Παλαιοημερολογίτες
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
θα ηθελα να εκφερω και την ταπεινη μου αποψη αν και δεν γνωριζω οσα εσεις.δεν εχω κανενα προβλημα με τους παλιοημερολογειτες και γιατι να εχω εφοσον ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι σαν και μενα και η μονη διαφορα ειναι οτι πανε με το παλιο ημερολογιο(διορθωστε με αν κανω καποιο λαθος).θα ημουν και υποκριτης αν ειχα καποιο προβλημα διοτι ειμαι συχνος επισκεπτης του αγιου ορους που οπως γνωριζουμε ολοι παει με το παλιο ημερολογιο...και απο οσο γνωριζω οι παλαιοημορολογητες δεν θεωρουνται ερετικοι
-
Ierodiakonos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφέ δεν ομιλούμε περί του Παλαιού ημερολογίου που χρησιμοποιούν κάποιες αυτοκέφαλες Εκκλησίες και το Άγιον Όρος ομιλούμε περί των ΓΟΧ οι οποίοι αποσχίσθηκαν από την επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία και των Συνόδων Αυτής και δημιούργησαν δικές τους ιεραρχίες χωρίς να έχουν ουδεμία Κοινωνία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και όλες τις Αυτοκέφαλες Εκκλησίες (Πατριαρχεία και Αρχιεπισκοπές που λαμβάνουν μέρος στις Οικουμενικές Συνόδους υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχου). Πως μπορείς αδελφέ να έχεις κοινωνία με κάποιους που δεν αναγνωρίζουν το Αυτοκέφαλον και την ''νομιμότητα'' ?
-
Ierodiakonos
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΕΡΜΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΠΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΥΝΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΕΡΜΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΠΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΥΝΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
η αναλυση σκοτωνει την αγαπη
(αγιος νικολαος βελιμιροβιτς)
(αγιος νικολαος βελιμιροβιτς)