Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη 23-10-2011

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
christmas08
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη 23-10-2011

Δημοσίευση από christmas08 »

Ωραια ημερομηνια θα ειμαι και εγω εκει πρωτα ο Θεός!
Θα ερθω να σας βρω όμως λίγο αργοτερα λόγω κατηχητικου
ΣΑΛΩ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΙΠΤΟΝΤΕΣ ΦΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΖΟΦΕΡΕΣ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΟΝ ΕΚΤΥΠΟΝ ΣΟΥ ΜΗΤΕΡ ΚΑΙ ΘΕΡΜΩΣ ΚΡΑΖΟΜΕΝ.
ΓΕΝΟΥ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΗΜΙΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΕΙ ΦΩΝΟΥΣΙΝ.
defender
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από defender »

stathis73 έγραψε:H Σμαραγδη που ειναι ρε παιδιά;

Επισης περιμενω θετικη απάντηση απο nickzak kai defender που ειναι και απο εδω Σαλονικα.
καλησπέρα Στάθη, και στους υπόλοιπους.. Εικόνα
είδα που το οργανώσατε από την αρχή και θέλω να έρθω,αλλά τις Κυριακές έχω μια υποχρέωση
και για να είμαι συνεπείς προς όλους, θα "δηλώσω" :mrgreen: συμμετοχή αν είναι να έρθω
εκείνες τις μέρες..
"συμπαθάτε με.." :oops:
"ταίς πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς"
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από aposal »

konstantinoupolitis έγραψε:Θα προσπαθήσει να σας κάνει την τιμή και ο έτερος Ιεροψάλτης και πλέον μπαμπάς και σύζυγος. Νικόλαε - 9 πολλά χαιρετίσματα !!!
Αν είναι να έρθει και ο Κων/νος θα είστε πολύ τυχεροί ρε Βορειοελλαδίτες! Μεστός λόγος και Θεολογικός, λόγω σπουδών. Εγώ έχω να τον δω από το Λιτόχωρο! Εάν δε έρθουν και οι Κατερινιώτες μεγαλοοικογενειάρχες Σμαραγδή και Γιάννης (ktistos) θα είστε τέλειοι! Οι Λαρισαίοι θεωρούνται απαραίτητοι, ενώ θα πρέπει να πιέσετε να παρευρεθεί και ο Νίκος (filotas) με την παρέα του.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
ktistos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από ktistos »

Αποστόλη πες την αλήθεια! Εσύ δεν νιώθεις βορειοελλαδίτης; Άμα θε έρθεις θα έρθω κι εγώ!
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

ktistos έγραψε:Αποστόλη πες την αλήθεια! Εσύ δεν νιώθεις βορειοελλαδίτης; Άμα θε έρθεις θα έρθω κι εγώ!
Αμα ερθει ο βουρδουναρης θε ερθει και η 4 α :mrgreen: :8 , παντως και νιώθει και είναι δικός μας ο Απόστολος.

Κάνω ανοιχτή πρόσκληση και στον αλλο τσιρίδα :mrgreen: filota απο την Κοζάνη καθώς και τον φίλο μας τον Αχιλλέα εάν μπορούν να έρθουν στην συνάντηση μας.

Επίσης στην αλλη βαφτισιμιά μου την Μαρίνα-Νίνα εξ Ιωαννίνων :8 εάν μπορεί να έρθει.

Απόστολε ευτυχώς το ελεήμον κορίτσι είναι έγκυος και ξάπλα :mrgreen: :25 φαντάζεσαι να ηταν στο ιδιο τραπέζι μαζί με την Σμαραγδή και την Παναγιώτα-Τούλα απο τα καμίνια του Πειραιά;;; :mrgreen: .......μόνο που το σκέπτομαι με πιάνει ίλιγγος.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

agiooros έγραψε:Να κανονίσετε να πάμε στην θεία λειτουργία και μετά να βρεθούμε.
Να πάμε να ακούσουμε τον Στέφανο.
Πολύ καλή πρόταση θα είμαι και εγώ πίσω απο το αναλόγιο μαζί με τον σαλο και θα τραγουδάμε τον εθνικό ύμνο και εάν δεν το διώξει ο Ιερέας (τον Στεφανο)του Ναού εμένα να μην με λένε Στάθη :mrgreen:

Νίκο ειναι πολυ καλή πρόταση αλλα θα μπερδευτούμε, νομίζω οτι καλύτερα είναι όσοι μπορούν να έρθουν στην Παναγία Δεξιά για εκκλησιασμό και μετά συνάντηση στο προαύλιο όπως είπε και ο nikolaos-9 Νικος.

Τώρα όσο για το δικό μου τηλ, εχει καμιά δυο χιλιόμετρα καλώδιο μπορώ να το αλλάξω με του Στέφανου που μένει εδω κοντά :mrgreen:

Νίκο ο filotas to έχει το δικό μου καθώς και εγω μερικών άλλων παιδιών, δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα στο να μαζευτούμε (άσε που θα εχω φέρει εγώ τα παιδιά με τα άσπρα πουκάμισα, θα μας βάλουν αυτοί σε τάξη) :mrgreen:
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

stathis73 έγραψε:
ktistos έγραψε:Απόστολε ευτυχώς το ελεήμον κορίτσι είναι έγκυος και ξάπλα :mrgreen: :25 φαντάζεσαι να ηταν στο ιδιο τραπέζι μαζί με την Σμαραγδή και την Παναγιώτα-Τούλα απο τα καμίνια του Πειραιά;;; :mrgreen: .......μόνο που το σκέπτομαι με πιάνει ίλιγγος.
Εγώ Στάθη που κολλάω με τα Καμίνια του Πειραιά ;;;;;;; Όχι τίποτ' άλλο βρε παιδί μου αλλά είμαι Αμπελοκηπιώτισα ! Μάλλον το λες για να τονίσεις την Ομαδάρα μου....... βλέπεις η μισή Ελλάδα υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και η άλλη μισή όλους τους υπόλοιπους. Εδώ στους Αμπελοκήπους, μισό χιλιόμετρο από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, πας στο περίπτερο το πρωί να πάρεις εφημερίδα, ζητάς το "ΦΩΣ" και είναι ζήτημα αν το βρεις. Γιατί από την ώρα που το φέρνουν σε μια ώρα μέσα έχει εξαντληθεί !!! Τι να λέμε τώρα ;;;!!!
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Για να τονίσω πόσο κρίμα είναι ένα τόσο καλό κορίτσι να κάνει τέτοιες λανθασμένες επιλογές στην ζωή του.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

καλη μου Τουλα τι κανεις???καλα εισαι?

Τελικα το θεμα το εθιξα εγω και μαλλον θα μεζευτουμε να πατε
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

Kαλημέρα Δημήτρη μου !!! Είμαι καλά και εύχομαι το ίδιο και για σένα !!!

Κρίμα που είναι μακριά η Θεσσαλονίκη και είναι πολύ δύσκολο για μένα να ανέβω. Θέλω πολύ να γνωρίσω και τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν ξέρω... εύχομαι ο Θεός να μας αξιώσει κάποτε να βρεθούμε και από κοντά με τους βορειοελλαδίτες φίλους μας !!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”