ναι ναι!!!!!!ηρθα για να ενισχυσω τη γυναικεια ομάδα!!!κοριτσια μη ανησυχειτε!!θα τους κατατροπώσουμε!!!
Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Συντονιστής: Συντονιστές
- Μαρία θεσσαλονίκη
- Νέο Μέλος

Re: ας γνωριστούμε καλύτερα,,
Παναγιωτα μου νομιζω εχει δικαιο ο Αποστολης.
Καλως την και καλη παραμονη εδω. Καλως ηρθες Μαρια !!
Ετσι μπραβο κοριτσια οσο παει γινομαστε και πιο πολλες!!!! Να μπει λιγο και η γυναικεια νοτα στο φορουμ.....οχι οτι δεν υπαρχει...αλλα να λεω και εγω για να λεω.
οσο πιο πολλες τοσο πιο καλα κορτσουδια!![/quote]
ναι ναι!!!!!!ηρθα για να ενισχυσω τη γυναικεια ομάδα!!!κοριτσια μη ανησυχειτε!!θα τους κατατροπώσουμε!!!
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας

καλος ηρθες μαρια.καλη διαμωνη.
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Να μας κατατρωποσετε?
Συνταγη για τυροπιτακια
3 κουπες αλευρι
3 κουταλακια μπεκιν
μιση κουπα κασερι
1 κουπα γαλα
μιση κουπα βουτυρο λιωμενο
1 κροκο αυγου
μισο κουταλακι αλατι
τεμαχια 40-42
Συνταγη για τυροπιτακια
3 κουπες αλευρι
3 κουταλακια μπεκιν
μιση κουπα κασερι
1 κουπα γαλα
μιση κουπα βουτυρο λιωμενο
1 κροκο αυγου
μισο κουταλακι αλατι
τεμαχια 40-42
- ntinoula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μάλλον αγνοούν το γεγονός ότι τα παιδιά σήμερα έχουν απίστευτη εξοικείωση με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.Μαρία θεσσαλονίκη έγραψε:Τι έχει η ηλικία μου??
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μαρία θεσσαλονίκη έγραψε: Τι έχει η ηλικία μου??
Προκαλεί τη νοσταλγία σε κάποιους που την ...προσπέρασαν ανεπιστρεπτί!!!!
Μια χαρά είναι η ηλικία σου! Ρίχνει και το μέσο όρο ηλικιών και μας κάνει να νιώθουμε νεότεροι! Σ' ευχαριστούμε γι αυτό! Και σένα και όλα τα μέλη που είναι κοντά στην ηλικία σου (γιασεμί, xenia κλπ): Βλέπετε όσο πιο πολύ συναναστρέφεσαι τη νεολαία, τόσο πιο νέος μένεις!!! Δείτε τον Απόστολο: μοιάζει με γιος μου!!!!
Δεν εισαι εσυ η μεγαλη της παρεας του φορουμ εννοω
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

koga έγραψε:Δεν εισαι εσυ η μεγαλη της παρεας του φορουμ εννοω
- evagelia
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΙΤΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΤΩΝ 60...ΕΙΜΑΙ ΧΗΡΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!

- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γεια σου πατριώτισσα!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σμαραγδή εδώ θα έπρεπε να βάλεις τις φατσούλες που γελάνε, όχι στην ηλικία μου!smarti έγραψε:aposal έγραψε:Καλώς ήρθες Παναγιώτα στην παρέα μας! Σε έχουμε καλοσωσρίσει ξανά, σε άλλη ενότητα, αλλά οι ευχές είναι καλόν να δίνονται συνέχεια. Εύχομαι να βρεις μεγάλη ωφέλεια στο παρόν φόρουμ. Το ότι είσαι πλακατζού έχει θετικά στοιχεία, όσο γι' αυτό το ότι ο χαρακτήρας σου μοιάζει της Σμαρώς ....
Περαστικά (υπάρχουν και χειρότερα)!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παναγιωτα μου νομιζω εχει δικαιο ο Αποστολης.Καλως την και καλη παραμονη εδω. Καλως ηρθες Μαρια !!
![]()
Ετσι μπραβο κοριτσια οσο παει γινομαστε και πιο πολλες!!!! Να μπει λιγο και η γυναικεια νοτα στο φορουμ.....οχι οτι δεν υπαρχει...αλλα να λεω και εγω για να λεω.
οσο πιο πολλες τοσο πιο καλα κορτσουδια!!
Η ουσία πάντως - θεωρώ - δεν βρίσκεται στην μακρόχρονη παραμονή στην κατάσταση της νεότητας, αλλά στην επίτευξη του "γηράσκω αεί διδασκόμενος".
Εγώ στην προσπάθειά μου να πετύχω το "μη γηράσκω" κατάφερά - τελικά - το "γηράσκω αεί μη διδασκόμενος"!
Δεν βαριέσαι, ότι πετυχαίνει κανείς, καλό είναι!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.