Συνάντηση μελών
Συντονιστής: Συντονιστές
Σιγά μην φόραγα τραγιάσκα και μαύρα γυαλιάg_aggelos έγραψε:lovethink έγραψε:
Εγώ πάλι το Σάββατο πήγα θέατρο (σαν αμαρτωλός που είμαι)
Αν και πολύ θα ήθελα να καθήσω δίπλα σε κάποιους που ξέρω πόοοοοοοοοοοοσο με συμπαθούν .....![]()
![]()
Και εγώ που νόμιζα ότι ήσουν ο νεαρός με την τραγιάσκα και το κατάμαυρο γυαλί που είχε καθήσει πίσω μας και άκουγε τι λέγαμε...![]()
![]()
Αν ερχόμουν θα ερχόμουν με καμμιά μπλούζα φοσφωριζέ και θα καθόμουν ΔΙΠΛΑ ακριβώς στον ΙΟΝΑ που τόσο με αγαπάει
Ασε που θα μπορούσα να κάνω ότι πουλάω cd (με ψαλμωδίες για να καθήσω και ώρα )
Μπα ........ έχω ένα γνωστό στη ΝΑΣΑ και θα μου στείλει όλη την συνάντηση από το Google Earth LIVE 24hours :p
Καλή Σαρακοστή
Καλημέρα πάλι σε όλους και καλή Βδομάδα
Lovethink, ολλές φορές οι παρεξηγήσεις γίνονται αιτία πολέμου! Νομίζω με έχεις πολύ παρεξηγήση. Πολλές φορές σου είπαμε ότι σε αγαπάμε. Όχι ότι έχουμε τόση πολύ αγάπη μέσα μας αλλά όσο μπορούμε να αγαπήσουμε.
Φίλοι μου κάτι άλλο. Ελαβα πιο νωρίς , το πρωί ένα προσωπικό μήνυμα το οποίο έσβησα κατά λαθος. Δεν ξέρω αν ήταν από το forum. Αν ήταν από εδώ, ας μου το ξαναστείλει αυτός που το έστειλε. Για να απαντήσω
Lovethink, ολλές φορές οι παρεξηγήσεις γίνονται αιτία πολέμου! Νομίζω με έχεις πολύ παρεξηγήση. Πολλές φορές σου είπαμε ότι σε αγαπάμε. Όχι ότι έχουμε τόση πολύ αγάπη μέσα μας αλλά όσο μπορούμε να αγαπήσουμε.
Φίλοι μου κάτι άλλο. Ελαβα πιο νωρίς , το πρωί ένα προσωπικό μήνυμα το οποίο έσβησα κατά λαθος. Δεν ξέρω αν ήταν από το forum. Αν ήταν από εδώ, ας μου το ξαναστείλει αυτός που το έστειλε. Για να απαντήσω
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς