Προφυλακίζουν τον γ. Εφραίμ;;;

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προφυλακίζουν τον γ. Εφραίμ;;;

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

filotas έγραψε:Έχετε σκεφτεί μήπως την πιθανότητα όλα αυτά να είναι μία καλοστημένη προσπάθεια αντιπερισπασμού, από αυτά που συμβαίνουν στη χώρα, όπως ήταν και η υπόθεση των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων;
Νίκο εκ πείρας πλέον είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το ζήτημα τώρα.
Γνωρίζοντας από το παρελθόν ότι ο Γέροντας και το Άγιον Όρος είναι ικανά να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας (τρεις εβδομάδες πριν από τρία χρόνια ήταν το κύριο θέμα των midia) τον χρησιμοποιούν γιά να πετύχουν τους υπόγειους στόχους τους.

Όπως πάντα, θα χάσουν και πάλι, ο αρχαίκακος μαζί με τον συρφετό του, θα πάει εκεί που του ανήκει, στο πύρ το εξώτερον, και ο Γέροντας θα λάβει τις Δάφνες που του αναλογούν.

Κύριε ελέησον
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

Όπως είπε και ο Κίσινγκερ, εάν θες να χτυπήσεις τους Έλληνες αυτό μπορείς να το πετύχεις μέσω της θρησκείας και την παιδείας τους και όλα αυτά τα βλέπουμε σήμερα να γίνονται ενα προς ένα, το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να το αποτρέψουμε.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
nickzark
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nickzark »

stathis73 έγραψε:Όπως είπε και ο Κίσινγκερ, εάν θες να χτυπήσεις τους Έλληνες αυτό μπορείς να το πετύχεις μέσω της θρησκείας και την παιδείας τους και όλα αυτά τα βλέπουμε σήμερα να γίνονται ενα προς ένα, το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να το αποτρέψουμε.
Δυστηχός κάτι τέτοιο βλέπω να γίνεται και ακομά με το όλο σουσουρο να περνούν πιο ευκολα μέτρα εναντιον μας αυτες τις μέρες
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

stathis73 έγραψε:Όπως είπε και ο Κίσινγκερ, εάν θες να χτυπήσεις τους Έλληνες αυτό μπορείς να το πετύχεις μέσω της θρησκείας και την παιδείας τους και όλα αυτά τα βλέπουμε σήμερα να γίνονται ενα προς ένα, το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να το αποτρέψουμε.
Για όλους τους αληθινούς Χριστιανούς ο διωγμός είναι μία ευκαιρία να ξαναβρούν τον πνευματικό εαυτό τους. Για τους υπόλοιπους ούτως ή άλλως δεν υπάρχει καμιά ελπίδα, εκτός από λίγους που θα τους επηρεάσει η αγωνιστική διάθεση των Χριστιανών και η αδικία σε βάρους τους και μπορεί ν' αλλάξουν γνώμη.

Ο Γέροντας Παΐσιος πρόβλεψε ότι θα περάσουμε δύσκολες μέρες και όλο και περισσότεροι θ' αναζητήσουν καταφύγιο στην Εκκλησία. Οπότε η πρόβλεψη του αλήστου μνήμης Κίσσιγκερ μάλλον, με τη βοήθεια του Θεού, δεν θα επαληθευτεί, ως προς τη θρησκεία.

Η παιδεία τώρα είναι μια άλλη υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Διαβάζω τόσο όμορφες και καίριες δημοσιεύσεις..

Τον τελευταίο καιρό, λίγα σας γράφω και πολλά σας "τραγουδάω"..

Συγχωρήστε με..

Αν και λένε βέβαια πως πολλές φορές ένας αληθινός και απλός στίχος, λέει πολύ περισσότερα από χιλιάδες απόψεις μαζί..

