Ας γνωριστούμε καλύτερα...

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ας γνωριστούμε καλύτερα,,

Δημοσίευση από aposal »

evagelia έγραψε:ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΙΤΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΤΩΝ 60...ΕΙΜΑΙ ΧΗΡΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!
Ευαγγελία, κι εσύ έχεις ξανασυστηθεί στο φόρουμ!
Καλή παραμονή, σου εύχομαι και ο Θεός να είναι βοηθός, προστάτης σου και καθοδηγητής (για σένα, την οικογένειά σου και όλα τα πρόσωπα που αγαπάς)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
evagelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από evagelia »

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Georgia17
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από Georgia17 »

Καλό μήνα σε όλους!Ονομάζομαι Γεωργία και ζω στο Μεσολόγγι!Είμαι 24 και είμαι παντρεμένη!Καταγωγή μου είναι τα ωραία Γιάννενα!Ο Άγιος Γεώργιος ο νεομάρτυρας ο εξ' Ιωαννίνων είναι μεγάλη ευλογία για τα Γιάννενα, αλλά και όλους τους πιστούς οπουδήποτε στον κόσμο!Έχω πάρει το όνομά μου από τον Άγιο και το 17 που έχω στο username μου είναι η ημερομηνία της εορτής του Αγίου Γεωργίου (17 Ιανουαρίου - μαζί με τον Μέγα Αντώνιο)!Είναι πολιούχος της πόλης των Ιωαννίνων και την ημέρα της εορτής Του γίνονται μεγάλοι εορτασμοί!Έχω δει δημοσιεύσεις για τον Άγιο Γεώργιο τον νεομάρτυρα στο forum!Μου αρέσουν πολύ οι συζητήσεις σας εδώ σ' αυτό το forum και έγινα μέλος για να μπορώ κι εγώ να συμμετέχω!Ο Θεός να είναι πάντα μαζί μας βοηθός! :smile:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γεωργία! Εύχομαι να βρεις στο φόρουμ πνευματική ανάπαυση και επικοινωνία, που τόσο πολύ σπανίζουν στην εποχή μας.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
VASSILIKH
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VASSILIKH »

Georgia17 έγραψε:Καλό μήνα σε όλους!Ονομάζομαι Γεωργία και ζω στο Μεσολόγγι!Είμαι 24 και είμαι παντρεμένη!Καταγωγή μου είναι τα ωραία Γιάννενα!Ο Άγιος Γεώργιος ο νεομάρτυρας ο εξ' Ιωαννίνων είναι μεγάλη ευλογία για τα Γιάννενα, αλλά και όλους τους πιστούς οπουδήποτε στον κόσμο!Έχω πάρει το όνομά μου από τον Άγιο και το 17 που έχω στο username μου είναι η ημερομηνία της εορτής του Αγίου Γεωργίου (17 Ιανουαρίου - μαζί με τον Μέγα Αντώνιο)!Είναι πολιούχος της πόλης των Ιωαννίνων και την ημέρα της εορτής Του γίνονται μεγάλοι εορτασμοί!Έχω δει δημοσιεύσεις για τον Άγιο Γεώργιο τον νεομάρτυρα στο forum!Μου αρέσουν πολύ οι συζητήσεις σας εδώ σ' αυτό το forum και έγινα μέλος για να μπορώ κι εγώ να συμμετέχω!Ο Θεός να είναι πάντα μαζί μας βοηθός! :smile:
καλώς ήλθες Γεωργία! Χαίρομαι που βρίσκω επιτέλους εδώ άλλο ένα άτομο από Μεσολόγγι :mrgreen:
anemelh
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

καλημέρα

Δημοσίευση από anemelh »

Ειμαι ενα καινουργιο μελος,στην παρεα του Αγιον Ορος,με λενε Αγγελικη και θα χαρω να ειμαι εδω μαζι σας και να τα λεμε,
φιλικα :
Άβαταρ μέλους
LOCKHEART
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: καλημερα

Δημοσίευση από LOCKHEART »

Καλημέρα ΑΓΓΕΛΙΚΗ :)

Καλώς ήρθες στην παρέα :)
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
Άβαταρ μέλους
Byzantine_Spirit
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: καλημερα

Δημοσίευση από Byzantine_Spirit »

Καλως ήρθες Αγγελική.
Ελπίζω σε αυτό εδώ το φόρουμ,
να βρίσκεις ανάπαυση και πνευματική ανάταση. :wink:
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Γειά σου και από εμένα!! :103 :103
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Γεια σου Αγγελικουλα,καλως ορισες στη παρεουλα μας :6 :6 :6 :6 :6
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”