατηρήσει όσο μπορούσε σε πιο κόσμια κατάσταση.

ΊΣΩΣ να έκανε λάθη. ΙΣΩΣ κάποιες αποφάσεις που πήρε δεν ήταν σωστές.

Μήπως όλοι μας δεν κάνουμε λάθη? Μήπως όλοι μας δεν έχουμε αδικήσει κάποιον συνάνθρωπό μας?

Ο Νίκος είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους μέσα σε αυτήν εδώ την κοινότητα.

Εγώ θα τον παρακαλούσα να το σκεφθεί και θα παρακαλούσα όλους μας να του δώσουμε την συγχώρηση αν έκανε κάτι που μας ενόχλησε.
tinios
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tinios »

"Και τώρα, τι θα κάμωμεν χωρίς βαρβάρους;
Οι άνθρωποι αυτοί, ήταν μιά κάποια λύσις"!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!
Ο Κύριος εβασίλευσεν, ευπρέπειαν ενεδύσατο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εισηγήσεις για το Φόρουμ”