Αφιερωμένο λοιπόν στον γέροντα Ευφραίμ, καθώς και σε όλους τους "φυλακισμένους", που ακόμα κι' αν μοιάζει πως δεν υπάρχει τίποτα να περιμένουν, εν τούτοις αυτοί έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο Σχέδιο του Θεού και με θυσία, υπομονή και Αγάπη, πάντοτε καρτερούν....

Καλή λευτεριά στον γέροντα, στην Αλήθεια και στην Αγάπη..

Καρτέρεμα....

Στίχοι: Γιάννης Ρίτσος
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης

Έτσι με το καρτέρεμα
μεγάλωσαν οι νύχτες
που το τραγούδι ρίζωσε
και ψήλωσε σαν δέντρο

Κι αυτοί μες απ' τα σίδερα Μανούλα
κι αυτοί μακριά στα ξένα
κάνουν πικρό να βγάλουν το "αχ" Μανούλα
και βγαίνει φύλλο λεύκας....

Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Πόσο εύκολα πετάνε την μάσκα του δήθεν όλοι αυτοί οι μικρόψυχοι άνθρωποι. Αυτοί που αθωώνουν τρομοκράτες και δολοφόνος και εκλιπαρούν να μην κολλάμε ταμπέλες σε κάποιον εάν πρώτα δεν γίνει η δίκη του, αυτοί τώρα πολεμάνε με λύσσα και ευχαριστιούνται με το να αποδίδουν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στους κληρικούς. Μάλιστα μια νεαρή δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού που έκανε το ρεπορτάζ, μόνο που δεν της έτρεχαν τα σάλια όταν έλεγε πως "σε λίγη ώρα θα έρθει η πολυπόθητη στιγμή όπου θα περάσουν χειροπέδες στον Εφραίμ".
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Παιδιά, αυτά είναι αυτονόητα..
Οι άνθρωποι που δεν αγαπούν, καθυβρίζουν την Αγάπη γιατί τους λείπει..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

theodosis79 έγραψε:Πόσο εύκολα πετάνε την μάσκα του δήθεν όλοι αυτοί οι μικρόψυχοι άνθρωποι. Αυτοί που αθωώνουν τρομοκράτες και δολοφόνος και εκλιπαρούν να μην κολλάμε ταμπέλες σε κάποιον εάν πρώτα δεν γίνει η δίκη του, αυτοί τώρα πολεμάνε με λύσσα και ευχαριστιούνται με το να αποδίδουν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στους κληρικούς. Μάλιστα μια νεαρή δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού που έκανε το ρεπορτάζ, μόνο που δεν της έτρεχαν τα σάλια όταν έλεγε πως "σε λίγη ώρα θα έρθει η πολυπόθητη στιγμή όπου θα περάσουν χειροπέδες στον Εφραίμ".
panagiotisspy έγραψε:Παιδιά, αυτά είναι αυτονόητα..
Οι άνθρωποι που δεν αγαπούν, καθυβρίζουν την Αγάπη γιατί τους λείπει..
Είχε πει παλιότερα ο Βασίλης το καταπληκτικό:
"η ευτυχία είναι επιλογή"..
Θα προσέθετα πως η επιλογή αυτή έχει να κάνει με την αποδοχή της Αγάπης ή την άρνησή Της..

Αυτοί λοιπόν οι δυστυχείς άνθρωποι έχουν επιλέξει το δεύτερο.. :( :(

ΥΓ..
Γειά σου Θεοδόση μου.. :8 :8
eikonikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από eikonikos »

Εγώ δεν καταλαβαίνω, αν ο γέροντας Εφραίμ είχε παράνομα οικόπεδα ας του κατασχέσουν τα παράνομα οικόπεδα, γιατί να τον βάλουν στη φυλακή; Εξάντλησαν όλη την αυστηρότητα τους στον γέροντα.
Άβαταρ μέλους
marinam
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από marinam »

:8 :8 :8 κριμα!
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκκλησιαστική Επικαιρότητα”